KLAUDIUSZ Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Gumbej, czyżby Rebcio cie namówił? ;) Przyznaje sie bez bicia, jeszcze ani razu nie czyściłem kolektorów, przecież to "Syzyfowa Praca" :biggrin: :icon_question: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
600bandytowmnienosi Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 mam pytanie kto kocha bandity:) He he :icon_question: Nie mam pojęcia. Może powinieneś spytać na jakimś forum motocyklistów, najlepiej w dziale BANDIT-owcy. Se jaja robisz chłopcze z takim pytaniem. (Ja czasem moją Szuki na dobranoc pogłaskam po baku :biggrin: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Gumbej, czyżby Rebcio cie namówił? :biggrin: Przyznaje sie bez bicia, jeszcze ani razu nie czyściłem kolektorów, przecież to "Syzyfowa Praca" :banghead: :D fakt pogawaryli my trochę z Rebym o turystycznym enduro na PRV, zważywszy na teren w mojej okolicychyba by sie bardziej nadał . Bandziorem po plaży się nie da ;) Pomysł od zawsze, bandzior jest bo jest ...zobaczymy :D a kolektorki musiałem jak ominąłem zakaz wjazdu na jeszcze ciepły asfalcik :banghead: i mam nadzieje wiecej tego nie robić :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ropcik Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 nie trzeba wjechac na swiezy asfalt by kolektory byly brudne tam jest zawsze tyle spalonych muszek i innego swinstwa ze czasami na to nie da sie patrzec.polerowal kiedys ktos z was jakas czesc bandita???bo ja poki co to tylko wlew paliwa ale nie wyglada tak jak chcialbym wiec jesli ktorys z was to robil to niech napisze czym to robil i w jakiej kolejnosci.prosieee:):icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 (edytowane) nie trzeba wjechac na swiezy asfalt by kolektory byly brudne tam jest zawsze tyle spalonych muszek i innego swinstwa ze czasami na to nie da sie patrzec.polerowal kiedys ktos z was jakas czesc bandita???bo ja poki co to tylko wlew paliwa ale nie wyglada tak jak chcialbym wiec jesli ktorys z was to robil to niech napisze czym to robil i w jakiej kolejnosci.prosieee:):clap: muchy to zmyć też można :clap: a z wklejonymi na ciepło drobinkami asfaltu czy co tam oni kładą znacznie gorzej.a co ty chcesz tam polerować ?? bo w zasadzie oprócz plastiku to wszystko sie nada :biggrin: zobacz jakie ma felgi Januszm w swoim avatarze- tyż mozna- kwestia gustu i mozolnej pracy.Ja spolerowałem tylko te odbijacze na buty przy stopkach, bo jakaś ciotka wcześniej jeździła i się wytarło :icon_mrgreen: jak ?? wiertara+filc+pasta+ :clap: świeci się jak... wiesz co :) Edytowane 7 Listopada 2007 przez gumbej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ropcik Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 :icon_mrgreen: chyba to najbardziej potrzebne jest:):biggrin: no felgi bym wypolerowal ale to tak nie wiem czy podolam temu zadaniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziqz-tr Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 ropcik: udało Ci się nagrać dźwięk swojego microna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trollsky Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 a ja mam pytanie takie : jakie modykifacje zostaly przrproeadzone w b12 w roku 2001 ?czym rozni sie bandzior 2000 od 2001 ? Cytuj www.trollsky.comhttp://www.youtube.com/user/Trollskyy?feature=watch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Jeśli jest ktoś zainteresowany mam do oddania przewody hamulcowe przednie od B6 rok 2002 (zamieniłem na stalowe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ropcik Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 ropcik: udało Ci się nagrać dźwięk swojego microna? powiem ci ze to jeszcze potrwa bo w domu bede dopiero 17 wiec jakos tak dopiero nagram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joga82 Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Mam pytanie czy ktoś się orientuje na temat klocków hamulcowych do B12 z 1999r przód i tył chodzi mi o model przybliżoną cenę może jakaś konkretna firma gdzie kupić (woj. łódzkie) za info porade i sugestie z góry dzięki :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Mam pytanie czy ktoś się orientuje na temat klocków hamulcowych do B12 z 1999r przód i tył chodzi mi o model przybliżoną cenę może jakaś konkretna firma gdzie kupić (woj. łódzkie) za info porade i sugestie z góry dziękiwww.autokompleks.plPogadaj z Piotrem...też jest na forum. Dostaniesz dobra cene.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ropcik Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 www.autokompleks.plPogadaj z Piotrem...też jest na forum. Dostaniesz dobra cene.Pozdrawiam. u mnie w miescie jest autokompleks i kumpel tam pracuje. tam maja tez czesci do motorow??ciekawe moze odwiedze ten sklep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joga82 Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 www.autokompleks.plPogadaj z Piotrem...też jest na forum. Dostaniesz dobra cene.Pozdrawiam. Dzięki wielkie pozdrawiam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trollsky Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 dobra poczytałem juz o tych zmianach, pali do 10 litrow a nie ponad 10 :icon_question: Cytuj www.trollsky.comhttp://www.youtube.com/user/Trollskyy?feature=watch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi