Dawid22 Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/Suzuki_GSX-R1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 przednie zaciski hamulcowe i nalepki Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REMIBMW Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Witam wszystkich moto maniakow,mialem kilku letnia przerwe w uzytkowaniu jednosladow ale teraz mam zamiar nabyc moto,interesuja mnie wasze opinie na temat SUZUKI 1000 K3 poniewaz mam do kupienia takowy model od 1go wlasciciela.wyrazcie swoje opinie na temat tego modelu,z gory dziekuje. :) :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REMIBMW Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Witam wszystkich moto maniakow,mialem kilku letnia przerwe w uzytkowaniu jednosladow ale teraz mam zamiar nabyc moto,interesuja mnie wasze opinie na temat SUZUKI 1000 K3 poniewaz mam do kupienia takowy model od 1go wlasciciela.wyrazcie swoje opinie na temat tego modelu,z gory dziekuje. :) :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Premo23 Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Chcialbym sie dowiedziec co nieco o tym sprzecie jego plusach i minusach,tych od strony technicznej jak i uzytkowej :biggrin: napewno sa tu uzytkownicy tych maszynek wiec niech sie podziela swoimi spostrzezeniami,pozdro :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 ehe. wyszukiwarka raz, wyszukiwarka dwa, itpczyli są, podzielili się, teraz tylko wypada skorzystać ze zgromadzonej wiedzy. ewentualne dalsze pytania proszę dopisać do najlepiej pasującego wątkujsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Premo23 Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 :icon_eek: ehe. wyszukiwarka raz, wyszukiwarka dwa, itpczyli są, podzielili się, teraz tylko wypada skorzystać ze zgromadzonej wiedzy. ewentualne dalsze pytania proszę dopisać do najlepiej pasującego wątkujszdzieki za trafne spostrzezenie :eek: czlowiek zmeczony po robocie ciezko kontaktuje :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Witam Po długim czasie sam sobie podsumuje to mało rozwiniętą dyskusję> Obecnie przesiadłem się na ...... Oczywiście GSXR 1000 K5 tamta drynda poległa z przyczyn obiektywnych ;-) Po ponad 30 tys na tym sprzęcie jeśli ktoś chce to jeszcze kupić polecam do zmian w nim w porównaniu z K5 to pompa hamulca na radialną robi to różnicę mocowo nie ma porażającej różnicy choć następca mocniejszy nieco przy tym łagodniej oddaje moc. Poległa poprzedniczka w prowadzeniu po zakrętach i to z kretesem, następca prowadzi sie lepiej o wiele lepiej. Po 4 latach latania tym sprzętem od salonu jeszcze naprawdę polecam pełen sentymentu mocny niezawodny i bardzo zwariowany przyjaciel pogromca R1 i tp ze swoich roczników.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 odnośnie przewagi k3,4 nad R1 to już od dawna wiadomo :notworthy: , chodz na ulicy lepiej mi sie przeżuca r1 04' no ale brakuje jej tego wyjścia z zakrętu z braku mocy w średnim zakresie :clap: co do hamulców myśle jak byś założył racingowe klocki np Vesrah super RJL XX, niepotrzebowałbyś radialnej pompy :crossy: ostatnio zaczołem sledzić test modeli 2008 , w europie i w usa mają całkowicie inne odczucia z jazdy motocyklami, ale najbardziej rozbroiło mnie stwierdzenie z "Sport Rider-if u like 600s, the R1 is for you" :D Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 (edytowane) Witam kręce się za gixem 1000 k3-k4 dobry sprzet ? jakie ma wady ? na co zwrócić szczególną uwagę? opinie? Na necie nie ma dużo na temat k3-k4, z tego co wyczytałem spawy na głowce ramy dają o sobie znać jak i głowka, o ramach też pewne pogłoski krążą po za tym przepustnice podobno odmawiają posłuszeństwa :icon_evil: Liczę na odp ;) Edytowane 19 Stycznia 2010 przez Sobol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 przeczytaj temat dokladniej tam masz wszystko, do stuntu to sie nienadaje , ale jak dbasz i zapier** to nic sie niezjebie :lalag: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 (edytowane) A przy kupnie na co konkretnie zwracać uwagę ? niestety z gixem do czynienia nie miałem nigdy wiec jestem zielony ;) Zajebiscie by było gdy wszyskto co ważne było w jednym poście :) Edytowane 21 Stycznia 2010 przez Sobol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 A przy kupnie na co konkretnie zwracać uwagę ? niestety z gixem do czynienia nie miałem nigdy wiec jestem zielony ;) Zajebiscie by było gdy wszyskto co ważne było w jednym poście :) No przelatałem już nim trochę i powiem tyle: POLECAM. Sprzęcik pierwsza klasa, nigdy, ale to przenigdy, nie stanąłem nim z powodu jakiejkolwiek awarii. Mocy ma wystarczająco, założyłem mu komin Akrapa i teraz to gada jak trzeba. Amorek skrętu też zmieniłem na hyperpro, choć fabryczny nawet dawał rade. Jak się dba o sprzęt to nie zawiedzie. Nawet chciałem sprzedać i kupić k6, ale jak powszechnie wiadomo każdy chce kupić super-tanio a ja mojej perełki za bezcen nie oddam, więc zakupiłem moto do błota i kasa poszła :) chociaż myśle dalej czy by nie wymienić na nowszy model. Ale tak czy siak, godny polecenia. Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fz1 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 mam pytanko odnosnie k8 mam zamiar kupic na wiosne chodzi mi ogulnie jak to moto sie sprawuje elastycznosc silnika prowadzenie i czy przy przelotach miedzy 300 400 km dziennie przy wzroscie 190cm da rade mialem sie okazje przejechac k3 1000 na kazdym biegu mu mocy nie brakuje a na k8 nie mialem okazji niech sie wypowiedza doswiadczeni z gory dziekuje bardzo mi zalezy o wszelakie wskazowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi