Vatzeque Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 rajmundek, śruba zardzewiała z zewnątrz może być, nową podkładkę miedzianą tylko daj.Wachacza proponuję używanego szukać na niemieckim i angielskim ebayu.Ja zakupiłem parę dni temu Wilbersy progresywne, 'leżaki' magazynowe. Cała 'impreza' mnie kosztowała 310zł :icon_mrgreen: Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajmundek Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 rajmundek, śruba zardzewiała z zewnątrz może być, nową podkładkę miedzianą tylko daj.Wachacza proponuję używanego szukać na niemieckim i angielskim ebayu.Ja zakupiłem parę dni temu Wilbersy progresywne, 'leżaki' magazynowe. Cała 'impreza' mnie kosztowała 310zł :banghead:ale z tym wachaczem to chyba nie do mnie:) ps. wlasnie patrzylem i sruba z bokow robi sie mokra czyli rzeczysicie sproboje podladkiale jesli ją odkrece to nie wycieknie mi olej??czy musze cala miske odkrecic??moto mam dopiero kilka dni wiec nie wiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 (edytowane) Olej wyleci cały bo to jest śruba spustowa. Poczekaj z tym może do zmiany oleju. Chociaż piszesz, że kupiles dopiero moto więc przy okazji wymień olej z filtrem i załóż nową podkładkę. :banghead: Edytowane 20 Stycznia 2008 przez bandita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 ale jesli ją odkrece to nie wycieknie mi olej??czy musze cala miske odkrecic??moto mam dopiero kilka dni wiec nie wiem:) Chłopie, nie rób z siebie durnia :banghead: Podłóż czyste naczynie, odkręć, załóż podkładkę, przykręć śrubę, wlej olej na zad - z powrotem znaczy się. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajmundek Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Chłopie, nie rób z siebie durnia ;) Podłóż czyste naczynie, odkręć, załóż podkładkę, przykręć śrubę, wlej olej na zad - z powrotem znaczy się. czy wszyscy na forum maja tendencje do wyzywania sie na laikach? chyba tak...w takich sytuacjach zastanawiam sie nad sensem pytania o cokolwiekmoze niektorzy nie potrafia odroznic "durnia" od kogos kto na prawde nie wie - no bo skad... teraz juz bede wiedzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurbat Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Chłopie, nie rób z siebie durnia :wink: ...http://allegro.pl/item291900655_suzuki_bandit_600_s.html Odnoisę się do ogłoszenia. Ja mam tą samą generację bandita i guziki przy manetkach mam starego typu, takie kanciaste. Nie wiem, czy tu coś, ktoś nie zmieniał.Druga sprawa to, dlaczego licznik w milach jest? Tak jakby angielski jakiś :/ ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rademo Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 czy wszyscy na forum maja tendencje do wyzywania sie na laikach? chyba tak...w takich sytuacjach zastanawiam sie nad sensem pytania o cokolwiekmoze niektorzy nie potrafia odroznic "durnia" od kogos kto na prawde nie wie - no bo skad... teraz juz bede wiedzial spokojnie rajmundek kolega Vatzeque troszkę sie zdenerwował bo takie pytania dla kogoś kto długo ma moto i sam go serwisuje działają jak płachta na byka, ale po koleji:1.sprawdz czy nie wystarczy dokręcić śruby(delikatnie żeby nie zerwać gwintu)2.jak nie pomogło -podstaw czyste naczynie zlej olej oblukaj śrubę i podkładkę (czy nie mają uszkodzeń)3.dla pewności daj nową podkładkę zakręć śrubę wlej spowrotem oliwe i wio.Pisze tak krok po kroku bo mówisz że jesteś laikiem ale nie martw śię od czegoś trzeba zacząć np od tego.Miałem dokładnie taki sam problem więc ci napisałem jak ja go rozwiązałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajmundek Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 spokojnie rajmundek kolega Vatzeque troszkę sie zdenerwował bo takie pytania dla kogoś kto długo ma moto i sam go serwisuje działają jak płachta na byka, ale po koleji:1.sprawdz czy nie wystarczy dokręcić śruby(delikatnie żeby nie zerwać gwintu)2.jak nie pomogło -podstaw czyste naczynie zlej olej oblukaj śrubę i podkładkę (czy nie mają uszkodzeń)3.dla pewności daj nową podkładkę zakręć śrubę wlej spowrotem oliwe i wio.Pisze tak krok po kroku bo mówisz że jesteś laikiem ale nie martw śię od czegoś trzeba zacząć np od tego.Miałem dokładnie taki sam problem więc ci napisałem jak ja go rozwiązałemhey dziekuje bardzo za odpowiedzpytam dlatego ze nie chce niczego zepsuc mam nadzieje ze szybko sie z tym uporampozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
600bandytowmnienosi Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 witamczy ma ktos link do serwisowki bandita 600 S z 1999 roku? http://www.blackbears.ru/index_en.php?get=manual Chłopie, nie rób z siebie durnia :icon_mrgreen: Podłóż czyste naczynie, odkręć, załóż podkładkę, przykręć śrubę, wlej olej na zad - z powrotem znaczy się. czy wszyscy na forum maja tendencje do wyzywania sie na laikach? chyba tak...w takich sytuacjach zastanawiam sie nad sensem pytania o cokolwiekmoze niektorzy nie potrafia odroznic "durnia" od kogos kto na prawde nie wie - no bo skad... teraz juz bede wiedzial Słusznie rajmundek! Vatzeque mógł powiedzieć to samo bez wyżywania się w pierwszej linii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Wstydzę się. OK? :smile: :icon_rolleyes: Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Wstydzę się. OK? :smile: :icon_rolleyes:jest tu ktos teraz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 jest tu ktos teraz?? a cos sie stalo? z tego co widze to okolice Poznania i Wroclawia sa obfite w bandziorow fajnie bo i Leszno doklada sie :smile: Vatzeque-Ciebie na polskiej jezdzie widzialem to foto mi sie w galy rzucilo :icon_rolleyes: Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 a cos sie stalo? z tego co widze to okolice Poznania i Wroclawia sa obfite w bandziorow fajnie bo i Leszno doklada sie :smile: Vatzeque-Ciebie na polskiej jezdzie widzialem to foto mi sie w galy rzucilo :icon_rolleyes: no witam problem mam z odpaleniem bandziora, p[ostal troche w garazu i nie zagadal wczoraj? co moze byc przyczyna?? odpalac go jakos specjalnie po dlozszym czasie postoju ?? nie ukrywam ze troche wilgotno jest w garazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurbat Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 no witam problem mam z odpaleniem bandziora, p[ostal troche w garazu i nie zagadal wczoraj? co moze byc przyczyna?? odpalac go jakos specjalnie po dlozszym czasie postoju ?? nie ukrywam ze troche wilgotno jest w garazu znaczy co :rozrusznik nie kręci ?kręci ale nie odpala ?kręci i prawie odpala ale po zwolnieniu rozrusznika gaśnie?jak długo stał ?jest pokryty rosą? Próbowałeś odpalać korzystając z pozycji PRI na kraniku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 znaczy co :rozrusznik nie kręci ?kręci ale nie odpala ?kręci i prawie odpala ale po zwolnieniu rozrusznika gaśnie?jak długo stał ?jest pokryty rosą? Próbowałeś odpalać korzystając z pozycji PRI na kraniku ? kreci ale zachowuje sie jak by paliwa nie dostawal i nie moze zaciagnac. kilka razy strzelil z rury i to wszystko , krecilem az aku mi siadl :) a silnik byl lekko mokry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi