Belgu Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Witam... dziekuje wszystkim za udzial ... i poprosze o jeszcze :)Trzeba rzeczywiscie kiedys smignac na te rybke... no i Robert... salsy Tobie nie odpuscimy :) Tutaj macie pare fotek ode mnie... Robert i Wojtasik ---> pozwolilem sobie skopiowac pare fotosow od Was i zamiscic z moimi.Mam nadzieje, ze nie macie nic przeciwko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 A to Wy kończyliście imprezę na Trasie Touńskiej pzy Górczewskiej? Bo widziałem tam jakąś groźną bandę :biggrin: pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżyk Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Bardzo dzięki za piękne fotki :biggrin:Na następnym wyjezdzie zrewanżuje sie soczkiem malinowym :biggrin:Chyba , że bedzie to 2-dniowy wypad a wtedy bedzie cos mocniejszego ... i Robert na pewno zatanczy :cool:Pozdrawiam wszystkich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marla Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 A myślałem, że wpiszę się pierwszy :icon_eek: ...Przejażdżka była super, pogoda jak zaklęta :)Marla , jeśli następnym razem dotrzemy nad morze, to obiecuję salsę na stole :buttrock: ... a niech tam :) Pozdrawiam wszystkich... tych co zaspali także,R.Robert....teraz jakbyś chciał się wykręcić to nie ma takiej opcji :bigrazz: nawet jak nie uda się dotrzeć tak szybko nad morze :crossy: to zawsze czeka stół w Route 66 :icon_evil: :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirek Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Marla78 - to Twoja Svka na zdjęciach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Dopiero teraz mam dostęp do netu i też chciałam podziękować za miły wypad. Pogoda super, towarzystwo jeszcze lepsze i dla mnie to pierwsza wycieczka w tym roku :icon_mrgreen:Pozdr ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Dopiero teraz mam dostęp do netu i też chciałam podziękować za miły wypad. Pogoda super, towarzystwo jeszcze lepsze i dla mnie to pierwsza wycieczka w tym roku :(Pozdr .....spoko Kate... podczepiajcie sie z Piotrem kiedy tylko chcecie :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marla Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Z uwagi ,że w temacie zima a na zewnątrz wiosna proponuję krótki wypad niedzielny :biggrin: http://maps.google.com/maps?f=d&hl=en&geoc...84277&z=10&om=0lub wariant krótszyhttp://maps.google.com/maps?f=d&hl=en&geoc...14&ie=UTF8&z=10Niestety ale " nasz stały prowadzący"(czyt.Fiery :biggrin: ) nie będzie prawdopodobnie mógł z nami pojechać :biggrin: to na miejscu drogą losową wybierzemy szczęśliwca :icon_rolleyes: który podyktuję tempo w granicach 100-120Planowaliśmy niby kolejną ustawkę nad morze na rybkę ale co sie odwlecze ... :biggrin: i można to podciągnąć jako wypad 2 dniowy ale ja już tego ustalać nie będę więc na razie pozostaje krótsza wycieczka :wink: Zbiórka godzina 10, Tesco Górczewskatrasę zawsze można zmodyfikować i gdzieś zboczyć :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Jak bedzie ladnie to jestem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 przestań klamac zachlasz w sobote i w niedziele będziesz psa przytulal do 14 :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 przestań klamac zachlasz w sobote i w niedziele będziesz psa przytulal do 14 :]a nie suczke?? :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 suczka ma już randke :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Nie ma nie ma nic nie zachlam przeszedlem na tryb niepijacy:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 ojej suczka ma randke ? czy sie upiles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 To urlopie w Austrii to bardzo mocne postanowienie w ktorym trwam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi