Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

mam b6 s 2004. Czy ktoś wie jaki jest stosunek paliwa w baku do ilości kresek na wskaźniku paliwa? Mam wrażenie że 1 kreska znika mi już po kilkunastu kilometrach od tankowania pod korek, kolejna starcza na trochę więcej a ostatnia (i mruganie) to największa ilość paliwa. Jak to jest dokładnie?

hehe, jak miło poczytać szczere opinie.

Generalnie nie pokusiłbym się o takie coś jak kolo na bikepics.com.

każdy ma inne gusta.

Ale jeżeli to Ty robiłeś to szacun za wytrwałość i chęci

poprzedni właściciel we włoszech taką wizje miał.

w realu może ładniej wygląda niż na fotach... :biggrin:

mam b6 s 2004. Czy ktoś wie jaki jest stosunek paliwa w baku do ilości kresek na wskaźniku paliwa? Mam wrażenie że 1 kreska znika mi już po kilkunastu kilometrach od tankowania pod korek, kolejna starcza na trochę więcej a ostatnia (i mruganie) to największa ilość paliwa. Jak to jest dokładnie?

W serwisowce jest napisane, ze jedna kreska to niby 5 litrow, ale faktycznie jak mam 2 kreski to duzo nie pojezdze, zaraz sie wlacza 1 kreska migajaca, a na niej calkiem duzo idzie pojechac :notworthy:

wiesz:)

ja osttanio zatankowalem za 50 zł pojechałęm do poznania i spowrotem zrobiłem 180km i włączyla mi sie migajaca kreska

a nastepnie pojechałem do wolsztyna zrobiłem 160km i mam jeszcze 2 kreski wiec tez mozna to roznie interpretowac:)

do poznania cisłem 180

do wolsztyna 130

;]

"Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..."

wiesz:)

ja osttanio zatankowalem za 50 zł pojechałęm do poznania i spowrotem zrobiłem 180km i włączyla mi sie migajaca kreska

a nastepnie pojechałem do wolsztyna zrobiłem 160km i mam jeszcze 2 kreski wiec tez mozna to roznie interpretowac:)

do poznania cisłem 180

do wolsztyna 130

;]

czyli Twoj banidt pali mniej niz 4 litry na 100... niezle. :bigrazz:

Bardzo to wszystko ciekawe :) Bo moja Bestia poki co lyka dyche na sto!!! Byc moze wiaze sie to z docieraniem silnika. Zwykle jezdze 160-180 km/h i lubie go wkrecac na obroty :D

Mam nadzieje ze mu sie a czasem zmniejszy apetyt... :icon_evil:

Bardzo to wszystko ciekawe :) Bo moja Bestia poki co lyka dyche na sto!!! Byc moze wiaze sie to z docieraniem silnika. Zwykle jezdze 160-180 km/h i lubie go wkrecac na obroty :icon_evil:

Mam nadzieje ze mu sie a czasem zmniejszy apetyt... :icon_evil:

No to pięknie go docierasz :D Nie mówili że przez pierwszy 1000 km nie wkręcac na wysokie obroty?

Bardzo to wszystko ciekawe :icon_twisted: Bo moja Bestia poki co lyka dyche na sto!!! Byc moze wiaze sie to z docieraniem silnika. Zwykle jezdze 160-180 km/h i lubie go wkrecac na obroty :crossy:

Mam nadzieje ze mu sie a czasem zmniejszy apetyt... :wink:

:) :icon_eek: :icon_eek:

Mam nadzieje ze mu sie a czasem zmniejszy apetyt...

chyba na olej :)

Ale one chłapia co nie xD

mi cos sie stało dzisiaj jak jehcałęm ale nie miam siły sie temu przygladac bo juz pozno jak widac godzina sama mói za siebi jutro musze isc do mej suzi i ogladnac :icon_twisted:

co to sie dizało moze kranika nie przekrecilęm na reserwe i przez to gazniki enin dostawaly beny i mi gasł

"Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..."

Bardzo to wszystko ciekawe :rolleyes: Bo moja Bestia poki co lyka dyche na sto!!! Byc moze wiaze sie to z docieraniem silnika. Zwykle jezdze 160-180 km/h i lubie go wkrecac na obroty :buttrock:

Mam nadzieje ze mu sie a czasem zmniejszy apetyt... :biggrin:

Słodki Jezu, robisz ała swojemu motocyklowi! A zły dotyk boli przez całe życie :]