benek Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Po tej niedzielnej przejażdzce mam 3 pytania do znawców: 1. czy to moto nie powinno mieć takiej kontrolki wysokich obrotów ( nie pamiętam jak sie to nazywa ) zapala się wtedy kiedy jest najwyższy czas na zmianę biegu. 2. pod zadupkiem tam gdzie są klucze jest taki wygiety drucik, ma tam swoje miejsce jest długi i powyginany - co to jest do czego służy. 3. jakie opony zakładają na pierwszy montaż w fabryce marka, model Z góry dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Po tej niedzielnej przejażdzce mam 3 pytania do znawców: 1. czy to moto nie powinno mieć takiej kontrolki wysokich obrotów ( nie pamiętam jak sie to nazywa ) zapala się wtedy kiedy jest najwyższy czas na zmianę biegu. 2. pod zadupkiem tam gdzie są klucze jest taki wygiety drucik, ma tam swoje miejsce jest długi i powyginany - co to jest do czego służy. 3. jakie opony zakładają na pierwszy montaż w fabryce marka, model Z góry dziękuję za odpowiedzi. ad 1. Chyba powinno - moze wersja usa tego nie maad 2. Podobno jak podnosisz bak zeby cos tam zrobić to to sie wkałda pod bak zeby stał w powietrzu - mowie podobno bo tak mi powiedizął koles co jezdi SV i tak on sie dowiedział.ad 3. Nie wiem. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Po tej niedzielnej przejażdzce mam 3 pytania do znawców: 1. czy to moto nie powinno mieć takiej kontrolki wysokich obrotów ( nie pamiętam jak sie to nazywa ) zapala się wtedy kiedy jest najwyższy czas na zmianę biegu. 2. pod zadupkiem tam gdzie są klucze jest taki wygiety drucik, ma tam swoje miejsce jest długi i powyginany - co to jest do czego służy. 3. jakie opony zakładają na pierwszy montaż w fabryce marka, model Z góry dziękuję za odpowiedzi. ad1. wersja amerykańska również powinna miec kontrolke od obrotów niekoniecznie wysokich można ustawic sobie na przykład na 6tys i zawsze jak będziesz miał 6tys to bedziesz miał błyskad2.niewiemad3.wydajemi mi sie że bridgestone bt014,015 chyba? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 ad. 1 znalazłem w serwisówce, ale nie wiem jak to ustawić, bo nie znam angielskiego. ad. 2 rzeczywiście na obrazku widać że to jest podstawka pod bak W tej serwisówce znalazłem też coś na temat chyba przestawiania wyświetlacza temperatury na Celcjusze - ktoś to robił to możliwe czy nie, bo słyszłem że nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Piękna maszynka! :biggrin: Nie ukrywam ze zazdroszcze...hehe ale mimo wszystko za mocne moto jak dla mnie...chyba ze bym juz przejezdzil miliony km :D Pozdrawiam! :wink: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nameless Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 fajny sprzet :banghead: tez kiedys taki bede mial :biggrin: tak sie zastanawiam, czy sprzety z usa nie maja czasem srobek calowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromek Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 piękne moto- gratuluje -------sprzedam http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M642283 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzol Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Po tej niedzielnej przejażdzce mam 3 pytania do znawców: 1. czy to moto nie powinno mieć takiej kontrolki wysokich obrotów ( nie pamiętam jak sie to nazywa ) zapala się wtedy kiedy jest najwyższy czas na zmianę biegu. 2. pod zadupkiem tam gdzie są klucze jest taki wygiety drucik, ma tam swoje miejsce jest długi i powyginany - co to jest do czego służy. 3. jakie opony zakładają na pierwszy montaż w fabryce marka, model Z góry dziękuję za odpowiedzi. Ad1.Moje K6 (USA) ma taką kontrolkę.Znajduje się pod wyświetlaczem prędkościomierza. Ad.2 Drucik służy do podnoszenia zbiornika paliwa Ad.3 Bridgestone Batlax BT014 Pozdrawiam Guzol ad. 1 znalazłem w serwisówce, ale nie wiem jak to ustawić, bo nie znam angielskiego. ad. 2 rzeczywiście na obrazku widać że to jest podstawka pod bak W tej serwisówce znalazłem też coś na temat chyba przestawiania wyświetlacza temperatury na Celcjusze - ktoś to robił to możliwe czy nie, bo słyszłem że nie. Witam !Z tego co zdążyłem się dowiedzieć można przestawić jedynie prędkościomierz z mil na km/h.Natomiast temperatury podobno nie można przestawić ale może się mylę (Przynajmniej tak mam zrobione w mojej K6 from USA) A tak przy okazji 100 stopni Celsjusza to jakieś 218 Farenhaita. PozdrawiamGuzol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi