rebel Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 (edytowane) Witam i gratuluję!Gratulacje :icon_biggrin: Edytowane 27 Maja 2008 przez rebel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 link tylko dla twardzieli z Banditami 1250 !!! :icon_biggrin: klikWOW!!!! Dzięki :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taju25 Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 (edytowane) Moje gratulacje.Ja nie sprzedałem tobie swojego bandziora,ale ten też jest ładny.Grunt że moja żona pozwoliła mi jeździć na moto i to dzięki tobie.Jak usłyszała ze sprzedaje i to jeszcze koledze z forum to zmieniła decyzji.Przeżuć mi adres do wysyłki to zrobię ci kamizelkę odblaskową. Edytowane 27 Maja 2008 przez taju25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Moje gratulacje.Ja nie sprzedałem tobie swojego bandziora,ale ten też jest ładny.Grunt że moja żona pozwoliła mi jeździć na moto i to dzięki tobie.Jak usłyszała ze sprzedaje i to jeszcze koledze z forum to zmieniła decyzji.Przeżuć mi adres do wysyłki to zrobię ci kamizelkę odblaskową. :icon_razz: Pantofel :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taju25 Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 :icon_razz: Pantofel :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 :icon_razz: Pantofel :biggrin: Odezwał się kozak :biggrin: Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taju25 Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3d2d7ee3a97bedd2.html Oto moja kamizelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyk66 Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Moje gratulacje.Ja nie sprzedałem tobie swojego bandziora,ale ten też jest ładny.Grunt że moja żona pozwoliła mi jeździć na moto i to dzięki tobie.Jak usłyszała ze sprzedaje i to jeszcze koledze z forum to zmieniła decyzji.Przeżuć mi adres do wysyłki to zrobię ci kamizelkę odblaskową. Ano wielka szkoda, że nasza transakcja nie doszła do skutku, bo szczerze mówiąc to jedyny prawidłowy kolor Bandita to czarny. Ale co tam ważne, że znalazłem inny w bardzo dobrym stanie (chociaż kolor jest moim zdaniem lekko szpetny:)). W każdym razie dzięki Taju za informacje na co zwracać uwagę przy kupnie i pozdrów Żonę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Odezwał się kozak :banghead:Oooo kozak nr1 :lalag: p.s. Taju, fajny projekt :bigrazz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Kolor jets interesujacy nie szpetny :buttrock: Czarne motocykle mis ie podobaja ale stwierdzam ze bandit wyjatkowo nie ładnie wyglada jako czarny no fakt lepiej niz czerwony ale jakos czarny bandit do mnie nie przemawia :biggrin: Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 panie i panowie :icon_mrgreen: czy zmienial ktos kierownice na szersza,jesli tak to czy moze powiedziec jaka i jak sie jezdzi po miescie i jakie sa ogolne za i przeciw? p.s. kapie mi olej troche w okolicy filtra oleju, mozliwe zeby filtr sie poluzowal?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taju25 Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 (edytowane) panie i panowie :icon_mrgreen: czy zmienial ktos kierownice na szersza,jesli tak to czy moze powiedziec jaka i jak sie jezdzi po miescie i jakie sa ogolne za i przeciw? p.s. kapie mi olej troche w okolicy filtra oleju, mozliwe zeby filtr sie poluzowal??Ja zmieniłem na szerszą i jeździ się dużo lepiej.Mocowanie założyłem od KTM. Edytowane 28 Maja 2008 przez taju25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Ja też mam szerszą firmy Lukas, dzięki niej jest o wiele lepsza poza za sterami :crossy: Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 klik Odnośnie kolorów czerwony nie musi byc bee :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zorba Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Srebrny :D zawsze The Best!!! Klasyka... :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi