gumbej Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 tak slycham co z nim nie tak? :icon_evil:Na szybko bylo robione, miało być mocne a zarazem wystarczająco wytrzymałe. no i takie jest ale chyba jednak zrezygnuje z nierdzewki na poczet koloru czarny mat... gmole wizualnie takie jak moje :icon_mrgreen: pare stron wcześniej są foty :icon_mrgreen: a co do koloru mocowania topcase'a jestem za czarnym matem :icon_mrgreen: p.s chwale sie -na wyprzedaży pierdół przytaskanych z niemiec dorwałem kask NOLAN stan idealny rozmiar tez, jak ktos zgadnie za ile go wyrwałem stawiam duuuże piwo :) :Dkolorek się zmieni bo niestety jest biały, troche fantazji i mam fajną zapasówke :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michals Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Sądze że prędzej czy później stelaż pod kufer sie wygnie, niestety. Gmole pinkne, a jakie mocowanie zastosowaleś? Podkładki są? ale jak sie ma wygiac? przy takich obciazeniach jak sie wozi w kufrze to ja nie widze takiej mozliwosci, "powieszony" i podparty w solidnych miejscach, nieduze i bardzo sztywne bez jakis dzwigni.Przy jakims nie rozsadnym obciazeniu to sie predzej obawiam o wytrzymalosc kufra (jakis taki za 170zl) niz stelaza. Nie bylem przy przykrecniu gmoli i jakos w to nie wnikalem. W ktorym miejscu podkladki? cos specjalnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurbat Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Witam,dzieki koledzy za podpowiedzi w sprawie kanapy.Cudowtwórca mariomoto to chyba opcja jaką wybiorę. Jak już będę miał kanapę przerobioną to zapodam foty ale to pewnie nie prędko z racji terminów :P Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powell Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Hej !Wczoraj wieczorem miałem przyjemność zrobić pierwsze 300km moim B12 na trasie do domu :buttrock: Motocykl jest już w moim garażu, dzisiaj muszę załatwić OC, niebawem pierwszy przegląd i przerejestrowanie... Cieszę się ogromnie :D Egzemplarz jest zadbany, rocznik 2004. Ma dwa kufry i gmole. Jak zrobię zdjęcia, to zapodam. Po przesiadce z Virago mam mnóstwo nowych wrażeń, ale jedno jest dominujące: rany, jak to skręca! Moc i moment obrotowy mnie nie zaskoczyły, spodziewałem się tego, ale kładzenie się w zakręt to po prostu bajka :buttrock: No wiem, po chopperze wszystko dobrze się kładzie, ale pozwólcie mi się cieszyć :biggrin: Mam nadzieję, że motocykl będzie mi dobrze służył, a Wy przyjmiecie mnie do rodziny :buttrock: Od 12 godzin z dużym Bandziorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Jak już będę miał kanapę przerobioną to zapodam foty ale to pewnie nie prędko z racji terminów mrugacz.gifPrzyciśnij gościa i mów ,że ma gąbeczki nie żałować. Koledze z 4rum pożałował i wałek między kierowcą a plecakiem sie wklepał....siodło do poprawki :eek: .Czekamy na foty :( Mam nadzieję, że motocykl będzie mi dobrze służył, a Wy przyjmiecie mnie do rodziny mrugacz.gifJuż jesteś w "rodzinie" :clap: ...pozdrawiamy i do zobaczenia na drodze.P.S.Uważaj z tym kładzeniem :buttrock: ....tak w ogóle to uważaj na siebie bo B12 to pierońska maszyna ,wiele wybaczy ale jednego niegdy....głupoty :P No i oczywiście czekamy na zdjęcia.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
600bandytowmnienosi Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Hej !(...)Mam nadzieję, że motocykl będzie mi dobrze służył, a Wy przyjmiecie mnie do rodziny :eek: Od 12 godzin z dużym Bandziorem. ...i od 12 godzin w rodzinie!:buttrock: Witamy bracie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Witamy, witamy i rozważnie i spokojnie :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taju25 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Koledzy mam mały problem z bandziorem.Jak możecie to POMOCY, w dziale mechanika ogólna wystawiłem post. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Koledzy mam mały problem z bandziorem.Jak możecie to POMOCY, w dziale mechanika ogólna wystawiłem post.Zapodaj tu linka do swojego tematu :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taju25 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 (edytowane) Spoko już wszystko pracuje,jest super.Miałem zapchaną dysze wolnych obrotów.A może ktos napisze jakie powinny być wolne obroty w bandit 1200 z 2004r Edytowane 14 Czerwca 2007 przez taju25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Spoko już wszystko pracuje,jest super.Miałem zapchaną dysze wolnych obrotów.A może ktos napisze jakie powinny być wolne obroty w bandit 1200 z 2004rOk 1200-1300 rpm czy jak to tam sie pisze :icon_rolleyes: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Ok 1200-1300 rpm czy jak to tam sie pisze bigrazz.gifNo tak raczej bliżej 1200 obr/min....tak sie to pisze :)Zapodaj raczej fotki swojego motonga z nowom owiewkom turystycznom....uhahahahaha :lalag: :D :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktomek Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Hej witajcie Jestem od miesiąca posiadaczem świeżutkiego Bandita 650, ale już chciałbym dokonać w nim modyfikacji.Chcę wywalić oryginalny tłumik bo wygląda jak doczepiona beczka i brzmi jak ... no nie poważnie w każdym razie.Nie mogę znaleźć tłumika do wersji GSF650 z wtryskiem, czy nadaje sie tłumik od wersji wcześniejszej gaźnikowej?A może ktoś wie gdzie kupić tłumik za rozsądną cenę do mojego GSFa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Polecam wydech firmy BOS, mam taki w swoim bandycie i powiem szczerze, że bardzo fajnie gada. Zakupiłem go w www.moto-akcesoria.pl. Jest chyba różnica pomiędzy starym a nowym bandziorem w wydechu bo mają wybór do 600 i 650. Jak będziesz kupował wydech weź pod uwagę, że musisz połączyć go z kolektorami, a nie wszystkie firmy mają w zestawie rurkę łączącą (BOS oferuje cały komplet). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 No tak raczej bliżej 1200 obr/min....tak sie to pisze :icon_mrgreen:Zapodaj raczej fotki swojego motonga z nowom owiewkom turystycznom....uhahahahaha :icon_mrgreen: :notworthy: :buttrock:Aaaaaa................no wlaśnie, nie chwaliłem sie............zamontowałem szybe..............sam, a Rebelek mi upierdolił spineczke :lapad: Coś musiał .................. było by to nie w jego stylu............buhahhahahahaha :icon_rolleyes: p.s. Witaj ktomek, co do tłumików to Leovince, Bos itd. :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi