legut7 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Mam pytanie do chlopakow jezdzacych na 600/750 K6 K7, mianowicie jak mocujecie zegary przy sportowych owiewkach? Na seryjnym stelazu? Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroo Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Mam pytanie do chlopakow jezdzacych na 600/750 K6 K7, mianowicie jak mocujecie zegary przy sportowych owiewkach? Na seryjnym stelazu? Na serii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 A jak wyglada montaz tego stelaza po wyjeciu lampy? Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 (edytowane) A jak wyglada montaz tego stelaza po wyjeciu lampy?lampa trzyma sie stelaza przeca a stelaz ramy.. nie rozumiem pytania poza tym to chyba nie za bardzo na temat hmm Edytowane 21 Kwietnia 2008 przez Emil2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 A jak wyglada montaz tego stelaza po wyjeciu lampy? cały przód ze stelażem połączony jest tylko śróbami które trzymają lusterka. jak zdejmiesz czachę i lusterka to nic ze stelażem nie musisz robić (zostanie ci razem z zegarami). pamiętaj tylko, żeby wiązkę kabli odczepić od czachy i doczepić z powrotem (bez tego nie będą ci działały zegary). chyba, że chcesz to od grandysa za 350zł możesz kupić stelaż racingowy. wtedy ten oryginalny odkręcasz od ramy (2 śróbki), odczepiasz zegary (1 śróbka) i pomntujesz z powrotem ten racingowy + zegary. nic skomplikowanego, powoli będziesz robił i nic nie zniszczysz. pozdroqba#56 LCRTwww.lcrt.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 (edytowane) Dzieki chlopaki! Podobno w K4 jest wieksza lipa z tym, wiec wolalem zapytac jak jest w K7. Pozdrawiam i do zobaczenia Edytowane 22 Kwietnia 2008 przez legut7 Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redline Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Dzieki chlopaki! Podobno w K4 jest wieksza lipa z tym, wiec wolalem zapytac jak jest w K7. Pozdrawiam i do zobaczenia W K4 zegary przymocowane są do lampy. Potrzebny racingowy stelaż albo dorobić samemu mocowania do seryjnego stelaża. Robił już ktoś coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 W K4 zegary przymocowane są do lampy. Potrzebny racingowy stelaż albo dorobić samemu mocowania do seryjnego stelaża. Robił już ktoś coś takiego?do org stelaza przyczepiasz trytytkami i tasma klejaca kawalek plaskownika do ktorego montujesz zegary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redline Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 do org stelaza przyczepiasz trytytkami i tasma klejaca kawalek plaskownika do ktorego montujesz zegary Dzięki właśnie coś takiego miałem na myśli. Zrobię to z aluminum żeby dopasować w razie czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody-sbt Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 siemanko powiedzcie mi chlopaki, bo zapewne wiekszosc z was zainstalowało seryjne wydechy w sportowych owiewkach w swoich k6/k7 600!!! i czy przypadkiem nie grzeja wam sie od dolu i przypalaja owiewki ??? jak tak to co robicie z tym fantem?? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 kup tacki do grila (srebrne) i wloz pomiedzy wydech, a owiewke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroo Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 jak się spisuje nowa pompa brembo? duża różnica w porówaniu z serią (600 K6)?Mnie niestety nie było dane wypróbować na grandysach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylek Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 redline, czy Ty czasem nie startujesz na moim byłym moto ???a ja ją tak oszczędzałam, biedna suzi :DPowodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi