Dexio Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Marcin - moze bys tak foty jakies zapodal ? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 To teraz może obejrzelibyśmy jakieś zdjęcia?... bo tyle musi wystarczyć na najbliższe dwa tygodnie.Ale "w drodze" jest już pomysł na następny wypad :wink:Pogodę zaczynam zaklinać już dziś :) Pomoc mile widziana... Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Pogodę zaczynam zaklinać już dziś :) Pomoc mile widziana...to umówmy się tak-ja Ci pomogę zaklinac pogodę na wycieczkę, a Ty mi na dzisiejsze popołudnie, żeby mnie nie spłukało z drogi w drodze do serwisu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 foty będą jak odbiorę swoją pamięć przenośną, więc moze jutro :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 foty będą jak odbiorę swoją pamięć przenośną, więc moze jutro :icon_mrgreen:jutro to ją może odbierzesz :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 no to już wiecie do kogo pretensje :biggrin: starałem się :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert203 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Niestety tylko tyle zrobiłem http://robert203.fotosik.pl/albumy/393441.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Ja poprosze o zaznaczenie ciastkarni na google maps - bo ciastka byly wyjatkowo dobre i nie wykluczam rewizyty :P Proszę bardzo :notworthy::http://maps.google.pl/maps/ms?ie=UTF8&hl=p...c79a4d51df42b4c Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 no a mi się udało w końcu załadować zdjęcia Fotki pendriva już miałem w poniedziałek, ale ładowanie po jednym zdjęciu z 8 błędami w pracy nie należy do mega szybkich :] dlatego finisz dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 no a mi się udało w końcu załadować zdjęcia Fotki pendriva już miałem w poniedziałek, ale ładowanie po jednym zdjęciu z 8 błędami w pracy nie należy do mega szybkich :] dlatego finisz dzisiajNo fajne fotki, ale zdecydowanie za mało zdjęć Twojej Afryki :) na przykład brak ujęcia z poziomu studzienki kanalizacyjnej, co traktuję jako poważne niedopatrzenie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Dokladnie ciagle tylko fazery, vfrki i wogole tylko kilka fotek twojej afriki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemniczy Don (wcale nie Pedro) Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 (edytowane) Strzała!Dzięki za niedzielna przejażdżkę. Przełamując konwencję poprzednich wypowiedzi ad fotek - prawie nie widać tam najfajniejszego moto :-) pzdr! Edytowane 19 Marca 2008 przez Tajemniczy Don (wcale nie Pedro) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 No fajne fotki, ale zdecydowanie za mało zdjęć Twojej Afryki :icon_razz: na przykład brak ujęcia z poziomu studzienki kanalizacyjnej, co traktuję jako poważne niedopatrzenie :buttrock: och nie chciałem was nudzić, zaraz wrzuce ;) Strzała!Dzięki za niedzielna przejażdżkę. Przełamując konwencję poprzednich wypowiedzi ad fotek - prawie nie widać tam najfajniejszego moto :-) pzdr! no tak afruczki za mało :P a w ogóle jak wamsię nie podoba, to trzeba było zabrać aparat :icon_twisted: nie moja wina, że moja afryczka jest taka ach i och, a resta ejst be :icon_mrgreen: sorka za błędy spieszę się ;) tak szybko odchodza :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Spoko nastepnym razem ja tez fotokamere wezmne :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi