KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Ta reszta to jakaś slepa jest :flesje: Gumbej, wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek :icon_mrgreen: :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Ta reszta to jakaś slepa jest :banghead: Gumbej, wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek :) :flesje: hehe dziękowć dziekować zapraszam nad morze w sobote impra roku :flesje: ;) 4rumowcy mile widziani :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 (edytowane) moglbys sie spytac gosca w jaki sposob silnik byl zblokowany? jak odblokowal? witam,z tego co mo powiedział przez telefon to aby go odblokowac to było cos ruszane w gaznikach,ale tego nie robił on tylko jakis mechanik.klaudiusz,napisałem juz dwa razy na PW do niego ale nie wiem czy je dostał bo jak narazie to nie mam odzewu,mzoe ich nie dostał bo czasami mam problemu z netem i mi sie zawiesza,moze nie zagladła na forum jeszcze odkoad mu napisałem,jak bys miał jakoms mozliwosc w jakis sposób go powiadomic że sie inetersuje jego Banditem,byłbym bardzo wdzieczny :flesje: .Gumbej wszystkiego najlepszego. :buttrock: Edytowane 23 Marca 2007 przez Buła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 STO LAT GUMBEJ !!!!!!!No właśnie o takie gmolki mi się rozchodzi.Do naszych maszynek przydałyby się czarne....ale jak sie nie ma co sie lubi to.....wiadomo.Buła damy znać koledze o nicku mla.Odezwie się do Ciebie w sprawie Bandita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 STO LAT GUMBEJ !!!!!!!No właśnie o takie gmolki mi się rozchodzi.Do naszych maszynek przydałyby się czarne....ale jak sie nie ma co sie lubi to.....wiadomo.Buła damy znać koledze o nicku mla.Odezwie się do Ciebie w sprawie Bandita.ok,bede czekał na info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 ok,bede czekał na info.Czekaj, wysłałem maila :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 (edytowane) witam,niestety ogłoszenie nie akutalne :crossy: ,własnie dostałem odpowiedz że Bandit został sprzedany,szkoda.a mam takie jeszcze jedno pyatnie,przegladajac ostatnią Giełde Motocyklowa widziałe ogłoszenie ze w Warszawie jest Mototarg w dniach 31 marca-1 kwietnia,jak myslicie opłaca sie tam jechac,jest jakis wybór motocykli,moze tam by znalazł jakiegos Bandyte. Edytowane 24 Marca 2007 przez Buła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 witam,niestety ogłoszenie nie akutalne :P ,własnie dostałem odpowiedz że Bandit został sprzedany,szkoda.a mam takie jeszcze jedno pyatnie,przegladajac ostatnią Giełde Motocyklowa widziałe ogłoszenie ze w Warszawie jest Mototarg w dniach 31 marca-1 kwietnia,jak myslicie opłaca sie tam jechac,jest jakis wybór motocykli,moze tam by znalazł jakiegos Bandyte.Jak nie masz daleko to możesz podjechać i zobaczyć, zawsze troche sprzętów jest ale trzeba uważać żeby nie naciąć sie na mine. Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Jak będzie gość ten który sprowadzał sprzęty między innymi dla Pawła to nie powinien się naciąć. Ostatnio z tego co pamiętam miał właśnie bandita 600 tyle, że w wersji s. Bał się wcześniej sprowadzać bandytów, ale chyba zmienił zdanie, bo sporo osób o takie sprzęty pytało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 (edytowane) Jak będzie gość ten który sprowadzał sprzęty między innymi dla Pawła to nie powinien się naciąć. Ostatnio z tego co pamiętam miał właśnie bandita 600 tyle, że w wersji s. Bał się wcześniej sprowadzać bandytów, ale chyba zmienił zdanie, bo sporo osób o takie sprzęty pytało.do wawy mam jakies 150-160 kilometrów takze nie jest daleko i nie jest blisko,a czemu bał sie wczesniej sprowadzac Bandity :) ,a to ze jest wersja S to dla mnie nie ma róznicy,bardziej mi sie pdobaja N-ki ale jak sie trafi S w dobrym stanie to tez nie pogardze :( ,zalerzy ma na tym zeby zmiescic sie w kwcoie do 8 tys i zeby moto było w dobrym stanie.Bern a co to za koles,wiesz moze za ile ten Bandit był ;) . Edytowane 24 Marca 2007 przez Buła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 do wawy mam jakies 150-160 kilometrów takze nie jest daleko i nie jest blisko,a czemu bał sie wczesniej sprowadzac Bandity :biggrin: ,a to ze jest wersja S to dla mnie nie ma róznicy,bardziej mi sie pdobaja N-ki ale jak sie trafi S w dobrym stanie to tez nie pogardze :wink: ,zalerzy ma na tym zeby zmiescic sie w kwcoie do 8 tys i zeby moto było w dobrym stanie.Bern a co to za koles,wiesz moze za ile ten Bandit był :biggrin: .Napisz do Pawła Boruty lub poczekaj aż Rebel z Torunia wróci to ci poda kontakt do kolesia :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Napisz do Pawła Boruty lub poczekaj aż Rebel z Torunia wróci to ci poda kontakt do kolesia :icon_mrgreen:witam,na temat jakiegos kolesia co sprowadza moto rozmawiałem z Rebelem,ciekwe czy to ten sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurbat Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Witam, mam pytanie, coś mi zaczęły się biegi wbijać z wyraźnym klikiem choćbym nie wiem jak zmieniał...nie zwracać uwagi czy zbadać B6 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 witam,na temat jakiegos kolesia co sprowadza moto rozmawiałem z Rebelem,ciekwe czy to ten sam. Buła ja kupiłem moto Tu http://www.moto-mark.pl/kontakt.htm gość cały czas coś ciąga z Niemiec zadzwonić zawsze można POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 GUMBEJ, spoznione :icon_mrgreen: ale serdeczne :icon_mrgreen: zyczonka urodzinowe :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi