Buber Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 O kurna... to ja stanowczo jeszcze mam duży zapas... NAPRAWDĘ nie pisałem tego nabijając się. Poważnie myślałem że pisze o prawdziwej kochance.... Dla mnie to dziwne, żeby do motocykla się tak odnosić, no ale najwyraźniej nie jestem taki hard-corowy (ja lubię bardziej okreslenie "ograniczony emocjonalnie") jak co poniektórzy.... :icon_biggrin: jak pisał o moto, to OK... Cytuj Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RYB@ Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Moja żona już nie jest zazdrosna o "MOJĄ KOCHANKĘ" ale jak zobaczyła ,że przy kluczyku wisi brylok z takim napisem to tak jakoś dziwnie na mnie spojrzała :icon_twisted: z podełba jak by była zazdrosna. Cytuj ZŁO ZWYCIĘŻA ,BO DOBRZY LUDZIE NIC NIE ROBIĄ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacey Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 150 postów spamu, niezły wynik :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RYB@ Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 NO!!! :icon_question: całkiem przyzwoity ale coś mi mówi ,że to jeszcze nie koniec.Czekam na dalsze show. :icon_twisted: pozdr Cytuj ZŁO ZWYCIĘŻA ,BO DOBRZY LUDZIE NIC NIE ROBIĄ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Heh. Pewnie czekacie na wujka Qurima co je mistrzem prowokacji :clap: Bez niego zaden temat się nie klei. :clap: pozdro. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalot16 Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 O kurna... to ja stanowczo jeszcze mam duży zapas... NAPRAWDĘ nie pisałem tego nabijając się. Poważnie myślałem że pisze o prawdziwej kochance.... Dla mnie to dziwne, żeby do motocykla się tak odnosić, no ale najwyraźniej nie jestem taki hard-corowy (ja lubię bardziej okreslenie "ograniczony emocjonalnie") jak co poniektórzy.... :icon_razz: jak pisał o moto, to OK... KOCHANKA, tyczy Yamaszki! a o burakach, to musisz trochę jeszce poczytać! Poza tym, jak się czeka na moto tyle lat, to można o nim mówic KOCHANKA, bo nie każdy może mieć zawsze to, co sie podoba i co się chce! Co do tego zwrotu "ja lubię bardziej okreslenie "ograniczony emocjonalnie"", to myślę (sorki za szczerość!) zdajesz się być kolego "ograniczony inaczej" ! :) A mówiąc o mojej Żonie (Czytaj ze zrozumieniem, jak to się robi w kl I- III SP!) po prostu nie do końca rozumiesz mój zakup i MASZ TAKIE PRAWO!!! Co do PATRIOTYZMU, jestem Patriotą - POLAKIEM i tego się nie wstydzę! Flagę już mam, tylko zastanawiam sie jak ją przycapić do mojej KOCHANKI (czytaj moto!!! :))! Mimo wszystko pozdrrawiam wszystkich myślących normalnie! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 KOCHANKA, tyczy Yamaszki! a o burakach, to musisz trochę jeszce poczytać! Poza tym, jak się czeka na moto tyle lat, to można o nim mówic KOCHANKA, bo nie każdy może mieć zawsze to, co sie podoba i co się chce! Co do tego zwrotu "ja lubię bardziej okreslenie "ograniczony emocjonalnie"", to myślę (sorki za szczerość!) zdajesz się być kolego "ograniczony inaczej" ! :flesje: A mówiąc o mojej Żonie (Czytaj ze zrozumieniem, jak to się robi w kl I- III SP!) po prostu nie do końca rozumiesz mój zakup i MASZ TAKIE PRAWO!!!No niezłe - daj przeczytać swój tekst komukolwiek z podstawówki, to NIKT się nie domyśli że chodzi o motocykl.Ja tam na temat ograniczeń nie będę się z Toba spierał, bo (wnioskując z Twoich postów) nie jesteś w stanie być obiektywny. To dobrze że pałasz takim uczuciem to kupy części skręconych śrubkami, bo to one dostarczają ci frajdy. Masz prawo tak na to patrzeć, ale:NIGDZIE nie napisałem nic o BURAKACH - skoro o tym napisałeś pierwszy to może jednak coś w tym jest...A ja prywatnie własnie staram się być otwarty na wiele rzeczy i ludzi - nie tylko motocykle, stąd zawężanie uczuć do jednego rodzaju pojazdów (co ja za bzdury piszę? Uczucia do pojazdów.... :biggrin: ) uważam za ograniczanie się. I tyle :crossy: Życzę szerokiej drogi i szczęścia w pożyciu z KOCHANKĄ jak i żoną..... :banghead: Cytuj Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komisare Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 (edytowane) No niezłe - daj przeczytać swój tekst komukolwiek z podstawówki, to NIKT się nie domyśli że chodzi o motocykl. ja i mysle ze wielu innych kolegów się domysliło...a co do twojej otwartości kolego to ty sam chyba nierozumiesz oczym piszesz,nawet jak kolega pisał by o kobiecie,to jakie ty masz prawo go umoralniac? otwarty człowieku a jesli dla ciebie motocykl jest tylko kupą cześci skręconych śróbkami....to weż go lepiej sprzedaj... Edytowane 7 Marca 2008 przez komisare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 (edytowane) [...]ja i mysle ze wielu innych kolegów się domysliło... Dokladnie ;) :flesje: Zostalo to tak dobitnie i jasno postawione i podkreslone, ze KAZDY normalny facet domyslil sie ze chodzi o motocykl :icon_exclaim: Moja "kochanka" tez stoi w cieplym pomieszczeniu i jak mam dosc zony to ide ja podosiadac :D Flagę już mam, tylko zastanawiam sie jak ją przycapić do mojej KOCHANKI (czytaj moto!!! :))! Ja zrobilem to tak:Flage nalozylem na zwykla antene samochodowa i ja na brzegu przykleilem aby podczas jazdy mi nie spadla.Nastepnie taka juz przysposobiona antene z flaga, przymocowalem na tylnym blotniku motocykla :icon_twisted: Antena smochodowa jest mocowana na srube wkrecana w nagwintowany otwor, wiec wystarczylo tylko zrobic dziurke w blotniku i tam ta antene przykrecic.Jak do tej pory jeszcze sie antena nie odkrecila i jest OK :icon_mrgreen: Edytowane 7 Marca 2008 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Każdy normalny ale nie Buber :) :P Buber myślenie nie jest Twoja mocna stroną :biggrin: Nic mnie tak dawno nie rozbawiło jak Twój post na temat "kochanki" :biggrin: Komisare nie zwracaj na niego uwagi on jest tych zakręconych ale chyba nie pozytywnie :wink: Buber poprawiles mi humor na cały dzień :buttrock: jestem Ci za to wdzięczny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RYB@ Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 No ja nie miałem odwagi nazywać rzeczy po imieniu ale skoro zrobiliście to za mnie..........Przecież to było tak ewidentne ,że aż w oczy kłuło. :buttrock: Cytuj ZŁO ZWYCIĘŻA ,BO DOBRZY LUDZIE NIC NIE ROBIĄ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 (edytowane) Każdy normalny ale nie Buber :biggrin: :biggrin: Buber myślenie nie jest Twoja mocna stroną :wink: Nic mnie tak dawno nie rozbawiło jak Twój post na temat "kochanki" :biggrin: Komisare nie zwracaj na niego uwagi on jest tych zakręconych ale chyba nie pozytywnie :wink: Buber poprawiles mi humor na cały dzień :) jestem Ci za to wdzięczny .No, ja to mam przesrane w życiu, bo zdarza mi się myśleć czasami o innych rzeczach niż o motocyklach.. Rzeczywiście biedny jestem... no co poradzę....Powaznie to wam poradzę, żeby oczka troszkę szerzej na świat otworzyć. Bo on jest większy niż garaż, czy okolica kanapy z której się spada koło butelki piwa....No ale - ja nie jestem motocyklistą tylko posiadaczem części skręconych śrubkami :buttrock: P.S. Wielokrotnie się dobijałem o definicję tego "prawdziwego motocyklisty" i raczej nic nie widziałem..... No, ale wy NA PEWNO wiecie kto jest motocyklistą, kto jest normalny i najważniejsze - kto umie myśleć.... pocieszające... :P kurde,muszę sobie wszystko pochromować i w orzełki zrobić, to mi się na pewno myślenie poprawi.... Edytowane 7 Marca 2008 przez Buber Cytuj Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżejdżej Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Powaznie to wam poradzę, żeby oczka troszkę szerzej na świat otworzyć.Bo on jest większy niż garaż, czy okolica kanapy z której się spada koło butelki piwa.... Przeczytaj to sobie jeszcze raz i pomyśl co sugerujesz.Może czasami lepiej powiedzieć :sorry żle zrozumiałem , niż starać się obrazić wszystkich dookołapozdrawiam:jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 [...] Wielokrotnie się dobijałem o definicję tego "prawdziwego motocyklisty" i raczej nic nie widziałem..... I mozesz sie jeszcze dlugo "dobijac" o takowa definicje a .............i tak jej nie dostaniesz. :buttrock: Dlaczego ??? Bo jej zwyczajnie, nie ma !!!! Nie mozna stworzyc takowej definicji, poniewaz dla kazdego z nas bycie motocyklista oznacza zupelnie co innego :icon_mrgreen: :biggrin: A teksty typu okolica kanapy i spadanie z niej oraz butelki z piwem .... zostaw sobie dla tych co naprawde nie maja zadnych innych spraw ani obowiazkow i skupiaja sie TYLKO na swoim motocyklu Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RYB@ Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 A mówiłem ,że bedzie dalsze SHOW :crossy: Prosimy o więcej :buttrock: Cytuj ZŁO ZWYCIĘŻA ,BO DOBRZY LUDZIE NIC NIE ROBIĄ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi