Iwansky Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zębaty to rzeczywiście nie problem i przy ich cenach dorabianie to totalna pomyłka. Nie polecam ci natomiast zaproponowanego przez kolegę VAZA. W sklepie który prowadzę staramy się go nie sprzedawać, posiłkujemy się nim tylko w skrajnych sytuacjach. Ogólnie polecam sunstara, JT i supersproxa, jak będziesz potrzebował zebatek to zapraszamy:)(www.motopasja.eu)Moja xra sprawuje sie świetnie. Biorąc pod uwagę okres który mamy za sobą, to musze przyznać że w ciągu 4 miesięcy kiedy ja nabyłem mogę ją tylko pochwalić. Poprostu zero problemów:). O tłumiku zapomnij, bo to strata pieniędzy. Co prawda lubdzie na amerykańskim forum xr chwalili całe wydech tytanowe, ale to kosztuje majątek. Jeżeli szukasz mocy konkretnie w xr 400 to musiałbyś kupić tłoczek wiseco powiększający poj. do 440cm :P p.s.Zrobiłeś dobry interes na swoim motocyklu. Cena była świetna :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 to prosze wytłumacz mi czemu nie Vaz ? w ktmie wytrzymywał tyle samo co Afam Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adimoto Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zębaty to rzeczywiście nie problem i przy ich cenach dorabianie to totalna pomyłka. Nie polecam ci natomiast zaproponowanego przez kolegę VAZA. W sklepie który prowadzę staramy się go nie sprzedawać, posiłkujemy się nim tylko w skrajnych sytuacjach. Ogólnie polecam sunstara, JT i supersproxa, jak będziesz potrzebował zebatek to zapraszamy:)(www.motopasja.eu) nom dzieki no moja tez sie swietnie sprawóje i nie mam zadnych zastrzezen ale ostatno zdjołem koncówke z wydechu i głosniej jeździ ale no co i ma wieksza moc :clap: ;) :crossy: kapec za kapciem idzie :) :) :) jestem bardzoooooo zadowolony z niej :) no z reszta co tu mówic jest super tylko no troche za wolno idzie jak dlamnie ehh :) :) :clap: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adimoto Opublikowano 5 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Szczeże mówiac powiem wam jestem bardzo zadowoloiny z tego motocykla w niedziele byłem na torze no i co tu mówic zajeebiscie chodzi oj malinka :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seklet Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Szkoda, że motocykl jest troche lewy.Ma rame od 250, lub od 250 nabite numery na rame.Wg. mnie to trochę nie tak, chyba, że komuś nie zależy na legalnym moto, jeżeli tak to niech się nie zdziwi, że i jego moto kiedyś zniknie z podwórka.PozdrawiamI szukam "prostej 400" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adimoto Opublikowano 5 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Szkoda, że motocykl jest troche lewy.Ma rame od 250, lub od 250 nabite numery na rame.Wg. mnie to trochę nie tak, chyba, że komuś nie zależy na legalnym moto, jeżeli tak to niech się nie zdziwi, że i jego moto kiedyś zniknie z podwórka.PozdrawiamI szukam "prostej 400"ale nie wiem o co ci chodz motocykl jest legalnie zarejestorwanny wiec jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seklet Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 A nie sprawdzałeś, że numer VIN nie jest od modelu XR400?Ten numer jest od 250 i koleś o tym mówił ( mnie powiedział jak go zapytałem).Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Szkoda, że motocykl jest troche lewy.Ma rame od 250, lub od 250 nabite numery na rame.Wg. mnie to trochę nie tak, chyba, że komuś nie zależy na legalnym moto, jeżeli tak to niech się nie zdziwi, że i jego moto kiedyś zniknie z podwórka. :clap: Więc jednak to nie byla az taka okazja jakby sie mogło nam wydawać :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adimoto Opublikowano 6 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 A nie sprawdzałeś, że numer VIN nie jest od modelu XR400?Ten numer jest od 250 i koleś o tym mówił ( mnie powiedział jak go zapytałem).PawełJa wiem o ty i mi powiedział a po 2 to mi nie przeszkadza wiec no co zostaje tylko :crossy: :cool: :crossy: :clap: Więc jednak to nie byla az taka okazja jakby sie mogło nam wydawać :buttrock:No nie do konca ale jestem bardzo ale to bardzo zadowolony z niej :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 (edytowane) Nie dziwie sie bo to swietna maszyna! Mocno pomyśle o xr 400 jak sprzedam moją ttr-jednak to tak szybko nie nastąpi:) Edytowane 6 Lutego 2008 przez mackon4089 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adimoto Opublikowano 6 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Nie dziwie sie bo to swietna maszyna! Mocno pomyśle o xr 400 jak sprzedam moją ttr-jednak to tak szybko nie nastąpi:) no naprawde polecam XR super jeździ no tylko zobaczymy jak bedzie sie zachowywała w ciepłe dzni ale sadze ze bedzie ok A tak szczeże powiedźcie czy jest potrzebny zarejestrowany taki moto ?? wazne aby miał światła bo przeciez który motocrosowiec sie zatrzyma policji ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 A tak szczeże powiedźcie czy jest potrzebny zarejestrowany taki moto ?? wazne aby miał światła bo przeciez który motocrosowiec sie zatrzyma policji ?? No to gangsta power! jeszcze możesz na nich splunąć! Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adimoto Opublikowano 6 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 No to gangsta power! jeszcze możesz na nich splunąć!A to bie o co dokładnie chodzi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkk13 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 (edytowane) Witam Panowie i Panie, pomyślałem że niewarto zaśmiecac forum , postanowiłem zatem nie zakładać nowego tematu, ale jest tutaj wątek o XRce (mam nadzieje że inicjator tematu się nie pogniewa), jest teraz kilka na naszym rynku do sprzedania, zastanawiam się np nad tą http://www.allegro.pl/item309612578_honda_xr_400r.html nie znam się za bardzo na tych motocyklach i stąd pewna wątpliwość - czy to normalne dla tego modelu a silnika szczególnie, że przy takim przebiegu (18k) był remont silnika 2 tys km wstecz..?? Edytowane 20 Lutego 2008 przez kkk13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1989 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Witam Panowie i Panie, pomyślałem że niewarto zaśmiecac forum , postanowiłem zatem nie zakładać nowego tematu, ale jest tutaj wątek o XRce (mam nadzieje że inicjator tematu się nie pogniewa), jest teraz kilka na naszym rynku do sprzedania, zastanawiam się np nad tą http://www.allegro.pl/item309612578_honda_xr_400r.html nie znam się za bardzo na tych motocyklach i stąd pewna wątpliwość - czy to normalne dla tego modelu a silnika szczególnie, że przy takim przebiegu (18k) był remont silnika 2 tys km wstecz..??Witaj, sprawa jest podejrzana bo XR to bardzo żywotny sprzęt. Trzeba jednak wziąć pod uwagę to że remont to pojęcie względne i nie wiadomo co było w tym silniku robione. Jeżeli to była grubsza naprawa to znaczy, że motocykl był zaniedbany i np. przeskoczył rozrząd, możliwe jest też, że przebieg 18k jest po prostu nie prawdziwy, pozdro. Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi