Aśka Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 powiem tak-wszystko zależy od tego jak sie uda ognisko. a ponieważ obawiam się, że się uda, t ocoś czarno widzę jakiekolwiek porrane wstawanie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 no przestań Asiu, przecież Mariani nie pije :notworthy: buahahabuahauuhubahubahubahuahauahuahahahaha no przestań Asiu, przecież Mariani nie pije :banghead: buahahabuahauuhubahubahubahuahauahuahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 no przestań Asiu, przecież Mariani nie pije :wink: buahahabuahauuhubahubahubahuahauahuahahahaha no przestań Asiu, przecież Mariani nie pije :D buahahabuahauuhubahubahubahuahauahuahahahahaale to, że Mariani nie pije(taaaa..... :notworthy: ) nie oznacza, że i ja na abstynencję przechodzę :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 no ależ Asiu to jest oczywista oczywistość że z abstynencją za pan brat nie jesteś :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 (edytowane) no ależ Asiu to jest oczywista oczywistość że z abstynencją za pan brat nie jesteś :banghead:ejże. ostatnio się dzielnie trzymałam. tylko jakoś łatwiej jest zrozumieć pijacki bełkot, jak się samej jest w odpowiednim nastroju :notworthy: Edytowane 7 Marca 2008 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 ejże. ostatnio się dzielnie trzymałam. tylko jakoś łatwiej jest zrozumieć pijacki bełkot, ja księ samej jest w odpowiednim nastroju :notworthy: rozumiem, rouzmiem, rozmiumiem no nie wiem zrozumialas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 oj bo mi się spacja nie tam gdzie trzeba ciągle wpycha :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 nie wiem czy chesz, żeby cale forum wiedziao gdzie Ci się spacja wpycha :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 nie wiem czy chesz, żeby cale forum wiedziao gdzie Ci się spacja wpycha :banghead:spacja mi się wpycha pewnie tam, gdzie Tobie "ł" :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 mi "l" z kreską nie dziala taki komputer :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Kurcze co za spam :) A ja w niedziele mam ochote sie przejechac...A na ognisku najprawdopodobniej mnie nie bedzie... jeszcze jest zbyt zimno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 (edytowane) Z uwagi ,że w temacie zima a na zewnątrz wiosna proponuję krótki wypad niedzielny :buttrock: http://maps.google.com/maps?f=d&hl=en&geoc...84277&z=10&om=0lub wariant krótszyhttp://maps.google.com/maps?f=d&hl=en&geoc...14&ie=UTF8&z=10Niestety ale " nasz stały prowadzący"(czyt.Fiery :bigrazz: ) nie będzie prawdopodobnie mógł z nami pojechać :rolleyes: to na miejscu drogą losową wybierzemy szczęśliwca :buttrock: który podyktuję tempo w granicach 100-120Planowaliśmy niby kolejną ustawkę nad morze na rybkę ale co sie odwlecze ... :bigrazz: i można to podciągnąć jako wypad 2 dniowy ale ja już tego ustalać nie będę więc na razie pozostaje krótsza wycieczka :crossy: Zbiórka godzina 10, Tesco Górczewskatrasę zawsze można zmodyfikować i gdzieś zboczyć :cool: No to jedziemy :)... a zboczyć można np. na "domowy" obiad w Płońsku :) R. Edytowane 8 Marca 2008 przez roberto1002 Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Łooo matko, wiedziałem, że źle robię sprzedając Draga, ale tak wyszło. Chętnie bym pośmigał z Wami, ale tak zostałem na cały miesiąc (ka**wa jak to długo :icon_mrgreen: :) :) ) tylko w roli kibica. Dobrego śmigania zyczę.Piechur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 TATAKIS, rozumiem, że rola plecaczka Cię nie zadowoli :icon_mrgreen: więc Twoim zadaniem tym razem będzie zaklinanie pogody. Nie przejmuj się - jeszcze będzie nie jedna okazja do wspólnego śmigania :) Czekamy na wszystkich chętnych na niedzielną wycieczkę :) i zaklinamy pogodę :lalag: Szerokości,R Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Jeżeli sie uda to będziemy, ale myślałem o czymś dalszym :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi