rozek Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Kupuj jakies enduro, ew. supermoto wiecej sie nauczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 no racja ;) ale nie supermoto ,tylko jakąs sende z oponkami - kostką ,wtedy sie wyszalejesz ;) Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 no racja ;) ale nie supermoto ,tylko jakąs sende z oponkami - kostką ,wtedy sie wyszalejesz ;) Szczególnie w mieście ;) Ja mialem w skuterze przez cale wakacje ponad 12 KM i smigalem 100km/h i jakos zadnych problemów nie mialem, mimo ze nie raz wyprzedzalem policje. Pozdrawiam i odradzam pomysl blokowania 50tki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Ja także odradzam :icon_razz:) Nie ma sensu kupować pseudo ściga 50tki. Znajomek miał Peugeota XR6, chciałem tym zejść na kolano, a skończyłem 30cm przed krawężnikiem :icon_razz:) Jak chcesz kupować jakieś moto pow 2000r to celuj tylko i wyłącznie w silnik minarelli am6 :icon_razz:))) Pozdrawiam Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Moze ja sie wypowiem :biggrin: Mialem Honde NSR 50 :icon_rolleyes: :bigrazz: jak chcesz kupywac 50 to nie kupuj scigaczy bo tym sie raz ze ciezko jezdzi gdy jedziesz z kolegami .dwa słąbe . trzy nuda na 50 :cool: Ja bym Ci polecał jakies supermoto albo Enduro z kompletem kol SM :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebu Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 No ale wiesz kiedyś uprzejmość policjantów się skończy ja pamiętam przygode mojego kolegi na CZ 175 to takiego starcia nie chcialbym mieć :flesje:No wiesz tylko ja jechałem 50 na którą mam prawko i mogę nią jeździć, a CZ 175 sorry ale nie dziwie się że wyrozumiałość się skończyła :icon_biggrin: CZ to już jest zwykły motor który może osiągać duże prędkość Wiec na przyszłość nie porównuj 50 z 175 :icon_mrgreen: pzdr, bebu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin303 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 OK :crossy: to byl tylko taki przyklad policji :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin303 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Mam do was jeszcze jedno pytanie. Czy może wie ktoś z was jak można przerobić układ wydechowy chodzi mi tu głównie o wsadzenie jakiegoś większego tłumika typu 500-600, jak trzeba to przerobić proszę o odpowiedzi. pozdro, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Mam do was jeszcze jedno pytanie. Czy może wie ktoś z was jak można przerobić układ wydechowy chodzi mi tu głównie o wsadzenie jakiegoś większego tłumika typu 500-600, jak trzeba to przerobić proszę o odpowiedzi. pozdro, Marcin I powiedz mi co Ci to da oprocz negatywnych skutkow ? Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 I powiedz mi co Ci to da oprocz negatywnych skutkow ? Lans. I to gruby. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 i znow sie zaczyna ... swoja droga... widzialem ostatnio simsona w krakowie z wydechem "IXIL" od jakiejs scigawy. HahahaSmiech na sali.. a jak zdychal pod gore :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 jak chcesz wsadzac jakis tlumik do 50tki to tylko tlumik sportowy do 50tki :icon_eek:takie moje zdanie :) Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin303 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 HEBO RLZZZZZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 kup tak tłumnik od 1000 cm3 świecące wentylki, naklejki nos i taki lans po wsi stary że dziewczyny będą sikały w majtki a no i oczywiście wywierć dziury wiertarką w tym tłumniku.haahahhahah :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi