Dexio Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Tez jade :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Ja niestety nie mogę jechać tym razem. :) Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 My tez wpadamy czekac na nas ! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Szerokiej drogi! Ja dzis nie moge :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baders Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Tez za pozno posta przeczytałem bo wszedlem dopiero jak was widzialem jakies 30 min temu przejezdzaliscie kolo mojego domu jadac w strone zelazowej ladna ekipa a akurat na dworzu byłem bede teraz częściej sledził watek i nastepnym razem jade. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 A ja sobie poogladalem bardzo emocjonujacy wyscig Formuly 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Też oglądałem F1, przez co do tematu zajrzałem zbyt późno. Co prawda nakręciłem ok 70 km solo po Warszawie, ale to nie to samo :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 No, tośmy sobie pomarzyli obaj. :crossy:Panowie. spokojnie. sezon jest długi, załapiecie się obaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marla Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Wycieczka udana :crossy: miło było poznać nowe osoby i spotkać stałych bywalców :bigrazz: jakby tak wszyscy z każdej ustawki się zebrali to byłaby niezła parada :( dzięki :crossy: do kolejnej ustawki :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 (edytowane) Jak zwykle było super chociaż miejscami trochę za mało żwawo :crossy: , niestety Aśki nie było tym razem z nami więc nie ma nawet na kogo zwalić :bigrazz: Poza tym widać, że się sezon rozkręca bo ekipa zebrała się dziś konkretna :( Dzięki wszystkim za miło spędzony czas i do zobaczenia ! Edytowane 16 Marca 2008 przez Dexio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Traska zaliczona do udanych :( Ciastka OK, kaffka OK, obiadek OK , tyłek suchy :crossy: - to tak w telegraficznym skrócie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Melduję się po powrocie :(.... Dzięki wszystkim za miłą przejażdżkę. Na koniec trochę zmokłem, ale wody z butów nie musiałem wylewać :bigrazz:Widzę, że ustawki się rozrastają :crossy: - tak trzymać.Pozdrawiam wszystkich i do następnego wypadu :crossy: R. Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturXJ Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Dzieki Wszystkim za przejażdżkę. Mam nadzieję, że do tych ciastek trafię bez pilotażu Roberta. Było super, w drodze powrotnej deszcz mnie zmoczył i to konkretnie ;) . Do zobaczenia, miło było poznać nieznanych i spotkać znanych. Jakby co, to życzę Wam wesołego jajka. Po oglądnięciu Marcinowego i Akerowego motocykla, objawy choroby Africańskiej przybrały na sile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Melduje sie ja i przy okazji siostra:) Dzieki za mila niedziele, bylo bardzo fajnie i mam nadzieje ze im dalej w sezon tym grupa bedzie liczniejsza. ;) pozdrawiam i do nastepnej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 No my tez niestety zmoklismy na koniec ito calkiem konkretnie.Fajnie bylo ;)Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi