aftys6 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Znalazłem na allegro dosyc ciekawy produkt, spzredajacy w opisie napisał ze rzada za niego 39 zł, natomaist w opcji kup teraz ma wystawione 1zł ( słownie 1 zł) czy jak go zakupie to spzredajacy bedzie musial mi go odsprzedac za 1 zł czy bedzie mogl rzadac 39 zł.Podkreslam ze kwota 39 zł jest tylko wymieniona w opsie aukcji, a w opcjach zakupu _ kup teraz" jest tylko 1 zł. Wiem ze to moze chamski lekko ale goscio jesc handlazrem i widac ze chandluje na zarobek, wiec powinien wiedziec ze wystawia sie cene za jaka chce zakupic produkt. Prosze o szybko odpowiedz bo sie aukcja niedlugo konczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 koleś pewnie nie chce prowizji płacic bo jak klikniesz kup teraz za 1 zł to prowizja znikoma a jak za 39 zł to prowizja duża, więc koleś chce to sprzedać za 39 i nie warto tego kupowac za złotówke bo będziesz miał więcej kombinowania niż to wart ... koleś nie będzie chciał sprzedac ty zgłosisz do allegro, allegro do kolesia no i może za 3 miechy towar będzie u Ciebie :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 to nie jest może chamskie a raczej na pewno chamskieCo z tego że handlarz? on ie może się pomylić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 to nie jest może chamskie a raczej na pewno chamskieCo z tego że handlarz? on ie może się pomylić? za pomylki sie placi, a widze po aukcjach ze robi tak nagminnie, ale chyba sobie odpuszcze bo nie chce mi sie w to bawic, olac go mozna do kosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Ale stary głupoty walisz. Mam nadzieję że kiedyś w sklepie pomylisz się przy płaceniu i kasjer zakosi pieniądze dla siebie żebyś wiedział ja to jest z tym płaceniem za błędy. Człowiekiem się jest a nie bywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Ale stary głupoty walisz. Mam nadzieję że kiedyś w sklepie pomylisz się przy płaceniu i kasjer zakosi pieniądze dla siebie żebyś wiedział ja to jest z tym płaceniem za błędy. Człowiekiem się jest a nie bywa. napisalem gosciowi zeby t a ukce zamknal, i wystawil normalnie. a co do tego co piszesz to za duzo osob kombinuje i chce na lewo krecic, kombinuja dopuki sie nie nie nabija, ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 napisalem gosciowi zeby t a ukce zamknal, .. A to szacun :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 A to szacun :icon_question:wez chciej byc upzrejmym, dostalem odpowiedź na GG "ch*j cie to obchodzi i tak bym ci nie wysłał"Jakby to bylo warte z 150 zl to bym juz kupil, lac na chama, moze ktos to kupi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Dawaj jego nick, niech ludzie wiedzą co to za typ i w ten sposób powoli bo powoli będzie się tępić biznesmenów w białych skarpetkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 za opcje kup teraz więcej zapłacił niż za prowizje od 30 zeta, ale cfaniak :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Daj jego nick :P) Kupie wszystko po zecie, a sprzedam 1500% drożej :)))) Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 http://moto.allegro.pl/item297394286__maru...owy_size_m.html droga wysyłka :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 (edytowane) http://moto.allegro.pl/item297394286__maru...owy_size_m.html droga wysyłka :) Wystarczy odebrać osobiście :P w Minneapolisw innych aukcjach tego użytkownika Gorzów Wlkp. Edytowane 23 Stycznia 2008 przez marcpol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Jak szukacie okazji to szukajcie tak: PROMOCJA, SKÓRZANY PASEK MOTOCYKLOWY http://moto.allegro.pl/item296959712_promo...otocyklowy.html a nie jakieś ściemy :smile: Tylko UWAGA czytać dokładnie żeby później pretensji niebyło :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 na każdej aukcji allegro jest coś takiego jak "zgłoś naruszenie zasad" wystarczy kliknąć a oni już tam są nawet przeczuleni na takich CFANIACZKÓF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi