zipfer Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Wydaje się Tobie bo rośniesz jeszcze :icon_razz: ale o gustach nie będziemy tu rozprawiać poza tym masz małego B a to wielka różnica :biggrin: Grozisz Mi ?? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Czarny to jedyny słuszny kolor :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Ciekawi mnie ten Bagster na zbiorniku paliwa. Dopinana torba na zatrzaski nie siedzi chyba zbyt stabilnie. Ja mam taką z kilkoma magnesami i nawet nie drgnie :bigrazz: Pozdrawiam i szerokości :crossy: :flesje: Szczerze jedyna różnica jaką odczułem to cieplej w jajka w zimniejsze dni i gdy bak jest pełny :D Poza tym to jakaś ochrona lakieru.. Sam do tej pory używałem tankbaga z magnesami (w sumie jedyny jaki mam) i też nie mogę mu nic zarzucić. Nawet wypakowany na maxa ani drgnął... W weekend udało mi się wylicytować turystyczną szybę Givi, model D252Sza niewielkie $$. Zobaczymy jak będzie się sprawowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yosarian Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Czarny to jedyny słuszny kolor :biggrin: Każdy swoje chwali :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Szczerze jedyna różnica jaką odczułem to cieplej w jajka w zimniejsze dni i gdy bak jest pełny :D Poza tym to jakaś ochrona lakieru.. Sam do tej pory używałem tankbaga z magnesami (w sumie jedyny jaki mam) i też nie mogę mu nic zarzucić. Nawet wypakowany na maxa ani drgnął... W weekend udało mi się wylicytować turystyczną szybę Givi, model D252Sza niewielkie $$. Zobaczymy jak będzie się sprawowała... Ja mam akurat MRA. W moim dodatkowo mam jeszcze osłonę silnika i osłonę koła wraz z łańcuchem. Pięknie wyglada :buttrock: no i stanowi dodatkową osłonę. To działa :bigrazz: Każdy swoje chwali :icon_razz: Klod zawsze swoje chwalił :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zipfer Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Gdzie mozna dostac takie szyby turystyczne? Bo szukam po allegro i angielskim e-bayu i znalesc nie moge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plaster83 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Ja mam akurat MRA. W moim dodatkowo mam jeszcze osłonę silnika i osłonę koła wraz z łańcuchem. Pięknie wyglada :buttrock: no i stanowi dodatkową osłonę. To działa :bigrazz: Rebel jak mozesz to zapodaj fotki, bo tez mysle nad jakims ulepszeniem mojego sprzetu, moze akurat cos wpadnie mi w oko :bigrazz: Ale pierwsza rzecz jak musze zakupic to akcesoryjny tlumik i tu mam pytanko czy ktos slyszal na zywo jak gada B12 na yoshimurze i ixilu?? Jesli tak to ktory jest lepszy?? ps. tylko nie wrzucajcie linkow z youtuba itp :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Gdzie mozna dostac takie szyby turystyczne? Bo szukam po allegro i angielskim e-bayu i znalesc nie moge. Ja kupowałem u Ścigacza :) www.scigacz.pl Rebel jak mozesz to zapodaj fotki, bo tez mysle nad jakims ulepszeniem mojego sprzetu, moze akurat cos wpadnie mi w oko :bigrazz: Ale pierwsza rzecz jak musze zakupic to akcesoryjny tlumik i tu mam pytanko czy ktos slyszal na zywo jak gada B12 na yoshimurze i ixilu?? Jesli tak to ktory jest lepszy?? ps. tylko nie wrzucajcie linkow z youtuba itp :wink: Podaj maila to podeśle. Nie wiem jak gadają te tłumiki o których wspomniałeś ale mój Leon zapodaje jak wściekły byk :buttrock: .... najlepiej w tunelu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario777 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Witam kolegów Banditow, obecnie 600s z 2001r ale na kolejny sezon będzie 1250:) jedyny słuszny wybór pzdr 46 team :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Gdzie mozna dostac takie szyby turystyczne? Bo szukam po allegro i angielskim e-bayu i znalesc nie moge. Ja właśnie znalazłem na ebayu za 67zł + przesyłka. Ale pierwsza rzecz jak musze zakupic to akcesoryjny tlumik i tu mam pytanko czy ktos slyszal na zywo jak gada B12 na yoshimurze i ixilu?? Jesli tak to ktory jest lepszy?? ps. tylko nie wrzucajcie linkow z youtuba itp :wink: To właśnie była pierwsza rzecz od jaką zmieniłem w moim moto. Już moja Revera 600 brzmiała lepiej na oryginalnym wydechu niż Bandit piecem 1,2l na oryginalnym wydechu. Co do odczuć akustycznych, wydaje mi się, że ciężko będzie znaleźć kogoś z taką fantazją aby opisał dźwięk wydechu ;) Ja osobiście słyszałem kilka maszyn na wydechu Scorpion-a, w tym FZ6, która pięknie strzelała w wydech przy spadku obrotów. Na taki też zapolowałem. Z dB-killerem nie jest aż tak natarczywy, Fajnie huczy przy redukcji a bez "kagańca" ryczy strasznie :D Takie toto: http://www.bikepics.com/pictures/1816604/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Witam kolegów Banditow, obecnie 600s z 2001r ale na kolejny sezon będzie 1250:) jedyny słuszny wybór pzdr 46 team :buttrock: Siema!!!! Jakby Cie interesowało to własnie sprzedaje swojego 12.5 :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yosarian Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 To nie jest giełda! Ja swojego też mam na sprzedaż :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Mój fajnieszy!!!! :biggrin: :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plaster83 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Ja właśnie znalazłem na ebayu za 67zł + przesyłka. Mozesz podac linka do tej aukcji?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 (edytowane) Witam! Aukcja już zakończona ale szyba jest taka jak w linku: http://www.givi.it/parabrezza-spoiler/Spoiler/D252S Może jutro wrzucę fotki z porównania z oryginalną (Jak wrócę z roboty i jeszcze będzie mi się chciało..;) ) Edytowane 10 Listopada 2009 przez ruthi7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi