Bohun Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 co racja to racja, my prawie jak rodzina :icon_mrgreen: Kto ma jeszcze jakies pomysły co by tu motocyklowego zrobić na slubunku. pzdr Mycior ale chociaż do młodej pojedziesz swoim motorkiem ? :crossy: :biggrin: no i kto jedzie z Rzeszowa ?????????? :icon_question: :icon_question: :icon_question: :icon_question: :icon_question: moze sie zgadamy, i smigniemy razem do Dębicy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony71 Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Ja jadę z Resu :crossy: Zgłaszać się i ustalmy miejsce i godzinę wspólnego wyjazdu. Może pojedziemy z Shella na Krakowskiej ?? (albo spod naszego garażu :icon_question: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 29 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 no z RZ jedzie Enzo i pAq- tyle wiem.ooo JOAŚKA dzis nie odliczyła jeszcze hehehe :icon_razz: Co do konkretnego info to wsio jest w pierwszym poscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bohun Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Ja jadę z Resu :icon_mrgreen: Zgłaszać się i ustalmy miejsce i godzinę wspólnego wyjazdu. Może pojedziemy z Shella na Krakowskiej ?? (albo spod naszego garażu :D ) ok, no to z shella na krakowskiej, gdzies tak 11.30 ?? napewno spokojnie dojedziemy, nie bedziemy tez tak na styk przejzdzac... Albo jeszcze szybciej, Myciora by sie odstresowalo :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :D :wink: :beer: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 MYCIORZE,ach MYCIORZE :flesje: Już wolnosci tylko dni 8 mój Boże :bigrazz: Pozdrawiam ---- Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 30 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Witam Fanki i Fanów :bigrazz: Ponieważ mój obecny teren nie wypalił, to cały plan poszedł się je*ać - bo właściciel na początku powiedział ze OK, ale teraz cos się miga (cos mruczał ,ze motocykliści, ze pijaństwo, nie chce szaleńców itp.), szybko załatwiłem alternatywe dla przyjezdnych i miejscowych. Mianowicie śpiesze poinformować, że obecne miejsce jest bardzo malowniczo położone, ble ble ble - tak pisali w folderze. :biggrin: Nie wiem czy będzie możliwość rozbicia namiotów, ale zarezerwowałem już 15 domków 4 osobowych - cena 50zł za domek, wiec przy 4 osobach to 12,5 na głowe. Niby cos wspominają o polu namiotowym na wyspie, ale pani w recepcji powiedział ze namiotów nie można rozbić – myślę że jeszcze da się to uzgodnić. Nie wiem tylko czy jest sens rozbijac namiot jak się spi pod dachem za 12 zł. Mam nadzieje ze duzo z was zostanie i opijecie mój los :bigrazz: Ognicho już mam dogadane i rozluźniacze zakupione. :bigrazz: jakieś startery ogniskowe dla zgłodniałych tez będą, przynajmniej po jednym dla każdego. Miało być kameralnie a jak przyjedziecie z plecakami to wyjdzie więcej niż 100 ludziów – cieszy mnie to niezmiernie. Poniżej wklejam linki do miejscówki, aby zobaczyć miejscowe cuda na kiju ;-)http://www.straszecin.eu/ Tu macie tez cennik jakbyś chcieli rozgrać jakiś meczyk ,lub po całonocnym „czuwaniu” skorzystać z basenu lub sauny.http://www.straszecin.eu/Cennik.pdf Od właściciela – powiedz ,żeby nie spalili domków i ośrodka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 No MYCIOR zegarek tyka :Dto nie zegarek! to Joaśka! :biggrin: a mnie nie będzie, bo nie dość, że motocykl pewnie nie zdąży sie naprawić, to i tak w pracy siedzę i odrabiam boże ciało :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 30 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 a mnie nie będzie, : no to ładnie :flesje: mam nadzieje ze i tak Warszawska ekipa sie zjawi licznie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 no to ładnie ;) to nie moja wina... teoretycznie remont mogłabym przesunąć, ale mechanik odradził dłuższe wypady, bo motocykl może w każdej chwili stanąć... a nie byłoby miło, gdyby stało się to kilkaset km od domu :flesje: ale zdrowie Młodej Pary wypiję! i nawet smsa z życzeniami poślę(bo łowy telefonami nawet nie będę próbować zawracać ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 30 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 no to jak Aśka nie przyjedża , to ja sie nie żenie i tyle :flesje: ps kto reflektuje na te domki/spanko i impresje - nie wiem czy 15 domków to za mało czy za duzo ;) , noi na pewno znajda sie tacy co bedą "spali" w kilku domkach naraz ;) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Wczoraj zaspałam i o 7 nie napisałam, a teraz to już tylko 6 dni pozostało.Mało masz tej wolności MYCIORZE--- oj mało :notworthy: :icon_question: Pozdrawiam --- Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony71 Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Ja reflektuję na jeden domek :icon_biggrin: kto się dołącza :crossy: ? Nie wiem jeszcze czy będę z plecakiem czy sam, ale to się jeszcze ustali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 MYCIORZE ach MYCIORZE!Ty moja SIEROTO :rolleyes: Ta sobota była ostatnią "na wolności" sobotąW następną to się będzie działobo Ci tylko dni 5 do ślubu zostało :biggrin: Pozdrawiam --- JoaśkaJa do Ciebie wierszem piszę a TY MODZIE nie ożenisz się bo Aśka nie przyjedzie :rolleyes: NIEWDZIĘCZNIKU :biggrin: Buuuuuuuuuuuuuuuuuuu no to jak Aśka nie przyjedża , to ja sie nie żenie i tyle :smile: ps kto reflektuje na te domki/spanko i impresje - nie wiem czy 15 domków to za mało czy za duzo :bigrazz: , noi na pewno znajda sie tacy co bedą "spali" w kilku domkach naraz :biggrin: pzdr Panowie mają prawo pierwszej nocy z nowo poślubioną Panią MYCIOROWĄ.Prawda? :biggrin: To ja poproszę ze świeżym Małżonkiem Myciorem :icon_razz: RAZ jeden :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Ja reflektuję na jeden domek :icon_mrgreen: kto się dołącza ;) ? Nie wiem jeszcze czy będę z plecakiem czy sam, ale to się jeszcze ustali. To dorzuć jeszcze mnie ,Pawła i Bohuna i na jeden będzie jak znalazł :buttrock: Tylko telefonów nie zabieramy :icon_mrgreen: :D Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony71 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 no to postanowione :P ;) Zamiast telefonów należy zabrać butelki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi