kondorio Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Heja,Musze zmienić kierownice w moim Bandycie więc pomyślałem ze moze założyłbym jakąś inną, taką z która bandyta lepiej by sie prezentował, ale jednocześnie nie chce pogorszyć komfortu jazdy, nie chce łopotać jak żagiel na wietrze :smile: Taka jaka ma ten gośc na filmiku mi sie podoba:http://pl.youtube.com/watch?v=SOYEI2x8z7oTylko wlasnie sie boje ze bedzie niewygodna :/ Co o tym myślicie? taka kiera to chyba lekkie przegiecie :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Ja mam podobną i jest wygodniejsza niz orginalna, jednak mój Bandit jest w wersji S. Pozdrawiam Januszm Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 A mógłbym Cie poprosić o konkretny model Twojej kiery i gdzie ją kupiłeś? W sumie to bardziej chodzi mi o to czy pozycja za sterami nie bedzie niewygodna bo wiatr mi nie przeszkadza :icon_mrgreen: Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 ABS Próbował ktos przekładki ABS do 600 z 2004 roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Chyba jest to nie opłacalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Chyba jest to nie opłacalne. To juz zależy jak na to patrzeć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 No wydaje mi się ze koszt takiej operacji to ok 2-3tys zł lub wiecej. Niestety nie masz pewności ze będzie działać poprawnie. Ale jak się zdecydujesz i uda Ci sie to napisz ile kosztowalo, co trzeba było przerabiać itp. Zycze powodzenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redeye Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 prosze o pomoc, szukam lewego dekla silnika do bandit 6 k3ceny w serwisie to jakas pomyłka, a na allegro nie moge upolowacznalazłem oferte w niemczech z tym, że typ opisał towar jako dekiel do 1200gadałem z nim, szkop bije sie w piersi ze bedzie pasował do 600, ale tyle sie teraz mówi zeby nie ufac niemcom :)prawda to czy nie z tym pasowaniemdzieki za odpowiedzpozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Posuzkaj na otomoto :biggrin: Ja tam ostatnio widzialem troche dekli albo popatrz na motocykle na cześci może ktoś CI odsprzeda :buttrock: Miał by ktoś serwisówke do BANDITA 600S z 2004 bo kurde nigdzie znaleść nie moge;/ a jak już znajduje to albo 1200 albo do -00r Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liban Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Hey ,witam zielony po tuningu B12 wersja s rocznik 1999 .A jeśli chodzi o serwis to co 6 tys.warto to robić.Ja robię sam ,mam nawet swoje zegary do synchro.A jeszcze powiem że kolega ma też B12 2002 r.A jak się tak ładnie zaczyna temat to podrzucę jeszcze raz-może latem zrobimy jakieś spotkanko bandziorów? witam bandyckicz ziomuw temt zlotu letniego bandzioeow jes zajebisty i jestem z za tylko warto by było sprecyzowac troszke date bo z doświadczenia wiem ze takie coś zatko się udaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modem Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 witam bandyckicz ziomuw temt zlotu letniego bandzioeow jes zajebisty i jestem z za tylko warto by było sprecyzowac troszke date bo z doświadczenia wiem ze takie coś zatko się udaje to po libańsku? Cytuj Yamaha Virago '91 -> Suzuki Bandit 600 '01 -> Suzuki Bandit 1200 '04 -> Kawasaki 636 '03 -> Kawasaki ZX-10R '04 -> Triumph Daytona 675 '08 -> Kawasaki ZX10-R '04 ->Yamaha R1 '09 -> Yamaha R1 '10 -> BMW G450X '08 + Triumph Bonneville T-100 '12 ->Ducati Multistrada 1200S + Triumph Bonneville T-100->KTM SUPER DUKE GT + Triumph Bonneville T-100 + Aprilia Tuono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 czy wasze Los Banditos tez tak dlogo sie "dogrzewaja" w chlodne dni??bo moj to musi troche pojezdzic zeby odpowiednio zaczol pracowac,daje mu gaz a on sie dusi, parska itd ale pozniej juz ok,nie dawno zmienilem filtr powiettza i mechanik powiedzial ze bandziory sa bardzo czule jezeli chodzi i dostarczane powietrzei trzeba dobrac dobry filtr, myslicie ze to moze miec jakis zwiazek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 ROzgrzewanie się wiadomo że im bardizej zimny tym dluzej :notworthy: Moj np teraz wogole niechce drygnac za zimno mu Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joga82 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Sie manko Banditosy mam pytanko czy śmigał ktoś z was może starszym GSXR 1100 pytanie moje może inne niz temat ale ciekawi mnie bo przeciez nasz silniczek w bandicie pochodzi gneralnie własnie z tgo modelu lekko podretuszowny o pojemność i zamulenie w mocy. Chodzi mi generalnie o wrażenia z jazdy czy podobne i takie tam czy to prawda ze gsxr 1100 to naprawde potwór :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Ja znam GSXR 1100 dość dobrze, to pierwszy motoicykl, którym jechałem na gumie we dwie osoby, oczywiście nieswiadomie, to było wiele lat temu, jednak pamiętam, że silnik ten był strasznie narwany i zarazem elastyczny, pozycja sportowa, moje długie kończyny sztywniały po krótkiej przejażdżce :icon_mrgreen: Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi