Buber Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 O kurna... to ja stanowczo jeszcze mam duży zapas... NAPRAWDĘ nie pisałem tego nabijając się. Poważnie myślałem że pisze o prawdziwej kochance.... Dla mnie to dziwne, żeby do motocykla się tak odnosić, no ale najwyraźniej nie jestem taki hard-corowy (ja lubię bardziej okreslenie "ograniczony emocjonalnie") jak co poniektórzy.... :icon_biggrin: jak pisał o moto, to OK... Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RYB@ Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Moja żona już nie jest zazdrosna o "MOJĄ KOCHANKĘ" ale jak zobaczyła ,że przy kluczyku wisi brylok z takim napisem to tak jakoś dziwnie na mnie spojrzała :icon_twisted: z podełba jak by była zazdrosna. Cytuj ZŁO ZWYCIĘŻA ,BO DOBRZY LUDZIE NIC NIE ROBIĄ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacey Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 150 postów spamu, niezły wynik :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RYB@ Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 NO!!! :icon_question: całkiem przyzwoity ale coś mi mówi ,że to jeszcze nie koniec.Czekam na dalsze show. :icon_twisted: pozdr Cytuj ZŁO ZWYCIĘŻA ,BO DOBRZY LUDZIE NIC NIE ROBIĄ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Heh. Pewnie czekacie na wujka Qurima co je mistrzem prowokacji :clap: Bez niego zaden temat się nie klei. :clap: pozdro. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalot16 Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 O kurna... to ja stanowczo jeszcze mam duży zapas... NAPRAWDĘ nie pisałem tego nabijając się. Poważnie myślałem że pisze o prawdziwej kochance.... Dla mnie to dziwne, żeby do motocykla się tak odnosić, no ale najwyraźniej nie jestem taki hard-corowy (ja lubię bardziej okreslenie "ograniczony emocjonalnie") jak co poniektórzy.... :icon_razz: jak pisał o moto, to OK... KOCHANKA, tyczy Yamaszki! a o burakach, to musisz trochę jeszce poczytać! Poza tym, jak się czeka na moto tyle lat, to można o nim mówic KOCHANKA, bo nie każdy może mieć zawsze to, co sie podoba i co się chce! Co do tego zwrotu "ja lubię bardziej okreslenie "ograniczony emocjonalnie"", to myślę (sorki za szczerość!) zdajesz się być kolego "ograniczony inaczej" ! :) A mówiąc o mojej Żonie (Czytaj ze zrozumieniem, jak to się robi w kl I- III SP!) po prostu nie do końca rozumiesz mój zakup i MASZ TAKIE PRAWO!!! Co do PATRIOTYZMU, jestem Patriotą - POLAKIEM i tego się nie wstydzę! Flagę już mam, tylko zastanawiam sie jak ją przycapić do mojej KOCHANKI (czytaj moto!!! :))! Mimo wszystko pozdrrawiam wszystkich myślących normalnie! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 KOCHANKA, tyczy Yamaszki! a o burakach, to musisz trochę jeszce poczytać! Poza tym, jak się czeka na moto tyle lat, to można o nim mówic KOCHANKA, bo nie każdy może mieć zawsze to, co sie podoba i co się chce! Co do tego zwrotu "ja lubię bardziej okreslenie "ograniczony emocjonalnie"", to myślę (sorki za szczerość!) zdajesz się być kolego "ograniczony inaczej" ! :flesje: A mówiąc o mojej Żonie (Czytaj ze zrozumieniem, jak to się robi w kl I- III SP!) po prostu nie do końca rozumiesz mój zakup i MASZ TAKIE PRAWO!!!No niezłe - daj przeczytać swój tekst komukolwiek z podstawówki, to NIKT się nie domyśli że chodzi o motocykl.Ja tam na temat ograniczeń nie będę się z Toba spierał, bo (wnioskując z Twoich postów) nie jesteś w stanie być obiektywny. To dobrze że pałasz takim uczuciem to kupy części skręconych śrubkami, bo to one dostarczają ci frajdy. Masz prawo tak na to patrzeć, ale:NIGDZIE nie napisałem nic o BURAKACH - skoro o tym napisałeś pierwszy to może jednak coś w tym jest...A ja prywatnie własnie staram się być otwarty na wiele rzeczy i ludzi - nie tylko motocykle, stąd zawężanie uczuć do jednego rodzaju pojazdów (co ja za bzdury piszę? Uczucia do pojazdów.... :biggrin: ) uważam za ograniczanie się. I tyle :crossy: Życzę szerokiej drogi i szczęścia w pożyciu z KOCHANKĄ jak i żoną..... :banghead: Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komisare Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 (edytowane) No niezłe - daj przeczytać swój tekst komukolwiek z podstawówki, to NIKT się nie domyśli że chodzi o motocykl. ja i mysle ze wielu innych kolegów się domysliło...a co do twojej otwartości kolego to ty sam chyba nierozumiesz oczym piszesz,nawet jak kolega pisał by o kobiecie,to jakie ty masz prawo go umoralniac? otwarty człowieku a jesli dla ciebie motocykl jest tylko kupą cześci skręconych śróbkami....to weż go lepiej sprzedaj... Edytowane 7 Marca 2008 przez komisare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 (edytowane) [...]ja i mysle ze wielu innych kolegów się domysliło... Dokladnie ;) :flesje: Zostalo to tak dobitnie i jasno postawione i podkreslone, ze KAZDY normalny facet domyslil sie ze chodzi o motocykl :icon_exclaim: Moja "kochanka" tez stoi w cieplym pomieszczeniu i jak mam dosc zony to ide ja podosiadac :D Flagę już mam, tylko zastanawiam sie jak ją przycapić do mojej KOCHANKI (czytaj moto!!! :))! Ja zrobilem to tak:Flage nalozylem na zwykla antene samochodowa i ja na brzegu przykleilem aby podczas jazdy mi nie spadla.Nastepnie taka juz przysposobiona antene z flaga, przymocowalem na tylnym blotniku motocykla :icon_twisted: Antena smochodowa jest mocowana na srube wkrecana w nagwintowany otwor, wiec wystarczylo tylko zrobic dziurke w blotniku i tam ta antene przykrecic.Jak do tej pory jeszcze sie antena nie odkrecila i jest OK :icon_mrgreen: Edytowane 7 Marca 2008 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Każdy normalny ale nie Buber :) :P Buber myślenie nie jest Twoja mocna stroną :biggrin: Nic mnie tak dawno nie rozbawiło jak Twój post na temat "kochanki" :biggrin: Komisare nie zwracaj na niego uwagi on jest tych zakręconych ale chyba nie pozytywnie :wink: Buber poprawiles mi humor na cały dzień :buttrock: jestem Ci za to wdzięczny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RYB@ Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 No ja nie miałem odwagi nazywać rzeczy po imieniu ale skoro zrobiliście to za mnie..........Przecież to było tak ewidentne ,że aż w oczy kłuło. :buttrock: Cytuj ZŁO ZWYCIĘŻA ,BO DOBRZY LUDZIE NIC NIE ROBIĄ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 (edytowane) Każdy normalny ale nie Buber :biggrin: :biggrin: Buber myślenie nie jest Twoja mocna stroną :wink: Nic mnie tak dawno nie rozbawiło jak Twój post na temat "kochanki" :biggrin: Komisare nie zwracaj na niego uwagi on jest tych zakręconych ale chyba nie pozytywnie :wink: Buber poprawiles mi humor na cały dzień :) jestem Ci za to wdzięczny .No, ja to mam przesrane w życiu, bo zdarza mi się myśleć czasami o innych rzeczach niż o motocyklach.. Rzeczywiście biedny jestem... no co poradzę....Powaznie to wam poradzę, żeby oczka troszkę szerzej na świat otworzyć. Bo on jest większy niż garaż, czy okolica kanapy z której się spada koło butelki piwa....No ale - ja nie jestem motocyklistą tylko posiadaczem części skręconych śrubkami :buttrock: P.S. Wielokrotnie się dobijałem o definicję tego "prawdziwego motocyklisty" i raczej nic nie widziałem..... No, ale wy NA PEWNO wiecie kto jest motocyklistą, kto jest normalny i najważniejsze - kto umie myśleć.... pocieszające... :P kurde,muszę sobie wszystko pochromować i w orzełki zrobić, to mi się na pewno myślenie poprawi.... Edytowane 7 Marca 2008 przez Buber Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżejdżej Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Powaznie to wam poradzę, żeby oczka troszkę szerzej na świat otworzyć.Bo on jest większy niż garaż, czy okolica kanapy z której się spada koło butelki piwa.... Przeczytaj to sobie jeszcze raz i pomyśl co sugerujesz.Może czasami lepiej powiedzieć :sorry żle zrozumiałem , niż starać się obrazić wszystkich dookołapozdrawiam:jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 [...] Wielokrotnie się dobijałem o definicję tego "prawdziwego motocyklisty" i raczej nic nie widziałem..... I mozesz sie jeszcze dlugo "dobijac" o takowa definicje a .............i tak jej nie dostaniesz. :buttrock: Dlaczego ??? Bo jej zwyczajnie, nie ma !!!! Nie mozna stworzyc takowej definicji, poniewaz dla kazdego z nas bycie motocyklista oznacza zupelnie co innego :icon_mrgreen: :biggrin: A teksty typu okolica kanapy i spadanie z niej oraz butelki z piwem .... zostaw sobie dla tych co naprawde nie maja zadnych innych spraw ani obowiazkow i skupiaja sie TYLKO na swoim motocyklu Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RYB@ Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 A mówiłem ,że bedzie dalsze SHOW :crossy: Prosimy o więcej :buttrock: Cytuj ZŁO ZWYCIĘŻA ,BO DOBRZY LUDZIE NIC NIE ROBIĄ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi