Skocz do zawartości

Ustawka na niedzielę

Fiery
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

a co on mógłby chcieć powiedzieć, jesli nie to, że wczoraj jeździł :) a ja za to wczoraj spałam do 13, do 22 leżałam w łóżku, a potem poszłam spać :)

No nie wiem, co mógłby powiedzieć, może coś fajnego :) . A Ty jak widzę, jesteś strasznie twarda :eek: Ja bym czegoś takiego nie wytrzymał. Musiałbym co najmniej raz udać się do łazienki :)

ja bym umarł, około 9:00 umarł bym z nudów i niecierpliwości, że może by coś zrobić. aa i 9:00 to by była taka godzina graniczna, możliwe, że umarł bym znacznie, znacznie wcześniej

ADHD masz jak nic, to nawet widać jak browary pijemy, jeszcze nigdy nie spotkałem kogos kto szybciej wali niz ja :)

ja bym umarł, około 9:00 umarł bym z nudów i niecierpliwości, że może by coś zrobić. aa i 9:00 to by była taka godzina graniczna, możliwe, że umarł bym znacznie, znacznie wcześniej

z nudów? ależ skąd! bo widzisz. moje łóżko nie służy tylko do spania. jest też biurkiem, kanapą przed tv i spełnia jeszcze kilka bardzo ważnych funkcji :)

To już wiem po co marcinowi budzik he he

Widze że ustawka sie udała brawo nie ma to jak widły w dłoni i butelka dla wzmocnienia.

Listek, jak następnym razem z nami nie pojedziesz to się możesz srodze zdziwić : widły znajdziesz rano w plecach, a o butelce nie chcę wspominać :buttrock: :buttrock: :buttrock: rozumiesz ..... kobiety :icon_razz:

z nudów? ależ skąd! bo widzisz. moje łóżko nie służy tylko do spania. jest też biurkiem, kanapą przed tv i spełnia jeszcze kilka bardzo ważnych funkcji :buttrock:

tyle, że ja przy biurku nie wysiedzę za długo, tv wyłączam po 15 minutach, lub po pierwszym spocie reklamowym (w zależności co pierwsze), spać o 9:00 to już mi się dawno nie chce, nie widzę też różnicy między łóżkiem, a kanapą (leżeć czy siedzieć taka sama bezczynność), kilka innych ważnych funkcji łóżka odpadło po rozwodzie (mam nadzieję chwilowo), więc jakoś nie widzę w tym prostym meblu aż tyle zalet :icon_razz:

a co do piwa, no co ja poradzę, że mnie ciągle suszy :buttrock: :buttrock:

teraz jestem tak jak by z krainy tysiąca i jednej nocy :buttrock:

no i mam ADHD :buttrock:

czy tam baśni, a może 1001 drobiazgów, kij wie, jeden pies lub 2 koty

w każdym bądź razie dziękuję :icon_razz:

gratulacje przyjmuje w płynie, tudzież przelewem :buttrock:

czy tam baśni, a może 1001 drobiazgów, kij wie, jeden pies lub 2 koty

już 1002. hmmm.... baśnie 1000 i dwóch spamów....

gratuluję. powienieś z tej okazji wydać wszystkie swoje posty w formie albumu w twardej oprawie, na papierze kredowym i KONIECZNIE złotą czcionką

już 1002. hmmm.... baśnie 1000 i dwóch spamów....

gratuluję. powienieś z tej okazji wydać wszystkie swoje posty w formie albumu w twardej oprawie, na papierze kredowym i KONIECZNIE złotą czcionką

I zatytulowac... "Moje zlote mysli" :biggrin:

Belgu1.gif

... i nie mogę jeździć za bardzo, a byłoby mi przykro jakby wszyscy inni śmigali :)

A mi jest przykro i cholera mnie bierze, że jeszcze nie mam sprzętu pod domem i nie mogę jeździć za bardzo co by móc w dowolnym momencie go przewietrzyć :)

Czytam te posty i czuję jak żółć mi sie zbiera... :D