mlody-sbt Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Mam nadzieje , ze sie da przed chwila dzwonilem do Grandysa, ale rozmawialem z jego jakims pracownikiem i sie spytalem jak to rozdzielic itp. On powiedzial, ze najpierw 1000 zl wplaty to rozumiem, ale potem te 9000 zl, a to troche boli ;/ nie wiem własnie, jak to zrobic!! Sianko musze skolowac... Bo tak myslalem pakiet 2 to tak 2500 zl mam tam owiewki, lap timer i szybe!!! A 6 kompletów opon to wychodzi mnie okolo 6000 zl, wiec wole doplacic i miec koce itp. bajery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Arek, dla tych co maja moto, ALE z poprzedniego roku :) kupione do pucharu :) a nie tak jak my - kupione gdziekolwiek, kiedykolwiek, oby GSX-R... No chyba że tak... sie polata - sie zobaczy, pamietaj o szykance :crossy: Znając Ciebie to znowu na starcie pomieszasz coś z biegami i jak dojedziesz do szykanki to ja już będę przecinał linię start/meta, więc luzik :biggrin: Mam nadzieje , ze sie da przed chwila dzwonilem do Grandysa, ale rozmawialem z jego jakims pracownikiem i sie spytalem jak to rozdzielic itp. On powiedzial, ze najpierw 1000 zl wplaty to rozumiem, ale potem te 9000 zl, a to troche boli ;/ Obstawiam że ten "jego pracownik" to Mariusz Grandys ;) , który raczej nie jest odpowiednią osobą do rozmowy na temat różnego rodzaju upustów czy też terminów płatności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody-sbt Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 To jak chlopaki najlepiej zrobic , zamowic juz pakiet ??? Bo z checia bym przygarnal moj ulubiony numer 33 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 To jak chlopaki najlepiej zrobic , zamowic juz pakiet ??? Bo z checia bym przygarnal moj ulubiony numer 33 :banghead: Zamów, wpłać to wpisowe a potem będziesz wpłacał tyle ile będziesz akurat miał, choć weź pod uwagę że w międzyczasie mogą wypaść niespodziewane/spodziewane koszta - czytaj gleby, ale Ty już się ścigasz to wiesz jak to jest. Co do nr 33 to tylko jeśłi Piotrek nie pojedzie w tym roku w pucharze będziesz miał szansę na niego :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 ktos mi moze powiedziec, co sie stalo z moimi postami ?????? Sligier: back up bazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 hehe moje tez wcielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody-sbt Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Oki zamówiłem, jeszcze tylko zdjecie musze wysłac i numer licencji !!! Moj post tez zjadło!!! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 taaaa im więcej osób tym lepiej dla mnie. będę miał większą przyjemność z łojenia wam dupsk panowie (bez żadnych skojarzeń janek..... buhahaa) ciężko trenuję: wpir...am big maki, po pracy kładę się od razu przed telewizorem, co weekend najebka..... później leżę kilka dni, więc wiecie, nie będzie łatwo ze mną. PS.uważajcie co piszecie na PRV do Loba bo to straszny szantażysta mada faka buhhahaa qba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRASH Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 (edytowane) Nie wiedziałem gdzie to wrzucić, trzech naszych pilotów w IDM , Superbike-Paweł Szkopek i Andrzej Pawelec a w Supersport -Marcin Kołdawski http://www.idm.de/fahrer.asp?mid=114&iid=303 , Powodzenia :) Edytowane 12 Marca 2008 przez CRASH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmartinodonvega Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Panowie tez frune w pucharze w klasie 1000 - Marcin- Warszawa sie klania :icon_mrgreen:Ma ktos namiar na tansze owiewki niz te w pucharze ? bo wolal bym pomalowac w innych barwach nic pucharowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Kupujac u nich, tez mozesz malowac w dowolne barwy... Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmartinodonvega Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 czyli oni mi moga pomalowac tak jak chce ? czy owiewki od nich ,a malowanie samemu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Mozesz od nich odebrac surowe, biale i pomalowac samemu w dowolne barwy... Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 czyli oni mi moga pomalowac tak jak chce ? czy owiewki od nich ,a malowanie samemu ? Hehehe no jestem ciekaw jaką odpowiedź od Jacka byś dostał na pytanie czy może Ci pomalować owiewki tak jak Ty chcesz :) Możesz dostać owiewki pomalowane i wtedy będziesz miał żółty zadupek, niebieskie owiewki boczne i biały pług. Barwy zespołu GrandysDuo Racing Team. Jeśli chcesz sobie sam pomalowac owiewki, np. strzelić jakiś aerograf, to odbierasz owiewki nielakierowane (białe), z tym że pług MUSI pozostać biały bo na nim będzie większość naklejek sponsorów pucharu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmartinodonvega Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Hehehe no jestem ciekaw jaką odpowiedź od Jacka byś dostał na pytanie czy może Ci pomalować owiewki tak jak Ty chcesz ;) Możesz dostać owiewki pomalowane i wtedy będziesz miał żółty zadupek, niebieskie owiewki boczne i biały pług. Barwy zespołu GrandysDuo Racing Team. Jeśli chcesz sobie sam pomalowac owiewki, np. strzelić jakiś aerograf, to odbierasz owiewki nielakierowane (białe), z tym że pług MUSI pozostać biały bo na nim będzie większość naklejek sponsorów pucharu. no ok , tylko czy jak sam dam do pomalowania to bedzie cos taniej ? bo jednak im robota odpada przy tych owiewkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi