Skocz do zawartości

7 czerwiec 2oo8 MYCIOR sie żeni ;-))

MYCIOR
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

co racja to racja, my prawie jak rodzina :icon_mrgreen:

Kto ma jeszcze jakies pomysły co by tu motocyklowego zrobić na slubunku.

pzdr

Mycior ale chociaż do młodej pojedziesz swoim motorkiem ? :crossy: :biggrin:

no i kto jedzie z Rzeszowa ?????????? :icon_question: :icon_question: :icon_question: :icon_question: :icon_question: moze sie zgadamy, i smigniemy razem do Dębicy ???

Ja jadę z Resu :icon_mrgreen:

Zgłaszać się i ustalmy miejsce i godzinę wspólnego wyjazdu. Może pojedziemy z Shella na Krakowskiej ?? (albo spod naszego garażu :D )

ok, no to z shella na krakowskiej, gdzies tak 11.30 ?? napewno spokojnie dojedziemy, nie bedziemy tez tak na styk przejzdzac... Albo jeszcze szybciej, Myciora by sie odstresowalo :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :D :wink: :beer:

Witam Fanki i Fanów :bigrazz:

Ponieważ mój obecny teren nie wypalił, to cały plan poszedł się je*ać - bo właściciel na początku powiedział ze OK, ale teraz cos się miga (cos mruczał ,ze motocykliści, ze pijaństwo, nie chce szaleńców itp.), szybko załatwiłem alternatywe dla przyjezdnych i miejscowych.

Mianowicie śpiesze poinformować, że obecne miejsce jest bardzo malowniczo położone, ble ble ble - tak pisali w folderze. :biggrin:

Nie wiem czy będzie możliwość rozbicia namiotów, ale zarezerwowałem już 15 domków 4 osobowych - cena 50zł za domek, wiec przy 4 osobach to 12,5 na głowe. Niby cos wspominają o polu namiotowym na wyspie, ale pani w recepcji powiedział ze namiotów nie można rozbić – myślę że jeszcze da się to uzgodnić. Nie wiem tylko czy jest sens rozbijac namiot jak się spi pod dachem za 12 zł. Mam nadzieje ze duzo z was zostanie i opijecie mój los :bigrazz:

Ognicho już mam dogadane i rozluźniacze zakupione. :bigrazz: jakieś startery ogniskowe dla zgłodniałych tez będą, przynajmniej po jednym dla każdego. Miało być kameralnie a jak przyjedziecie z plecakami to wyjdzie więcej niż 100 ludziów – cieszy mnie to niezmiernie.

Poniżej wklejam linki do miejscówki, aby zobaczyć miejscowe cuda na kiju ;-)

http://www.straszecin.eu/

Tu macie tez cennik jakbyś chcieli rozgrać jakiś meczyk ,lub po całonocnym „czuwaniu” skorzystać z basenu lub sauny.

http://www.straszecin.eu/Cennik.pdf

Od właściciela – powiedz ,żeby nie spalili domków i ośrodka.

no to ładnie ;)

to nie moja wina... teoretycznie remont mogłabym przesunąć, ale mechanik odradził dłuższe wypady, bo motocykl może w każdej chwili stanąć... a nie byłoby miło, gdyby stało się to kilkaset km od domu :flesje:

ale zdrowie Młodej Pary wypiję! i nawet smsa z życzeniami poślę(bo łowy telefonami nawet nie będę próbować zawracać ;) )

no to jak Aśka nie przyjedża , to ja sie nie żenie i tyle :flesje:

ps kto reflektuje na te domki/spanko i impresje - nie wiem czy 15 domków to za mało czy za duzo ;) , noi na pewno znajda sie tacy co bedą "spali" w kilku domkach naraz ;)

pzdr

MYCIORZE ach MYCIORZE!

Ty moja SIEROTO :rolleyes:

Ta sobota była ostatnią "na wolności" sobotą

W następną to się będzie działo

bo Ci tylko dni 5 do ślubu zostało :biggrin:

Pozdrawiam --- Joaśka

Ja do Ciebie wierszem piszę a TY MODZIE nie ożenisz się bo Aśka nie przyjedzie :rolleyes:

NIEWDZIĘCZNIKU :biggrin: Buuuuuuuuuuuuuuuuuuu

no to jak Aśka nie przyjedża , to ja sie nie żenie i tyle :smile:

ps kto reflektuje na te domki/spanko i impresje - nie wiem czy 15 domków to za mało czy za duzo :bigrazz: , noi na pewno znajda sie tacy co bedą "spali" w kilku domkach naraz :biggrin:

pzdr

Panowie mają prawo pierwszej nocy z nowo poślubioną Panią MYCIOROWĄ.Prawda? :biggrin:

To ja poproszę ze świeżym Małżonkiem Myciorem :icon_razz: RAZ jeden :smile:

Ja reflektuję na jeden domek :icon_mrgreen: kto się dołącza ;) ?

Nie wiem jeszcze czy będę z plecakiem czy sam, ale to się jeszcze ustali.

To dorzuć jeszcze mnie ,Pawła i Bohuna i na jeden będzie jak znalazł :buttrock: Tylko telefonów nie zabieramy :icon_mrgreen: :D

Pozdro