Aśka Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 No powiedz ...a co on mógłby chcieć powiedzieć, jesli nie to, że wczoraj jeździł :banghead: a ja za to wczoraj spałam do 13, do 22 leżałam w łóżku, a potem poszłam spać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 a co on mógłby chcieć powiedzieć, jesli nie to, że wczoraj jeździł :) a ja za to wczoraj spałam do 13, do 22 leżałam w łóżku, a potem poszłam spać :) No nie wiem, co mógłby powiedzieć, może coś fajnego :) . A Ty jak widzę, jesteś strasznie twarda :eek: Ja bym czegoś takiego nie wytrzymał. Musiałbym co najmniej raz udać się do łazienki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 ja bym umarł, około 9:00 umarł bym z nudów i niecierpliwości, że może by coś zrobić. aa i 9:00 to by była taka godzina graniczna, możliwe, że umarł bym znacznie, znacznie wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 To już wiem po co marcinowi budzik he he Widze że ustawka sie udała brawo nie ma to jak widły w dłoni i butelka dla wzmocnienia. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 ja bym umarł, około 9:00 umarł bym z nudów i niecierpliwości, że może by coś zrobić. aa i 9:00 to by była taka godzina graniczna, możliwe, że umarł bym znacznie, znacznie wcześniejADHD masz jak nic, to nawet widać jak browary pijemy, jeszcze nigdy nie spotkałem kogos kto szybciej wali niz ja :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 ja bym umarł, około 9:00 umarł bym z nudów i niecierpliwości, że może by coś zrobić. aa i 9:00 to by była taka godzina graniczna, możliwe, że umarł bym znacznie, znacznie wcześniejz nudów? ależ skąd! bo widzisz. moje łóżko nie służy tylko do spania. jest też biurkiem, kanapą przed tv i spełnia jeszcze kilka bardzo ważnych funkcji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 To już wiem po co marcinowi budzik he he Widze że ustawka sie udała brawo nie ma to jak widły w dłoni i butelka dla wzmocnienia.Listek, jak następnym razem z nami nie pojedziesz to się możesz srodze zdziwić : widły znajdziesz rano w plecach, a o butelce nie chcę wspominać :buttrock: :buttrock: :buttrock: rozumiesz ..... kobiety :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 z nudów? ależ skąd! bo widzisz. moje łóżko nie służy tylko do spania. jest też biurkiem, kanapą przed tv i spełnia jeszcze kilka bardzo ważnych funkcji :buttrock: tyle, że ja przy biurku nie wysiedzę za długo, tv wyłączam po 15 minutach, lub po pierwszym spocie reklamowym (w zależności co pierwsze), spać o 9:00 to już mi się dawno nie chce, nie widzę też różnicy między łóżkiem, a kanapą (leżeć czy siedzieć taka sama bezczynność), kilka innych ważnych funkcji łóżka odpadło po rozwodzie (mam nadzieję chwilowo), więc jakoś nie widzę w tym prostym meblu aż tyle zalet :icon_razz: a co do piwa, no co ja poradzę, że mnie ciągle suszy :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Jak nic ADHD:) p.s. Chciałbym być pierwszym, który w tym miejscu złoży ci Gratulacje z okazji przekroczenia 1000 postów spamu na tym Forum :buttrock: :buttrock: :icon_razz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 teraz jestem tak jak by z krainy tysiąca i jednej nocy :buttrock: no i mam ADHD :buttrock: czy tam baśni, a może 1001 drobiazgów, kij wie, jeden pies lub 2 koty w każdym bądź razie dziękuję :icon_razz: gratulacje przyjmuje w płynie, tudzież przelewem :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 czy tam baśni, a może 1001 drobiazgów, kij wie, jeden pies lub 2 koty już 1002. hmmm.... baśnie 1000 i dwóch spamów.... gratuluję. powienieś z tej okazji wydać wszystkie swoje posty w formie albumu w twardej oprawie, na papierze kredowym i KONIECZNIE złotą czcionką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 już 1002. hmmm.... baśnie 1000 i dwóch spamów....gratuluję. powienieś z tej okazji wydać wszystkie swoje posty w formie albumu w twardej oprawie, na papierze kredowym i KONIECZNIE złotą czcionkąI zatytulowac... "Moje zlote mysli" :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 I zatytulowac... "Moje zlote mysli" :)z tymi "myślami" to tak nie szalej... :icon_rolleyes: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 ... i nie mogę jeździć za bardzo, a byłoby mi przykro jakby wszyscy inni śmigali :) A mi jest przykro i cholera mnie bierze, że jeszcze nie mam sprzętu pod domem i nie mogę jeździć za bardzo co by móc w dowolnym momencie go przewietrzyć :)Czytam te posty i czuję jak żółć mi sie zbiera... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZAEL Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 A ja dzisiaj zawożę swojego Marudę do "moto SPA" :buttrock: Niech chłopak ma, a co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi