Belgu Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 kurna... piekna pogoda a ja nie moge dostac sie do garazu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Noo pogoda dala rade, tak wiec sniadanko i w drogie :( Jak nikogo nie bedzie to i tak posmigam, szkoda tracic slonca :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 no szkoda,bo pogoda ładna i dzisiaj moge :icon_mrgreen: :( to sobie sam pojezdze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 (edytowane) Jade ! :D Jade ! :D Hehehe, no i nikogo nie bylo a szkoda, bo pogoda moim zdaniem byla lepsza niz ostatnim razem - sucho, miejscami z przejasnieniami. Jedyna wada ze wialo ale i tak zdecydowanie mniej niz wczoraj. Pojechalem sobie traska po prawej stronie Wisly: Mapa Traska jest szybka :( w niedziele o tej porze praktycznie pusta, po drodze jest pare barkow/restauracji przy stcjach benzynowych gdzie mozna sobie ciepla herbatke wciagnac. Szkoda tylko, ze musialem smigac sam :icon_mrgreen: Edytowane 27 Stycznia 2008 przez Dexio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas77 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 No no gratulacje Dexio pelna determinacja, ale przyjemnosc z jazdy pewnie bylapzdr :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaQ Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 (edytowane) Pogoda była fajna do czasu :icon_mrgreen: W windzie aż się uśmiechnąłem do siebie w lustrze, takiego pieknego bałwanka dawno nie widziałem. Edytowane 27 Stycznia 2008 przez PaQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 No no gratulacje Dexio pelna determinacja, ale przyjemnosc z jazdy pewnie bylapzdr :biggrin: Hehe dzieki ;) Jak rano wstalem obudzony sloncem grzejacym twarz to juz nie moglem nie polatac, zwlaszcza, ze w tygodniu to tak tylko do pracy sie smiga i malo z tego przyjemnosci a wiecej survivalu miejskiego :wink: Pogoda była fajna do czasu :) W windzie aż się uśmiechnąłem do siebie w lustrze, takiego pieknego bałwanka dawno nie widziałem. No wlasnie u mnie na Ochocie sniezek sobie dosyc konkretnie juz pada, "Zima strikes back" :P Ale co wyjezdzone to moje :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gusto Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Rano zapakowalem swiezo naladowane accu do niuni, troche grymasila przy odpalaniu, ale w koncu poszla na kompromis :smile: Rozruszanie cialka po Usranowie i na obiadek do rodzicow. Wszystko pieknie, geba mi sie tak nie raduje od kilku miesiecy :biggrin:Obiadek zjedzony, wygladam za okno a tam Alaska.... no i znowu musze niunie wypucowac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 No i sie bialo zrobilo, tak wiec teraz sie mozna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 zaległe fotki z niedzieli 20.01 http://picasaweb.google.com/marcinlow/2008...key=3QWsDsePCek ja w niedzielę 27.01 zwiedzałem poligon, było super. Kilka fotek w stopce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiloski Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 No a co w tym tygodniu??? Kamiloski :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 (edytowane) No a co w tym tygodniu??? Kamiloski :crossy:w tym tygodniu zapewne między expo a wieczornym chlaniem w sobotę zrobimy mały trip gdzies na obiad :P do tematu o EXPO zajrzyj. aha. bym zapomniała :flesje: jesli pogoda będzie w miare niezła(a obstawiam, że będzie) to za tydzień zapraszam na dzialkę 80 km od Warszawy. chętnych ze śpiworkami od soboty do niedzieli :P , mniej chętnych na sobotę :crossy: Edytowane 30 Stycznia 2008 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 ooooooo <jupii> <wykonuje taniec hula> Aśka robi imprezę, na tej działce co wszyscy myśleli, że nie istnieje :banghead: :banghead: to co chłopy puscimy jej chate z dymem ?? :) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 to co chłopy puscimy jej chate z dymem ?? :) :banghead:to się absolutnie nie opłaca. bo gdzie wtedy zorganizujemy sobie urodziny, hę? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 odbudujesz sie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi