rebel Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 A tak brzmi mój.Jakość może nie najlepsza, ale ubaw był... A kto powiedział że Bandytem nie można grać w golfa ? Kurcze jakoś podobnie te linki wyglądają :)Tak brzmi Twój czy może to jest właśnie Twój .....jak tak to balecik musiał być,oj musiał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurbat Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 http://www.youtube.com/watch?v=PUxYAE9N8Rk...related&search= ta wersja chyba najbardziej mi się podoba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANGLIK Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 (edytowane) A no właśnie, sorki chciałem wrzucić to To jest właśnie gra w golfa Banditem. nowa dyscyplina olimpijska Edytowane 23 Lutego 2007 przez ANGLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 No to narobie wam smaczku, znalazłem coś takiego: ... no to narobiłes :notworthy: :notworthy: Jakbyś jechał na czterech garach to na pewno byś puścił :biggrin: Gumbej nie każdy tłumik akcesoryjny jest tłumikiem przelotowym.Śmiem twierdzić ,że ich znaczna część to właśnie tłumiki nieprzelotowe czyli takie ,które bez żadnych problemów założysz do motonga.Jaki wybierzesz zależy tylko i wyłącznie od zasobności portfela. właśnie licytuje jak się uda to sie pochwale. dzięki POZDRO gdzieś na forum wpadłem na naszywke VIRAGO... :icon_mrgreen: A MY ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruso Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 A tak brzmi mój. Jakość może nie najlepsza, ale ubaw był... A kto powiedział że Bandytem nie można grać w golfa ? Przepraszam za szczerość, ale ten kto robi ze swoim silnikiem takie rzeczy jest dla mnie totalnym idiotą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 A ja oprócz przelotówki mam jeszcze K&N i dyno jety.Daję radę Leo Vince carbon.Jak będziecie kupowali to spytajcie się gdzieś o średnicę tłumika w środku dla dedykowanego do B12 komina .Kolega kupił akrapovica i jest mniejszy o 2 mm i kupa ,nie ma takiego dźwięku jak mój.A teraz troszkę się pochwalę-właśnie doszła przesyłka i stałem się szczęśliwym posiadaczem SIDI VERTIGO :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANGLIK Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Przepraszam za szczerość, ale ten kto robi ze swoim silnikiem takie rzeczy jest dla mnie totalnym idiotą. Stary ja nie jestem gościem jak ty co w życiu nie przekroczył 120 na godzine i nigdy sie nie bawił. Poza tym obraziłeś mnie na forum, jeżeli ci takie żeczy nie odpowiadają to po co je oglądasz i tym bardziej komentujesz. I odpuść sobie przyszłe komentarze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruso Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Stary ja nie jestem gościem jak ty co w życiu nie przekroczył 120 na godzine i nigdy sie nie bawił. Poza tym obraziłeś mnie na forum, jeżeli ci takie żeczy nie odpowiadają to po co je oglądasz i tym bardziej komentujesz. I odpuść sobie przyszłe komentarze... Nie obrażaj się. Nie chcę się wdawać w pyskówkę, ale po to jest forum żeby dzielić się opiniami. A ty chyba wolisz żebyśmy komentowali tylko w superlatywach...Będę dalej pisał co myślę, a ty dalej katuj swojego sprzęta i trzymaj się ciepło. PS. rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Przepraszam za szczerość, ale ten kto robi ze swoim silnikiem takie rzeczy jest dla mnie totalnym idiotą.Ruso, wyluzuj poślady :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruso Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 (edytowane) Ruso, wyluzuj poślady :D Ok. Niech będzie, że nie komentowałem postu ANGLIKA :D albo, że go pochwaliłem za super filmik :flesje: Edytowane 23 Lutego 2007 przez ruso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 A no właśnie, sorki chciałem wrzucić to To jest właśnie gra w golfa Banditem. nowa dyscyplina olimpijskaTen numer robił Legion na Bakutilu :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 (edytowane) Ty Hikor a co robi xtz -ta pop twoim awatarem czyżbyś zmienił sprzęta?Anglik jak by chłopaki zobaczyli co robiłeś na bakutilu to dopiero by było he hePozdro Edytowane 23 Lutego 2007 przez MOTOWARIAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Ok. Niech będzie, że nie komentowałem postu ANGLIKA :biggrin: albo, że go pochwaliłem za super filmik :crossy: browara dla ruso za odpuszczenie a tak przy okazji http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=165415397chwale się , zobaczcie jakia cena :bigrazz: ...i mam firmowy tłumik do obchniecia :icon_biggrin: aha ponawiam pytanie panowie bandycidzisiaj na foru znalazłem naszywke VIRAGO i oni tak se wszyscyprzyszwają :crossy: ... a może by tak jak na forum zjednoczyc się w realuja tam z duma ponosiłbym naszywke B 6 cz B 12 może ktos ma pomysła ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Ja widzialam na allegro naszywke BANDIT :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANGLIK Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Hikor , Motowariat piszecie sie na wekend Majowy w Gryfinie ? Wiem , że jeszcze jest impreza opcjonalna w Niechorzu Gumbiej takowa naszywka już jest, właśnie mój znajomy sąsiad ją produkujehttp://www.sklep.funt.pl/product_info.php?...products_id=262 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi