Młody Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 musi zadziałać - innej opcji nie ma ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Strzała bracia banditos dawno tu nie zaglądałem i chciałem was od razu pozdrowić wszystkichOstatnio zajeżdziłem silnik w moim sprzęcie i poszukuje nowego jak ktoś ma jakieś namiary to prosze o odpowiedż może być też od gsxr 1100 będzie wtedy jeszcze większy potwór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Hello jako ex banditowiec, posiadający jeszcze bandita proszę o pomoc .Muszę/chcę kupic do bandziora napęd w granicach 400 - 500 pln. Najchętniej DID-a. Nie chciał bym kupić przypadkiem podróby, ale też nie chcę strasznie przepłacać. Moje pytanie, gdzie kupujecie/kupowaliście napędy do swoich bandziorów. Szukam dobrych (sprawdzonych)sklepów internetowych albo sklepów w okolicach Warszawy. będę wdzięczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikolol Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Moje pytanie, gdzie kupujecie/kupowaliście napędy do swoich bandziorów. Szukam dobrych (sprawdzonych)sklepów internetowych albo sklepów w okolicach Warszawy. będę wdzięczny za pomoc Hej - ja wymieniałem jesienią swój cały napęd w Bosmotorcycles na Łopuszańskiej (W-wa). U nich kupiłem napęd (właśnie DID) i z tego co pamiętam to sam sprzęt kosztował ok. 350 PLN - byłem zaskoczony, bo nawet na Allegro nie widziałem taniej - chociaż być może słabo wtedy szukałem :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 pytanie numer `12515 :) sruba do regulacji swiatej mijania ma za zadanie podnosic lu opuszczac czy tylko na boki kieruje siwtelko??zaliczl bym row przed chwila bo nie widzialem mprzed soba drogi i mam jeszczed pytanie czy ktos zna symbol zarowki w modelach 1200 S z 2004 r? dzieki i pozdro :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
600bandytowmnienosi Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 sruba do regulacji swiatej mijania ma za zadanie podnosic lu opuszczac czy tylko na boki kieruje siwtelko?? U mnie są dwie: jedna reguluje na boki lewa-prawa, a druga góra-dół... Sprawdź czy nie masz 2 śrub. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 U mnie są dwie: jedna reguluje na boki lewa-prawa, a druga góra-dół... Sprawdź czy nie masz 2 śrub. no mam 2 sruby ale myslalem ze ta 2 jest od dlogich, czy sie myle? znalazlem wreszcie ta srube od regulacji gora dol i ustawilem wyrzej, przydala by sie jeszcze lepsza zarowa tylko :) pozdro i dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Klaudiusz do tablicy!!!!Wklej zdjęcia NEW LOOK BANDITÓW !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 (edytowane) Hej - ja wymieniałem jesienią swój cały napęd w Bosmotorcycles na Łopuszańskiej (W-wa). U nich kupiłem napęd (właśnie DID) i z tego co pamiętam to sam sprzęt kosztował ok. 350 PLN - byłem zaskoczony, bo nawet na Allegro nie widziałem taniej - chociaż być może słabo wtedy szukałem :banghead:.Za zębatki i łancuch to mało. Do GSa taki zestaw mnie kosztował 400zł... Czy aby na pewno jest to DID? Jakiej firmy zębatki?Proszę o podanie rozmiaru szerokości tylnej felgi w modelach B6 od 2000roku. Edytowane 28 Kwietnia 2008 przez Vatzeque Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Klaudiusz do tablicy!!!!Wklej zdjęcia NEW LOOK BANDITÓW !!!!Ok, daj czasu troszke :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikolol Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Za zębatki i łancuch to mało. Do GSa taki zestaw mnie kosztował 400zł... Czy aby na pewno jest to DID? Jakiej firmy zębatki?Proszę o podanie rozmiaru szerokości tylnej felgi w modelach B6 od 2000roku. To jest na pewno DID - zresztą przy mnie otwierał mechanik opakowanie i zaczynał montować. Paragonu nie mam bo jeszcze u nich od tego czasu nie byłem, żeby odebrać "przy okazji". Nie dam sobie nic uciąć, że to akurat było 300 zł, ale przecież zawsze możesz zadzwonić i zapytać bezpośrednio u nich :clap: . A tak z innej beczki to jakby ktoś chciał to dostałem z Suzuki elektroniczną wersję instrukcji obsługi po polsku do B6 2004r. Chętnie się podzielę, albo dam namiar do miłej Pani z Suzuki :clap: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Mikolol wrzucaj na muła czy innego osła :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Siema, wczoraj zamontowałem Owiewki: http://www.bikepics.com/pictures/1269220/http://www.bikepics.com/pictures/1269223/http://www.bikepics.com/pictures/1269217/ W Dziale "Chwale sie" już mnie zje..li :( :flesje: :lapad: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAS Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Witam. Mam pytanko.Zabierałem się do naciągania łańcucha, no i co jest oczywiste chciałem odkrecić śrube osi koła ale nie moge jej w ogóle ryszyć swoimi kluczami. I tu moje pytanie, czy jest tam jakaś ukryta zawleczka czy oś tylnego koła jest na prawde tak mocno dokręcona?Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Witam. Mam pytanko.Zabierałem się do naciągania łańcucha, no i co jest oczywiste chciałem odkrecić śrube osi koła ale nie moge jej w ogóle ryszyć swoimi kluczami. I tu moje pytanie, czy jest tam jakaś ukryta zawleczka czy oś tylnego koła jest na prawde tak mocno dokręcona?Dziekino czesc , ja tez ostatnio naciagalem lancuch i musialem uzyc niezlej przedlozki zeby to cholerstwo poscilo, mam nadzieje ze u ciebie tez tak da rade :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi