Pavello Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 WITAMPotrzebuje na szybko pomocy z ustawieniem ggaznikow mam w mojej " kaśce" gazniki K-68 sa nowe i jak to oczywiście JA chciałem dobrze Postanowilem poprawić ich ustawienie no i stało się rozregulowałem je tak ze nie wiem co dalej Prawy jest " prawie " dobrze ale nie do konca Kombinuje z wysokosciami iglic "góra - dół " ale zglupialem POMÓZCIE prosze " krok po kroku " powiedziec co mam zrobic żeby je ustawicBoję sie tak jezdzic szkoda mi silnika a chce sobie pojezdzic w sobote i niedziele Licze na waszą pomoc . PAWEL :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 (edytowane) Bez przesady z tymi tematami.http://forum.motocyklistow.pl/gazniki-t89883.html Edytowane 26 Stycznia 2008 przez GaCek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuryga Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...7175&hl=gazniki Tutaj poczytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 ustaw iglice tak jak byly pierwotnie. Zabawa z iglicami zacznie sie dopiero jak troche pojezdzisz i stwierdzisz ze moto za duzo pali (czarne swiece), badz tez jest slabe i grzeje sie. Aby ktos z forum Ci cos doradzil musisz napisac w czym problem tkwi, bo narazie to zaprzeproszeniem gowno wiemy. PS. Do regulacji gaznikow w rusku trzeba troche cierpliwosci, a pospiech i krecenie czym popadnie nic dobrego nie wrozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 nabyj droga zakupu ksiązke Dmowskiego i Winiarskiego "Ciezkie motocykle radzieckie" a zycie stanie sie łatwiejsze, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi