Skocz do zawartości

Zlot Lasowice

Piotrek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

daleko od kluczborka do lasowic?? bo ja będe jechał autem jak już to bym za wami śmignoł,myśle że nadąże myslac o aktualnej puszce bo w piątek kupuje nową więc jak sie uda to nie będe sie martwił,niech ktoś napisze jak z kilometrarzem

Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 --->

Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450

Witam wszystkich tez sie zjawie przelotem, zobaczyc co jest grane i sie osobiście przedstawic:) Jestem z okolic krapkowic wiec jakby ktos ode mnie sie wybierał to mozemy razem skoczyc, pozdraiam, Marek

Gadalem z kumplem. Powinna ekipa z Olesna podjechac na rynek w Kluczborku na 16. Mnie raczej nie bedzie bo moto jeszcze nie w kraju.

Pozdrawiam.

AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom

Będę leciał z Opola koło 15.30. Nie udało mi się zebrać ekipy. Śmigaliśmy wczoraj po Wrocku, była wizyta w salonie HD, była możliwość testu V-Roada, Fat Boy i Sportstera 1200. OK ale to nie na ten post.

Zahaczę o jeziorko w Turawie i podjadę na 16.30 do Laskowic.

Jakby się ktoś decydował na jazdę razem, to koło 14 sprawdzę tu na stronie.

to ja kurde widzę, że fajna impreza się szykuje! Ja zabieram siostrę, bo już od dawna mnie męczy, żebym ją na jakiś zlot zabrał.

To do zobaczenia najpierw w Kluczborku na rynku o 16, a z resztą w Lasowicach!

Pozdrawiam

update:

no to ładnie się rozpadało :-(

mam nadzieję, ze nie odpuszczacie, co?

update2:

no i podeszczu, ale zaś będzie syf na drogach i moto będzie uwalone, ale co tam :biggrin:

lipa była straszna. Co prawda ja z organizatorem nie mam nic wspólnego, ale trochę mi głupio, że podałem informację o tej imprezie. A co do naklejek, to podziękowania należą się KuKu i Piotrkowi01, bo to On je dowiózł do lasowic. Do mojej galerii lecą fotki, za chwilę pojawi się trofeum.

Na wstępie chciałem się przywitać :icon_mrgreen:

Tez tam byłem z kumplem, ale pojechałem chwilę później. Powód-zostały tylko 3 maszyny ;) Chwilę później przyjechał jeszcze raz Zonk, ale szybko pojechaliśmy, bo zaczęło kropić :icon_mrgreen: I jestem w domu :crossy: