MAKLER Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Witam, koledzy jak widać jestem nowy na tym forum i nawet jeszcze nie posiadam motocykla, ale przed zakupem chciałem się dowiedzieć jakie są koszta przygotowania ww. motocykla do sezonu ? Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zalezy co trzeba bedzie zrobic :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAKLER Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 hmmm, tego jeszcze nie wiem :-( , a co wymienia się co sezon ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedi Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Wszystko zależy jak będziesz go eksploatował.Co sezon na pewno wymienia sie olej, reszta zależy głownie od Ciebie i od tego w jakim stanie nabędziesz nowy sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAKLER Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 a orientujecie się ile do takiego motocykla kosztują filtry płyny, regulacja zaworów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Witam. Motocykl ten nie jest wymagający.Olej wymieniasz co 12 tyś. zawory co 24 tyś. synchro warto robić co sezon.Za regulację zaworów i gaźniki płaciłem 120 pln.Cen części nie pamiętam, sprawdź w jakimś sklepie internetowym. Ogólnie sprzt bardzo mało wymagający. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAKLER Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Witam. Motocykl ten nie jest wymagający.Olej wymieniasz co 12 tyś. zawory co 24 tyś. synchro warto robić co sezon.Za regulację zaworów i gaźniki płaciłem 120 pln.Cen części nie pamiętam, sprawdź w jakimś sklepie internetowym. Ogólnie sprzt bardzo mało wymagający. Polecam. Właśnie o to mi chodziło dzięki za info, powiedz mi jeszcze co to jest synchro i czy cena - 120 zł za regulację zaworów i gaźnika to cena z jakiegoś serwisu hondy ? Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Właśnie o to mi chodziło dzięki za info, powiedz mi jeszcze co to jest synchro i czy cena - 120 zł za regulację zaworów i gaźnika to cena z jakiegoś serwisu hondy ? Pozdrawiam witam,synchronizacja jest to ustwienie własciwego podcisnienia w gaznikach,chodzi o to zeby gazniki rowno parwcowały,a czy to cena z sreiwsu to watpie,predzej od jakiegos mechanika ktory robi na włąsna reke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Honda Wawa Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 siemka, mam takie moto ceny się różnią w zależności od producentów, ja do swojej Hondzi płaciłem 350 zł za 2 zębatki i łańcuchfiltr powietrza - 35 złoleju - 20 złtarcze sprzęgła i sprężyny - 200 złklocki przód - 70 złświece to 20 - 40 zł za szt. części brałem raczej droższe bo nie lubię koreańskich zamienników :cool:Honda będzie na sprzedaż maj - czerwiec za dobra cenę ;) to wszystko możesz samemu wymienić a co do serwisu to tak jak pisali wcześniej ok 120 za synchro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAKLER Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Dzięki wielkie koledzy za informacje . Pozdrawiam i mam nadzieję, że już nie bawem spotkamy się gdzieś na drodze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi