PeKaWu Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Moim leciałem 220, wtedy może i by trochę więcej poleciał, ale musiałem hamować bo jakiś mebel przede mną jechał. To, że Twój maksymalnie 210 poleciał to może być kwestia aerodynamiki - Ty masz golasa. Ostatnio pod wiatr i z torbą na zbiorniku (nie mogłem się niżej położyć na zbiornik) nie chciał 200 przekroczyć.Koleżka GSką zanim założył szybę (taką zwykłą, uniwersalną owiewkę) maksymalnie poleciał 170, a z szybą 180 dał radę - ten sam sprzęt. Więc to, że Twój dał radę 210, a mój 220 wcale nie musi oznaczać, że masz słabszy silnik (chociaż też może). Nie zeby mi to przeszkadzalo :) Raczej mi sie nie zdarza latac z taka predkoscia (ostatnio na obwodnicy Garwolina) a i przyspieszenia na poziomie 4.2 sek do 100 tez nie wykorzystuje ;) Brakuje tylko elastycznosci ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 wiece ratunek masz tylko w zakupie 1200 np, b12 lub inazuma :flesje: inke mialem i naprawde elastyczna jest .polecam Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 wiece ratunek masz tylko w zakupie 1200 np, b12 lub inazuma ;) inke mialem i naprawde elastyczna jest .polecam Duze, mocne nakedy to wg mnie kwintesencja prawdziwego motocykla :) ale mysle ze moglbym sobie zrobic kuku na takiej torpedzie. Troche siebie znam :D Jak mi sie nie odmieni to kiedys sobie pewnie cos takiego sprawie ale to jeszcze nie teraz tym bardziej, ze ostatnio naszla mnie ochota troche poendurzyc i jak cos bede kupowal to raczej w teren. pozdrawiamPiotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
600bandytowmnienosi Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Duze, mocne nakedy to wg mnie kwintesencja prawdziwego motocykla :D Rzecz gustu i nie dyskutujmy tu i teraz po raz setny proszę...Dla mnie golasy to masochizm, bo po co się męczyć z wiatrem, skoro można się za szybą schować, he he:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 (edytowane) Rzecz gustu i nie dyskutujmy tu i teraz po raz setny proszę...Dla mnie golasy to masochizm, bo po co się męczyć z wiatrem, skoro można się za szybą schować, he he:)kup samochod :P EDIT: odpowiedz moze zlosliwa ale sam ja sprowokowales komentujac moje stwierdzenie, ktore wcale nie mialo sluzyc wywolaniu dyskusji a jedynie zaznaczyc, ze w jakims stopniu zgadzam sie z mysla przedmowcy ;) Edytowane 17 Lipca 2008 przez PeKaWu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzech81 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Witam Bracia ;) ,Wczoraj jeżdziłem ze swoją dziewczyną, i niestety zauważyłem że jeżeli mamy jakie wyboje to mi z tyłu amor dobija, jak jeżdzę sam jest niski ale nie dobija i kiedyś wydaje mi się że mniej dobijała(ja 95kg i dziewczyna 60kg) Ustawiny jest na podziałce na najwyższym poziomie,(czyli sprężyna jest ściśnięta), Zastanawiam się czy kobinować i rozciągać sprężynę czy należy zakupić cały amor ze sprężyną.Może ktoś ma takowy gdzieś w garażu.Pozdro i czekam na rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Rebel a ten duuzy czerwony napis to co, że spytam ....... :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 To normalna przypadlosc Banditow. Tylny amor jest niestety kupowaty, a po pewnym czasie w ogole ciezko go nazwac amorkiem :icon_biggrin: Najlepiej kup od Gixxera i po problemie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzech81 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 (edytowane) Dzieki za szybką odpowiedź!!! A z którego roku od gixera bedzie pasował??Zastanawiam się jeszcze czy użyawanego czy nowego i jaka jest różnica w cenie??Pozdro Edytowane 18 Lipca 2008 przez grzech81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Nie słyszałeś?!?! Po naszej wizycie u was, Rebcia boli coś w plecach i stwierdził że pozycja niewygodna, więc wpadł na genialny pomysł że sprzedaje Bandziora i kupuje Viadro :icon_biggrin: ........... no ale potem sie opanował i stwierdził że kierownice wyższą kupi i chyba napis nieaktualny :wink: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzech81 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Witam.Koledzy z którego roku od gixera i z jakiej pojemności bedzie pasował amor centralny do bandita z 97r.Pozdrawiam i czekam na szybką odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Nie słyszałeś?!?! Po naszej wizycie u was, Rebcia boli coś w plecach i stwierdził że pozycja niewygodna, więc wpadł na genialny pomysł że sprzedaje Bandziora i kupuje Viadro :icon_exclaim: ........... no ale potem sie opanował i stwierdził że kierownice wyższą kupi i chyba napis nieaktualny :icon_exclaim: ale że jak ...Viadro ?? no to w domku bandytów to by mu tylko weranda została :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Witam.Koledzy z którego roku od gixera i z jakiej pojemności bedzie pasował amor centralny do bandita z 97r.Pozdrawiam i czekam na szybką odpowiedzMożesz czekać do usranej śmierci.Powinieneś sobie sprawdzić wymiary amortyzatora z Bandita i szukać tego z gixxera. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Panowie jakie macie pokrowce na swoje pootwory :) polecacie jais tkai zeby sie eni przepalał i nie darł oraz dobrze okrywał motocykl macie jakies propozycje z własnego doświadczenia sprawdzonych i dobrych ;) Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Panowie jakie macie pokrowce na swoje pootwory ;) polecacie jais tkai zeby sie eni przepalał i nie darł oraz dobrze okrywał motocykl macie jakies propozycje z własnego doświadczenia sprawdzonych i dobrych :icon_exclaim:Ja tam zasypuje sianem na zime, a w lato nie trzeba :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi