Adam M. Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 jesli ktos robił coś takiego przy takim sprzęcie to którą opcje wybraliście??? Chodzi o to ze jesli tylko spuszczasz olej srubami spustowymi to zawsze troche zostanie na dnie goleni i dlatego dolewasz mniejm, w twoim przypadku jesli rozebrales lagi i zlales caly stary olej to trzeba wlac ta wieksza ilosc. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaryPL Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Tak właśnie myślałem, jednak czasami potrzeba czyjegoś błogosławieństwa :lalag: Adam dzięki wielkie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babyy Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 To ja juz wole sie sugerowac poziomem oleju a nie jego iloscia. Wydaje mi sie to bardziej dokladniejsze i mniej klopotliwe niz wlewanie do kazdej tyle samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi