m16 Opublikowano 9 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2003 WitamOdrazu sorka za kolejny temat o simsonie (Redas nie bij ;-) )Ale sprawa jest wazna (przynajmniej dla mnie) i wyglada tak:Kumpel znalazl gdzies u siebie cala mala reklamoweczke zarowek 8O motocyklowych, samochodowych itp... i powiedzila mi ze moge sobie wziac wszystkie ktore mi beda potrzebne. Do jawki zapasowe mam pozatym i tak ja sprzedaje i przyszedl mi do glowy simson :-) Zawsze te parenascie zarowek na zapas mi sie przyda :-) Zaczallem grzebac w internecie ale nigdzie nie moge znalesc jakie dokladnie zarowki przychodza do simsona :/A wiec prosilbym was abyscie mi napisali jaka dokladnie zarowka do czego:naprzyklad wiem ze do kierunkow idzie 21W i teraz czy ma to byc zarowka rurkowa czy jakas inna ?? Chodzi mi o WSZYSTKIE zarowki jakie tylko sa w simsonieA jak jeszcze byscie mi napisali czy w 6 i 12 V sa takie same zarowki (oczywiscie nie pod wzgledem napiecia tylko mocy) to by juz byla pelnia szczescia :-)Z gory dzieki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 9 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2003 ja to skomentuje tylko tak- Boze znowu... Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 9 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2003 Cytat rurkowa czy jakas inna ?? W simsonie nie ma rurkowych, wszystkie są zwykłe bańki. Cytat A jak jeszcze byscie mi napisali czy w 6 i 12 V sa takie same zarowki (oczywiscie nie pod wzgledem napiecia tylko mocy) to by juz byla pelnia szczescia Tak, moc jest ta sama. Cytat A wiec prosilbym was abyscie mi napisali jaka dokladnie zarowka do czegomigacz 21stop 21pozycyjna 5kontrolki 1,2 (raczej 2 bo 1,2 się nie spotyka)lampa przód 25/25 lub 35/35postojowa przód 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 9 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2003 Seba - wielkie dzieki :-) strasznie mi pomogles :-)PS: Ten temat mozna juz skasowac :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 9 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2003 Greedo napisał: ja to skomentuje tylko tak- Boze znowu... chłopak sie spytał o normalną rzecz której nie było nigdy na forum, a ty na niego odrazu beeee.... wyluzuj, wrzuć na luz (niech tylko HH wypełni twój mózg:lol:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 10 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2003 emzet666 napisał: Greedo napisał: ja to skomentuje tylko tak- Boze znowu... chłopak sie spytał o normalną rzecz której nie było nigdy na forum, a ty na niego odrazu beeee.... wyluzuj, wrzuć na luz (niech tylko HH wypełni twój mózg:lol:) nie lubie HH.... 8) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi