Brylu 1989 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 daleko od kluczborka do lasowic?? bo ja będe jechał autem jak już to bym za wami śmignoł,myśle że nadąże myslac o aktualnej puszce bo w piątek kupuje nową więc jak sie uda to nie będe sie martwił,niech ktoś napisze jak z kilometrarzem Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 7 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 to jest nie wiecej jak 20 km, zaraz sprawdze dokładnie update: 10,8 km :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maraas Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Witam wszystkich tez sie zjawie przelotem, zobaczyc co jest grane i sie osobiście przedstawic:) Jestem z okolic krapkowic wiec jakby ktos ode mnie sie wybierał to mozemy razem skoczyc, pozdraiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 9 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Jak tam Kluczbork? Przypominam, o 16 na rynku, wyjazd 16:07 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Gadalem z kumplem. Powinna ekipa z Olesna podjechac na rynek w Kluczborku na 16. Mnie raczej nie bedzie bo moto jeszcze nie w kraju. Pozdrawiam. Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 no to miło. Widzę, że całkiem spora ekipa się zbiera :icon_razz: Pozdrawiam i do jutra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatsu Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Będę leciał z Opola koło 15.30. Nie udało mi się zebrać ekipy. Śmigaliśmy wczoraj po Wrocku, była wizyta w salonie HD, była możliwość testu V-Roada, Fat Boy i Sportstera 1200. OK ale to nie na ten post.Zahaczę o jeziorko w Turawie i podjadę na 16.30 do Laskowic.Jakby się ktoś decydował na jazdę razem, to koło 14 sprawdzę tu na stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Jak mi nic nie wypadnie to też podjade na rynek w klb :bigrazz: Pozdrawiam dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRASH Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Tak jak już pisałem podjadę z ziomem ok. 16.30 do Lasowic, Pozdrawiam i do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 11 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 to ja kurde widzę, że fajna impreza się szykuje! Ja zabieram siostrę, bo już od dawna mnie męczy, żebym ją na jakiś zlot zabrał. To do zobaczenia najpierw w Kluczborku na rynku o 16, a z resztą w Lasowicach! Pozdrawiam update: no to ładnie się rozpadało :-(mam nadzieję, ze nie odpuszczacie, co? update2: no i podeszczu, ale zaś będzie syf na drogach i moto będzie uwalone, ale co tam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Byłem, no nic ciekawego się nie działo, ale dostałem naklejki, nawet były podpisane "Tobik" :wink::D Dzięki Piotr. Pozatym troche pobajerzyło sie i pojechalismy na Anpol do Starego Olesna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 11 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 lipa była straszna. Co prawda ja z organizatorem nie mam nic wspólnego, ale trochę mi głupio, że podałem informację o tej imprezie. A co do naklejek, to podziękowania należą się KuKu i Piotrkowi01, bo to On je dowiózł do lasowic. Do mojej galerii lecą fotki, za chwilę pojawi się trofeum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zonk91 Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Lipa bo lipa, więcej osób się zapowiadało. Przyjechałem, pooglądałem maszyny i dałem w długą do domu.Co jak co, do galerii w Trofeum się załapałem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oli1111 Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Na wstępie chciałem się przywitać :icon_mrgreen: Tez tam byłem z kumplem, ale pojechałem chwilę później. Powód-zostały tylko 3 maszyny ;) Chwilę później przyjechał jeszcze raz Zonk, ale szybko pojechaliśmy, bo zaczęło kropić :icon_mrgreen: I jestem w domu :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek01 Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Ja byłem z kolegą na rowerach i nic tam ciekawego nie było.Poczekaliśmy ok pół godziny i nikt więcej nie przyjeżdżał dlatego wróciliśmy do domu.Organizatorzy powinni się wstydzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi