medyk88 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 WIATAMMA PYTANKO DO WŁAŚCICIELE CBREK F4 2000RJAK SPRAWDZIĆ POZIOM PALIWA W TYM MODELU (JAKOŚ NIE WIDZE WSKAŹNIKA) :) OCZYWIŚCIE ODPOWIEDŹ W STYLU "WRZUĆ ZAPAŁKĘ" ODPADA :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabix Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Pewnie masz tylko kontrolkę rezerwy, która się zapala gdy pozim palowa opadnie i w zbiorniku pozostanie 3 - 4 litry paliwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 :lalag:TENK JU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 a ja polecam wylaczyc caps locka bo bede musial wyslac cie na chorobowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 sorkipoprawię się :lalag: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Czolem! Ja pierd**le. A nie mozna grzeczniej? Od razu musisz straszyc, grozic? Nie starczy powiedziec, ze pisanie z capsem jest uznawane za krzyk?Qzwa, poziom niektorych moderatorow jest zenujacy. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 zbychu takie juz jest zycie, dla mnie zenujace jest niszczenie czyjejs wlasnosci (palenie parkietu) a dla Ciebie poziom niektorych wypowiedzi, ja juz nic na to nie poradze. Pozdro i nie denerwuj sie za bardzo bo ponoc na starosc szkodzi :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Czolem! Hehehe, dlugo szukales haczyka, zeby oddac :banghead:?Problem polega troche na czyms innym niz prywatne wycieczki, ale to chyba za trudne dla Ciebie do pojecia, wiec szkoda klawiatury. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 ja go nie szukalem, raczej ty szukasz od dluzszego czasu rozne haczyki na forum (nie mowie tu teraz o tym temacie i naszej wymianie zdan) jezeli chcesz pogadac to zapraszam na pw ze wzgledu iz nie bedziemy (my, zebys nie mowil ze tylko ty) zasmiecac tematu.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuoix Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 WIATAMMA PYTANKO DO WŁAŚCICIELE CBREK F4 2000RJAK SPRAWDZIĆ POZIOM PALIWA W TYM MODELU (JAKOŚ NIE WIDZE WSKAŹNIKA)jak pogibiesz motem przy dobrym swietle i otwartym korku, to powinnienes cos zobaczyc,albo zatankuj do pelna i odejmij to, co wlezie od pojemnosci baku :icon_mrgreen: ps. odpowiedzialem zanim uswiadomilem sobie, ze nie mam cbr'ki (smiem jednak przypuszczac, ze w tej kwestii motorki sobie nierozne). Ja pierd**le. A nie mozna grzeczniej?heh jezeli chcesz pogadac to zapraszam na pw ze wzgledu iz nie bedziemy (my, zebys nie mowil ze tylko ty) zasmiecac tematu.wlasnie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Stan twoj post niewiele wnosi do tej zadlugiej wymiany uprzejmosci.Zamykam. Adam M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi