Jedynkarz Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 mam b6 s 2004. Czy ktoś wie jaki jest stosunek paliwa w baku do ilości kresek na wskaźniku paliwa? Mam wrażenie że 1 kreska znika mi już po kilkunastu kilometrach od tankowania pod korek, kolejna starcza na trochę więcej a ostatnia (i mruganie) to największa ilość paliwa. Jak to jest dokładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 hehe, jak miło poczytać szczere opinie.Generalnie nie pokusiłbym się o takie coś jak kolo na bikepics.com.każdy ma inne gusta.Ale jeżeli to Ty robiłeś to szacun za wytrwałość i chęcipoprzedni właściciel we włoszech taką wizje miał. w realu może ładniej wygląda niż na fotach... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 mam b6 s 2004. Czy ktoś wie jaki jest stosunek paliwa w baku do ilości kresek na wskaźniku paliwa? Mam wrażenie że 1 kreska znika mi już po kilkunastu kilometrach od tankowania pod korek, kolejna starcza na trochę więcej a ostatnia (i mruganie) to największa ilość paliwa. Jak to jest dokładnie? W serwisowce jest napisane, ze jedna kreska to niby 5 litrow, ale faktycznie jak mam 2 kreski to duzo nie pojezdze, zaraz sie wlacza 1 kreska migajaca, a na niej calkiem duzo idzie pojechac :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 wiesz:) ja osttanio zatankowalem za 50 zł pojechałęm do poznania i spowrotem zrobiłem 180km i włączyla mi sie migajaca kreska a nastepnie pojechałem do wolsztyna zrobiłem 160km i mam jeszcze 2 kreski wiec tez mozna to roznie interpretowac:) do poznania cisłem 180do wolsztyna 130 ;] Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 wiesz:) ja osttanio zatankowalem za 50 zł pojechałęm do poznania i spowrotem zrobiłem 180km i włączyla mi sie migajaca kreska a nastepnie pojechałem do wolsztyna zrobiłem 160km i mam jeszcze 2 kreski wiec tez mozna to roznie interpretowac:) do poznania cisłem 180do wolsztyna 130 ;] czyli Twoj banidt pali mniej niz 4 litry na 100... niezle. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Ja kiedyś na baku, w trasie, zrobiłem ponad 330 km :smile: Jechałem tak 110-140 km/h ......... za kolegą z Forum :P p.s. a po 330 km miał jeszcze dwie kreski na wskaźniku. Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 (edytowane) Klaudiusz dużo było z górki pewno :) ja niedawno zrobilem 300km przez bieszczady na 14 litrach paliwa. Edytowane 9 Maja 2008 przez bandita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zorba Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Bardzo to wszystko ciekawe :) Bo moja Bestia poki co lyka dyche na sto!!! Byc moze wiaze sie to z docieraniem silnika. Zwykle jezdze 160-180 km/h i lubie go wkrecac na obroty :D Mam nadzieje ze mu sie a czasem zmniejszy apetyt... :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Mój B6 tez potrafia zblizyc sie do 9 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Bardzo to wszystko ciekawe :) Bo moja Bestia poki co lyka dyche na sto!!! Byc moze wiaze sie to z docieraniem silnika. Zwykle jezdze 160-180 km/h i lubie go wkrecac na obroty :icon_evil: Mam nadzieje ze mu sie a czasem zmniejszy apetyt... :icon_evil:No to pięknie go docierasz :D Nie mówili że przez pierwszy 1000 km nie wkręcac na wysokie obroty? Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 ja musze przy 200 km jazdy po mieswcie wlaczac na rezerwe i jak onlicze ze spalil mniej niz 8 l na sto to pije caly tydzien :icon_twisted: (bo oszczedzilem :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Bardzo to wszystko ciekawe :icon_twisted: Bo moja Bestia poki co lyka dyche na sto!!! Byc moze wiaze sie to z docieraniem silnika. Zwykle jezdze 160-180 km/h i lubie go wkrecac na obroty :crossy: Mam nadzieje ze mu sie a czasem zmniejszy apetyt... :wink: :) :icon_eek: :icon_eek: Mam nadzieje ze mu sie a czasem zmniejszy apetyt...chyba na olej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Ale one chłapia co nie xD mi cos sie stało dzisiaj jak jehcałęm ale nie miam siły sie temu przygladac bo juz pozno jak widac godzina sama mói za siebi jutro musze isc do mej suzi i ogladnac :icon_twisted: co to sie dizało moze kranika nie przekrecilęm na reserwe i przez to gazniki enin dostawaly beny i mi gasł Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Bardzo to wszystko ciekawe :rolleyes: Bo moja Bestia poki co lyka dyche na sto!!! Byc moze wiaze sie to z docieraniem silnika. Zwykle jezdze 160-180 km/h i lubie go wkrecac na obroty :buttrock: Mam nadzieje ze mu sie a czasem zmniejszy apetyt... :biggrin:Słodki Jezu, robisz ała swojemu motocyklowi! A zły dotyk boli przez całe życie :] Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Klaudiusz dużo było z górki pewno smile.gif ja niedawno zrobilem 300km przez bieszczady na 14 litrach paliwa.To dopiero musiało być z górki. No i jeszcze troche na pych :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi