BaNaN Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 wiecie cos na temat kalendarza ?? bo na stronie pzm jest juz o enduro , supermoto , motocrossie ale o cross-country cisza :biggrin::(:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Jest przyklejony dzial o sportach :biggrin: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaNaN Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 ale niestety nie ma tam nic o CC na 2008 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Stunt Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Ej Słuchajcie... mam ściga i kupiłem sobie Aprilke Tuareg 50Wind z kostkami itp.. Ale jak wiecie jazda po terenie samemu lub przeprawy z kumplami troszkę są monotonne:( Więc pomyślałem o "pogoni za lisem" albo o jakiś rajdach enduro dla amatorów dla 50cm3, 250cm3 itp. na orientację... takich coś w rodzaju pogoni... Tylko gdzie i kiedy są takie bo chciał bym spróbować moją 50tką hehehehe:P :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Ej Słuchajcie... mam ściga i kupiłem sobie Aprilke Tuareg 50Wind z kostkami itp.. Ale jak wiecie jazda po terenie samemu lub przeprawy z kumplami troszkę są monotonne:( Więc pomyślałem o "pogoni za lisem" albo o jakiś rajdach enduro dla amatorów dla 50cm3, 250cm3 itp. na orientację... takich coś w rodzaju pogoni... Tylko gdzie i kiedy są takie bo chciał bym spróbować moją 50tką hehehehe:P buttrock.gif WTF :icon_mrgreen: co do tematu kalendarze oficjalne pzmotu sa juz chyba od miesiaca http://www.pzm.pl/Sporty_motocyklowe/Enduro/Kalendarze pierwsze runda w Chelmnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Stunt Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 WTF :evil: co do tematu kalendarze oficjalne pzmotu sa juz chyba od miesiaca http://www.pzm.pl/Sporty_motocyklowe/Enduro/Kalendarze pierwsze runda w Chelmnie A startowałeś już w jakiś amatorskich rajdzikach?? :) ?? I na czym jeśli tak?? bo wiesz mi chodzi o to by wystartować na motorowerze..... Nie koniecznie w pancerzach itp..... :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Yz Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Czy to jakaś prowokacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 ja startowałem na taczce z bocznym napedem ...... neo dzieciak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Stunt Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 No raczej widząc fotke twojej maszynki to nie :biggrin: Pytanie poprostu:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 tak tak, mow zubrowi ze jest cieniasem :notworthy: mozesz startowac w amatorskich cross country, ale tam Cie nawet bachory objada na 50 cc, pogon za lisem tez chyba, nie masz googli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Stunt Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 tak tak, mow zubrowi ze jest cieniasem :icon_mrgreen: mozesz startowac w amatorskich cross country, ale tam Cie nawet bachory objada na 50 cc, pogon za lisem tez chyba, nie masz googli ? Człowieku mam 17 lat a nie 13... źle wpisałem po prostu.... A na jednym rajdzie amatorskim na orient miałem 1 miejsce:P :icon_mrgreen: Na YAMAHA DT50R jeszcze zdławiona;] :icon_mrgreen: Więc chce coś leprzego :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santi Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Mam pytanie,czy na tych zawodach w Chełmnie trzeba mieć licencję czy też jest kategoria dla amatorów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Stunt Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Mam pytanie,czy na tych zawodach w Chełmnie trzeba mieć licencję czy też jest kategoria dla amatorów? No właśnie bo aj też amatoeskie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Za pierwszym razem nie trzeba.Polecam przeczytać regulamin.http://www.pzm.pl/userfiles/file/komunikat..._Puchar_PZM.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi