Adel Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Jestem właścicielem Hondy CBR 600f-sport 2001r. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiustasiu Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 ladnie ladnie :crossy:gratuluje :icon_question:fotki mile widziane :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 dzieki:) narazie nie mam fotek ale zrobie jak przyjade do domu, czyli za jakies 3 tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiustasiu Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 uuu szkoda ze tak dlugo... ale miejmy nadzieje ze warto bedzie czekac ;-) pozdrawiamm i byle do wiosny :crossy: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mery Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Podwójnie gratuluje, zakupu i wyboru moto :biggrin: Szerokości :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel125r Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Gratulacje :biggrin: Honda to dobry motocykl... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiustasiu Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 gratuluje...tak jak wyzej mam nadzieje ze warto czekac na fotki a z drugiej strony to za 3tyg moze bedzie na tyle cieplo ze sie ja zobaczy na jakis zlocie malym hehe :buttrock: :banghead: :buttrock: byle do wiosny ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Wreszcie ktos z Ostrowca :biggrin: poka foty Hundy co bym Cie mogl rozpoznac na miescie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 dzisiaj zrobiłem foty: http://bikepics.com/members/Adel/01cbr600fs/Default.asp do zobaczenia na zlotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Kubi Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Gratki,F4i super sprzęcik :crossy: Szerokości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcik_dan Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Powiem krótko jest Boska i jeszcze to malowanie extra :notworthy: To będzie moje następne moto. Narazie pojeżdże sobie na F2, też dopiero co kupiłem.Pozdrawiam i szerokości na drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzmen Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Fajny sprzęt, zastanawia mnie tylko dlaczego linka sprzęgła jest tak dziwnie. Zasłania wyświetlacz..pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmucik Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 (edytowane) Super sprzęt F4 jest zarąbistym motorkiem a co dopiero F4i Sport :icon_mrgreen: :icon_twisted: szerokości przyczepności :buttrock: :buttrock: Edytowane 22 Lutego 2008 przez gizmucik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 19 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 (edytowane) odświeżam stary temat ale znowu się chcialem pochwalić, tym razem nowymi fotkami mojej CBRy zrobionymi w ostani weekend. http://www.bikepics.com/members/Adel/01cbr600fs/ Edytowane 19 Maja 2008 przez Adel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psikus89 Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Extra CBR! Gratuluje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi