RMS Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Ja dojeżdżam w sobote ze sporą ekipą. Po 10 wyjeżdżamy z Kielc. W sobote ma byc 16 stopni i bez deszczu ale w nocy 9 stopni. Bedzie dobrze! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proboszcz RWFG Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Kiedy jedziecie na zlot do Skarżyska ??? w piątek czy w sobote ?? ja jade w sobote na miejscu bede około 10 więc okolo 12 moglibyśmy sie spotkać całą grupą zainteresowanych o wspolnym śmiganiu na moto i omowić kilka pomysłów dotyczących jazdy po Świętokrzyskich drogach :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daru Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Uczestników zlotu będą przyjmować w piątek od godziny 10.00 a oficjalne otwarcie będzie o 16.00. Nie wiem o której się zjawię, ale na pewno chciałbym być na otwarciu. Jak mamzainwestować 35 zł za wjazd to dobrze by było w pełni z tego korzystać. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RMS Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Kiedy jedziecie na zlot do Skarżyska ??? w piątek czy w sobote ?? ja jade w sobote na miejscu bede około 10 więc okolo 12 moglibyśmy sie spotkać całą grupą zainteresowanych o wspolnym śmiganiu na moto i omowić kilka pomysłów dotyczących jazdy po Świętokrzyskich drogach :icon_mrgreen: W sobote o 12 ma byc wyjazd na parade potem sa jakies atrakcje na miescie i konkursy wiec bedzie to raczej niemożliwe. Może po południu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proboszcz RWFG Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 W sobote o 12 ma byc wyjazd na parade potem sa jakies atrakcje na miescie i konkursy wiec bedzie to raczej niemożliwe. Może po południu ? Mozna spotkać sie po południu bez problemu tylko w jakim miejscu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proboszcz RWFG Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Ave i jak wrażenia po zlocie Road Runners MC w Skarżysku :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 25 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Trochę zdzierali kase, ale ogólnie było ok. Nie rozumiem ludzi którzy narzekali że było drogo w Częstochowie. Mnie i moich znajomych wyjazd do Częstochowy kosztował tyle samo co do Skarżyska mimo że do Sk mam o wiele bliżej. Parada była całkiem spoko, było też kilku znajomych więc ogólnie może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RMS Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Parada ok, ale te konkursy w mieście troche sie dłużyły i sporo bikerow sie rozjechało wcześniej. Może ze wzgledu na pogode publika była jakaś sztywna.Mnie też zlało w sobote po drodze ale warto było sie spotkac i zobaczyc tyle maszyn. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 witam,Panowie bo temat nam umrze,moze w koncu jakiesmałe spotkanko zorganizujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proboszcz RWFG Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 witam,Panowie bo temat nam umrze,moze w koncu jakiesmałe spotkanko zorganizujemy. Oczywiście można zorganizować jakies spotkanie trzeba ustalić miejsce i czas. Jeśli ktos bedzie zainteresowany wspólnymi wyjazdami to przyjedzie na takie spotkanie :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alien27 Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 (edytowane) witam,Panowie bo temat nam umrze,moze w koncu jakiesmałe spotkanko zorganizujemy.Siemka, jeśli można to bardzo chetnie się spotkam na wspólną przejażdżkę w większym gronie. Miejsce sotkania i termin??? jakieś propozycje???PozdroOK, Jeśli nie ma konkretów- może niedziela (01.06.2008)-godz. 10 po Cafe Pub'em "Road Way" róg Prostej i Tarnowskiej? No i tym sposobem mówię "sprawdzam" Edytowane 30 Maja 2008 przez Alien27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Siemka, jeśli można to bardzo chetnie się spotkam na wspólną przejażdżkę w większym gronie. Miejsce sotkania i termin??? jakieś propozycje???PozdroOK, Jeśli nie ma konkretów- może niedziela (01.06.2008)-godz. 10 po Cafe Pub'em "Road Way" róg Prostej i Tarnowskiej? No i tym sposobem mówię "sprawdzam" witam,a gdzie to jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alien27 Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 witam,a gdzie to jest??W Kielcach Panie, w Kielcach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 HejAdel, czy to Ty śmigasz po okolicy, w parze z drugą czerwoną cbr ? Często Was widuję.Pozdrawiam Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 31 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 HejAdel, czy to Ty śmigasz po okolicy, w parze z drugą czerwoną cbr ? Często Was widuję.Pozdrawiam To chyba nie ja, ja śmigam najczęściej sam albo z czarną VFR, ZX-6r albo kto się trafi, ale z czerwonej CBR sobie nie przypominam :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi