gumbej Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 No to ja jeszcze raz serdeczne dzięki za życzenia :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: wiecie.... to naprawdę miłe, dodam tylko, że zawsze sceptycznie byłem nastawiony do znajomości zawieranych przez net, aż natknałem się na forum i poznałem Was a dzieki Wam dużo przydatnych infooraz bezcenne wskazówki nie tylko w sprawach moto. Wiosenne pozdrowienia z Północy Dzięki :( :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modem Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Buła ja kupiłem moto Tu http://www.moto-mark.pl/kontakt.htm gość cały czas coś ciąga z Niemiec zadzwonić zawsze można POZDRO Ja też mojego bandziora kupiłem od Marka, polecam! Gumbej chyba widziałem twojego bandita - miał roztrzaskana czachę?? a no i wszystkiego najlepszego :biggrin: Cytuj Yamaha Virago '91 -> Suzuki Bandit 600 '01 -> Suzuki Bandit 1200 '04 -> Kawasaki 636 '03 -> Kawasaki ZX-10R '04 -> Triumph Daytona 675 '08 -> Kawasaki ZX10-R '04 ->Yamaha R1 '09 -> Yamaha R1 '10 -> BMW G450X '08 + Triumph Bonneville T-100 '12 ->Ducati Multistrada 1200S + Triumph Bonneville T-100->KTM SUPER DUKE GT + Triumph Bonneville T-100 + Aprilia Tuono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banditfan Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Hej gumbej bardzo mi sie podobają twoje gmole i mam takie pytanie czy beda pasowaly go bandita 650 ??? Szukałem w larsonie do mojego bandziora i nie moglem znaleść ;) prosze o pomoc Hej gumbej bardzo mi sie podobają twoje gmole i mam takie pytanie czy beda pasowaly go bandita 650 ??? Szukałem w larsonie do mojego bandziora i nie moglem znaleść :P prosze o pomoc Hej gumbej bardzo mi sie podobają Twoje gmole i mam takie pytanie czy beda pasowaly do bandita 650 ??? Szukałem w larssonie do mojego bandziora i nie moglem znaleść :banghead: prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Hej gumbej bardzo mi sie podobają twoje gmole i mam takie pytanie czy beda pasowaly go bandita 650 ??? Szukałem w larsonie do mojego bandziora i nie moglem znaleść :banghead: prosze o pomocW Larssonie nie znalazlem ale tu znalazlem http://sklep.scigacz.pl/gmole-five-stars-s...06-p-13064.html Pozdro ;) p.s. Już jest, 2-3 dni i odbieram :P :buttrock: :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banditfan Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Hej gumbej bardzo mi sie podobają twoje gmole i mam takie pytanie czy beda pasowaly go bandita 650 ??? Szukałem w larsonie do mojego bandziora i nie moglem znaleść :lapad: prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Ja też mojego bandziora kupiłem od Marka, polecam! Gumbej chyba widziałem twojego bandita - miał roztrzaskana czachę?? a no i wszystkiego najlepszego :notworthy: "Niestety " mój był cały (chyba :biggrin: ) w każdym razie ani ja ani wszyscy którzy pomagali mi go potem ocenić nic nie znaleźli :buttrock: :buttrock: ale Marek miał parę maszyn a ja nie wszystkie widziałem. Jak na razie żadnych zastrzeżeń prowadzi się jak po sznurku dlatego polecam. Hej gumbej bardzo mi sie podobają twoje gmole i mam takie pytanie czy beda pasowaly go bandita 650 ??? Szukałem w larsonie do mojego bandziora i nie moglem znaleść :banghead: prosze o pomoc Klaudiusz już Ci coś wynalazł :clap: w Larssonie musisz wpisać typ motocykla a wtedy spis części masz przeważnie pasujące tylko do danego modelu nie sprawdzałem innych modeli. Co do przypasowania do Twojego rocznika , hmm nie wiem wprawdzie jest tam duża tolerancja do regulacji otworów mocujących, ale ja bym nie ryzykował chyba ze wcześniej uzgodnisz możliwość zwrotu przesyłki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Buła ja kupiłem moto Tu http://www.moto-mark.pl/kontakt.htm gość cały czas coś ciąga z Niemiec zadzwonić zawsze można POZDROwitam,dzęki za wskazówke,zadzwonie,patrze takze w ofertach MOTODROMU I PROMEXU,do MOTODROMU dzwoniłem i jak tylko cos sie pojawi to ma koles do mnie zadzwonic,ale narazie cisza.a co do tego Moto-Mark to skoro polecacie to chyba nie sciga koles jakis padak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 witam,dzęki za wskazówke,zadzwonie,patrze takze w ofertach MOTODROMU I PROMEXU,do MOTODROMU dzwoniłem i jak tylko cos sie pojawi to ma koles do mnie zadzwonic,ale narazie cisza.a co do tego Moto-Mark to skoro polecacie to chyba nie sciga koles jakis padak.[/quote Polecam, ale pewność co do moto będziesz miał tylko wtedy jak kupisz nowy z salonu :biggrin: reszta to mieszanka ceny farta i wnikliwej obserwacji, ale skoro nawet Van Gogh-a potrafia podrobić musisz liczyć na swoje szczeście a potem ogladac każdą śrubkę dwa razy :notworthy: :buttrock: :buttrock: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANGLIK Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Witojcie !! Mam pytanko, bo złożyłem swojego dziada już, łącznie z silnikiem i dociera sie powoli. Więc wiecie może ile sie dociera klawiatura i po ilu kilometrach dociąga sie głowice ( silnik mam identyczny jak B12 ) ? Mi sie zdaje że trzeba mu dać tak 1tyś.km tak na pół gwizdka dobrze myśle ?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banditfan Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Dzieki Klaudiusz te gmole Five Stars sa bardzo ładne, ale cenowo bardziej mi pasują takie jak ma gumbej. No trudno bede szukał dalej :lalag: . Pozdrawiam P.S Gumbej albo ja nie potrafie szukać albo na stronie larssona nie ma gmoli do mojego bandziorka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Ja kupuje takie gmole : http://allegro.pl/show_item.php?item=176449644 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 (edytowane) Gumbej ,co racja to racja.Dzwoniłem dzisiaj do Moto-mark i zadnego B6 narazie nie ma,ale koles mówił zeby dzwonic bo czesto jezdzi,dzwoniłem tez do Moto-Kutno i tez nic nie ma,chyba jest ogólny brak Banditów.Pozostaje uzbroic sie w cierpliwosc. Edytowane 27 Marca 2007 przez Buła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Dzieki Klaudiusz te gmole Five Stars sa bardzo ładne, ale cenowo bardziej mi pasują takie jak ma gumbej. No trudno bede szukał dalej :buttrock: . PozdrawiamP.S Gumbej albo ja nie potrafie szukać albo na stronie larssona nie ma gmoli do mojego bandziorka. napisz rocznik i pojemność jak będę miał chwile zajrze do larssona Ja kupuje takie gmole : http://allegro.pl/show_item.php?item=176449644 eee no też ładne i czarne :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banditfan Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Mój sprzecik to Bandit 650S z 2006 roku i szkoda by było gdyby podczas gleby parkingowej cos sie stało. sezon juz sie zacząl dlatego chcialbym go jakos zabezpieczyc. Twoje mi sie bardzo spodobały(wizualnie jak i cenowo) i jeżeli by były takie do mojego to bym sie ani chwili nie zasatanawiał. Dzieki z góry gumbej Pozdrawiam:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Mój sprzecik to Bandit 650S z 2006 roku i szkoda by było gdyby podczas gleby parkingowej cos sie stało. sezon juz sie zacząl dlatego chcialbym go jakos zabezpieczyc. Twoje mi sie bardzo spodobały(wizualnie jak i cenowo) i jeżeli by były takie do mojego to bym sie ani chwili nie zasatanawiał. Dzieki z góry gumbej Pozdrawiam:-) Tak cos czułem, że masz nówencje motocykl :clap: gratulacje twojego modelu to w Larssonie nawet w wykazie nie ma :icon_exclaim:Chyba został Ci salon Suzuki, albo zamowienie przesyłki z możliwością zwrotu (można to uzgodnić) i posowanie na motocyklu. Te co chodzą na allegro i w innych sklepach są przeważnie do starszych roczników a Ty już przecież na wodzie jeździsz :icon_rolleyes: Ten sam problem będzie miał albo już ma Klaudiusz :bigrazz: :wink: pewnie coś Ci podeśle jak znajdzie.P.S gratuluję motocykla napisz coś jak się sprawuje nowy Bandit i czekaj na info od Klaudiusza KLAUDISZ !! odzywaj sie już masz czy jeszcze Cię podkręcaja w salonie :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi