zbyhu Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Czolem! Aleee scieeeema :flesje:.Greedo specjalnie przeciagnal termin operacji, zeby nie byla w sezonie - aby nie tracic jezdnych dni :biggrin:. A ze zima nie chciala przyjsc, to dopiero teraz w styczniu dal sie zoperowac :crossy:. I na pewno juz planuje marcowe lub kwietniowe wypady :icon_razz:.Zreszta, przeciez chyba nie wierzycie, ze Greedo by GSa sprzedal :wink:. :buttrock: :banghead: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 ja tez bym sie wyzalil ale to by radykalnie zdeprecjonowalo wypowiedzi tych co tu wczesniej sobie marudzili ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 (edytowane) ja tez bym sie wyzalil ale to by radykalnie zdeprecjonowalo wypowiedzi tych co tu wczesniej sobie marudzili ... Żal się, ja wiem mniej więcej (ale więcej niż mniej) co Ty miałeś ..... i weź sobie przykład z łomen - szi is hard łomen ( pisownictwo wg greedo :icon_mrgreen: ) Z tej łomen akurat przykładu wolę nie brać :cool: Edytowane 20 Stycznia 2008 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duch07 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Z tej łomen akurat przykładu wolę nie brać bigrazz.gif Nie chodziło mi o dosłownie :banghead: Miałem na myśli jej optymizm i niezłamany charakter :D Trzym sie chopie i nie jęcz tylko myśl pozytywnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwirson Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Witam!Mam pytanie, ... jak zdrowie?? Ręka już bez gipsu?? Nie to zebym był egoistyczny, ale mechanika będę potrzebował niedługo :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Ręka bez gipsu, ale pracować jeszcze zdecydowanie nie mogę. Trochę się to przeciągnie Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Trzym się. Zima też się coś przeciąga, do wiosny ręka będzie jak nowa :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drex Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Wracaj do zdrowia i do motocykli !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi