Smash Opublikowano 12 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2003 no więc chciałbym zrobić otwory w tarczy....nie wiem czy równomierne czy określone np.line w poprzek tarczy dziurkami....co o tym myśliscie ?? i czy to cosś pomoże poza polepszeniem wyglądu ??? i odpowiedzcie czym to dokaldnie zrobić jesli mozecie.dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novy Opublikowano 12 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2003 widzialem w zamosciu na zlocie MZ ETZ 251 z tarcza z otworami Szczerze to to nie wyglada super A czy cos daje to nie mam pojęcia. jakby miala mz miec otwory w tarczy to by miala fabrycznie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dgree Opublikowano 12 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2003 ja bym nieruszal tarczy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 12 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2003 jest wiele etek z "podziurawionymi" tarczami, mi się to nawet podoba (zależy ile otworów i ich symetria) poza efektem wizulanym w mocno rozwiercone tarczy szybciej zużyją się kocki, pozatym nie widze przeciwskazań kiedyś już pytałem jak rozwiercić tarczę http://forum.motocyklistow.swiata.pl/viewt...opic.php?t=3933 PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 12 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2003 myślałem że etz 251 miała fabrycznie "podziurowane" tarcze (tzn że też z takimi wychodziły) Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 12 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2003 Ja tez nie widze przeciwskazan.Zaznacz na tarczy sobie otworki jakims markerem nastepnie zapunktujOtwory najlepiej wykonaj na wiertarce stolowej, obficie chlodząc wiertło.Na wywierconych otworach warto wykonac fazy. Ja przejechalem na tarczach z otworami jakies 30 tys km i nie zauwazylem szybszego zużywania sie klocków powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smash Opublikowano 12 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2003 Dzieki bardzo, pomogliście mi.thx!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 13 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2003 a nie zacznie sie ta tarcza odkształcać?? tzn nie dostanie jakiegoś bicia??? Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 13 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2003 Ja mam nawiercana i nie wyczuwam jakiegos negatywnego skutku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 13 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2003 kiki:a nie zacznie sie ta tarcza odkształcać?? tzn nie dostanie jakiegoś bicia??? Nie dostanie jesli z glową rozmieścisz otwory.A odkształcic sie nie odkształci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 14 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2003 wiec trzeba bedzie pogłówkowac nad rozmieszczeniem otworów na tarczy i naostrzyć wiertło :D :D Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kiwigips Opublikowano 15 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2003 Jak juz do tego bedziesz sie bral niepotrzebnie, to bym proponowal symetrycznie wyrysowac na kompie dziurki i przykleic to na tarcze i wtedy na frezarce wywiercic, wiertarka to juz widze jak to wyjdzie...Pozatym to MuZy od 93 mialy tarcze wiercone, wiec mozesz sobie klopotu nie robic i zdobyc taka, pozatym o wiele ladniej wyglada niz wiekszosc tych co widzialem wierconych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość art Opublikowano 15 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2003 Skąd można dostać takie powiercone tarcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 22 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2003 Jak juz do tego bedziesz sie bral niepotrzebnie' date=' to bym proponowal symetrycznie wyrysowac na kompie dziurki i przykleic to na tarcze i wtedy na frezarce wywiercic, wiertarka to juz widze jak to wyjdzie...Pozatym to MuZy od 93 mialy tarcze wiercone, wiec mozesz sobie klopotu nie robic i zdobyc taka, pozatym o wiele ladniej wyglada niz wiekszosc tych co widzialem wierconych.[/quote'] dobrze że mam frezarke na zbyciu - a raczej ma ją mój ojciec :notworthy: Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukasz Opublikowano 26 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2004 To fajny efekt i nie ma problemu z odkształceniem ale myśle ze lepszy jest oryginał!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi