Gość Anonymous Opublikowano 5 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2004 Na początek wielkie podziękowania za porady na forach ponieważ....,ZDAŁEM dziś za pierwszym razem :!: Jeśli macie jakieś pytania dotyczące egzaminu w Krakowie to chętnie służe pomocą :buttrock: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bdem Opublikowano 5 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2004 No to gratulacje !!! Ja się za późno zapisałem na egzamin i muszę czekać aż do marca - dramat Opisz cały egzamin ! To będzie dobra pomoc i wskazówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 5 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2004 7:30 rano..., stanowisko nr.7; mgła, nerwy i spóźniający sie egzaminator...Grupa liczyła sześć osób w tym jedna reprezentantka płci pieknej:)Porządek alfabetyczny. Pierwsza osoba z listy idzie po motocykl.[Gieenek rozgrzewał sie podczas gdy egzaminator sprawdzal nam dokumenty.] Obroty były OK , około 1500.... Egzamin wyglądał następujaco:1. przepchnąć moto ok 3m. 2. przygotować się do jazdy; odpalić; płynne ruszyć; przejechać kilkanaście metrów po placu, zawrócić (pamietać o kierunkowskazach) i ruszyć pod górkę.3. wykonać co najminej 5 ósemek (bez potrzeby obracania się i używania kierunkowskazów) - egzaminator daje znak w momecie gdy uzna że ósemki są zaliczone.4. slalom, -bezpośrednio po ósemkach [ kierunków używamy tylko w miejscu zawrotki, za ostatnim pachołkiem; nie trzeba "machac łepetyną")5. płynny wyjazd z "toru przeszkód" na stanowisko początkowe.6. MIASTO. Jedna standardowa trasa (w prawo z Koszykarskiej).Uwaga!!: Egzaminator nie odezwał się przez radio ani razu - trase trzeba znać na pamięć !!!! :buttrock: :? Z sześciu osób oblały trzy - na ósemkach. Jeśli chodzi o zakres tolerancji to poprostu nie istnieje. W mieście troszke lepiej 8) , mozna popełnic jakies 2 drobne błędy. Ja na przykład ustawiłem się na pasie dla busa :P :P :P . Dzięki i wzajemnie POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KINKY Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 witam serdecznie.zamierzam zrobic kurs na prawko w wakacje. chcialabym poprosic motocyklistow z krakowa o porade, jaka szkole wybrac.z gory dziekujeanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzet Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 os. złota jesień w huciealboLOK ul. centralna pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KINKY Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 dziekia cos blizej centrum?anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bdem Opublikowano 30 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 jeżeli zależy Ci na wygodzie (dobra lokalizacja) i potrafisz już jeździć to jest taka szkoła jak Sprint. Plac manewrowy mają na Reymonta, pod Wisłą. Wykłady odbywają się też w tych rejonach. Zdecydowanie najlepsze co jest w Krk to Złotej Jesieni, ja akurat robiłem w Sprincie i dałem rade, zdałem do szczału. Jak co daj znać na PW - mam namiary na szkołe, można troche z ceną ponegocjować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirooosss Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Witam Mam pytanie ile teraz mniej więcej kosztuje prawko kat. A ? chodzi mi o kurs no te egzaminy itd czyli najlepiej napiszcie ile wychodzi wszystko razem jak sie zda za pierwszym razem :D aha i jeszcze jedno czy to prawda że na egzaminie trasa przejazdu jest zawsze ta sama w Krk ? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzoov Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 robilem niedawno: kurs - 700 + lekarz (ok 50) - szkola Sprintegzamin - 20 teoria, 98 chyba praktykaprawko - 78 za wydanie Traska jest jedna (no ew. druga zapasowa), wszystko jest na http://www.mord.krakow.pl pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirooosss Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 dzieki wielkie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bary82 Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 podłączę się pod temat:czy można zrobić w kraku prawko jeszcze teraz,tzn.przed zimą?jakbym zaczął teraz to wyrobiłbym się chyba ze wszystkim?słyszałem że jak dobrze skumulować wszystko to nawet w 3tyg.da się zrobić,prawda?BTW.jaką szkołę polecacie?pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witt Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Zadzwon na koszykarska i zapytaj sie czy jest sens robienia teraz kursu . Ja robilem w loku ,ale nie spodziewaj sie jakies super zainteresowania wzgledem twojej osoby :D , albo umiesz juz jezdzic na motorze, albo tam sie tego nie nauczysz :twisted: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzoov Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 albo umiesz juz jezdzic na motorze, albo tam sie tego nie nauczysz :twisted: . no chyba ze sam sie nauczysz. Zdaje sie ze jest tylko jedna szkola w Krakowie gdzie faktycznie cos ucza - gdzies w Hucie o ile dobrze pamietam, poszukaj a archiwum bo byly podobne tematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 CześćZajrzyj tutaj http://www.grupa-poludnie.info/viewtopic.php?t=836Ja robiłam kurs w LOK-u, 750 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszek-walker Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 hej. dalem taki temat w kategorii przepisy ale nikt mi nie opisal. probuje tutaj: wie ktos ile moze kosztowac prawko na kat A w krk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi