p A q Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Ja znalazlem taki filmik tematyczny http://pl.youtube.com/watch?v=s56FKWw5PqE . Tylko ze nas bedzie duzo wiecej i duzo glosniej!! :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kropek1984 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 hej, jesli twoje pseudo "MYCIOR" nie jest tylko zbiezne z inna osoba, to chyba sie znamy??Czyzby twoja przyszla zona miala na imie Asia?? :icon_twisted: ps. ja pewnie tez zawitam w orszaku jak czas pozwoli :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 hej, jesli twoje pseudo "MYCIOR" nie jest tylko zbiezne z inna osoba, to chyba sie znamy??Czyzby twoja przyszla zona miala na imie Asia?? :buttrock: ps. ja pewnie tez zawitam w orszaku jak czas pozwoli ;) hej Ten MYCIOR to własnie ja. A moja przyszła zonka to YoAnna ;) Dopisuje was do parady :D ps. nie wiedziałem ze smigasz na moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTINEZ Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 jak sie uda to i ja sie pisze :biggrin: pozdro :) słonie zabiorę ze sobą :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kropek1984 Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 hej, Mycior jednak sie znamy z widzenia, dziekie przyszlej zonie pokojarzylismy siebie, wiec potwierdzam, bede z moim lubym 7 czerwca na waszym slubie, no i jeszcze bedzie ze mna kilka osob, chyba ze cos nam wypadnie strasznego i nie damy rady, ale na 90% bedziemy :) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 BARDZO CHĘTNIE PRZYJADĘ NA PARADĘ . POZDRAWIAM :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kropek1984 Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Proponuję zrobić palenie gumy na 100 moto na pełnym odcięciu, wszyscy goście padną z zatrucia a my zaprawieni w gumowym powietrzu bracia nawet nie poczujemy tej zadymy i wesele całe dla nas bedzie ;) :bigrazz: :wink: hm cos moze da sie zalatwic:D:D:D MYCIORKU!Ja nie chce Cię martwić ale jak tak dalej pójdzie ( czytając wypowiedzi- sama też piszę :) ) to się może zdarzyć,że Twój Ślubek będzie dodatkiem do parady :crossy: Pomysłów jest tyle,że trzeba napisać scenariusz całej OPRAWY MOTOCYKLOWEJ coby wypadło SUPERAŚNIE :P Oj co to się będzie działo :biggrin: :crossy: :biggrin: przyznaje Ci racje, ale ich slub bedzie dlugo pamietany, planujac swoj dochodze do wniosku ze jak juz taki slub, to moze zrobic cos w stylu zlotu motocyklowego? jelsi rzeczywscie przybedzie 40-50 motorkow to fajna by byla sprawa, w zerwcu juz jest cieplutko wiec mozna gdzies wyskoczyc pod namioty albo domki wynajac i oblac zeniaczke Myciora (ps.jak bedziesz z zona dolaczyc to sie urwiecie :) :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jce Man Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 ''jelsi rzeczywscie przybedzie 40-50 motorkow to fajna by byla sprawa, w zerwcu juz jest cieplutko wiec mozna gdzies wyskoczyc pod namioty albo domki wynajac i oblac zeniaczke Myciora (ps.jak bedziesz z zona dolaczyc to sie urwiecie notworthy.gif notworthy.gif )'' Kropek1984 Mówisz serio????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Kropek1984 Mówisz serio????? no to chyba nie mysleisz, ze zrobicie parade i o suchym pysku do domu pojedziecie.Cos mi sie wydaje ze tego dnia bedą dwie imprezy , a jedna lepsza od drugiej. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 no to chyba nie mysleisz, ze zrobicie parade i o suchym pysku do domu pojedziecie.Cos mi sie wydaje ze tego dnia bedą dwie imprezy , a jedna lepsza od drugiej. czyli mniej więcej jak "tradycja nakazywa" :buttrock: tylko nie mów "garniturowym" gościom, że nad ranem może na tańce wpaść grupka w skórach, tak z drugiej imprezy... :buttrock: jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 no to chyba nie mysleisz, ze zrobicie parade i o suchym pysku do domu pojedziecie.Cos mi sie wydaje ze tego dnia bedą dwie imprezy , a jedna lepsza od drugiej. pzdrno warszawska ekipa raczej nie będzie miała ochoty zasuwać pół dnia, żeby postac pod kościołem i wrócić :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 zwłaszcza, że pod kosciołem można poleżeć :biggrin: :icon_eek: od razu poranna msza z głowy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Marcin SF wez koniecznie te widły, bedziesz jechał pierwszy i torował droge :bigrazz: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłek Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Chętnie zaglądne z małą ekipką z Rze, tylko jeszcze musimy tego dnia obstawic jedno wesele na przedmiesciach naszego miasta :icon_rolleyes: Pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Chętnie zaglądne z małą ekipką z Rze, tylko jeszcze musimy tego dnia obstawic jedno wesele na przedmiesciach naszego miasta :icon_twisted: Pzdr! oo no to zyczcie im powodzneia na nowej drodze zycia ;-) a zdąrzycie do mnie??? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi