MYCIOR Opublikowano 3 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 ale chyba możemny pohałasować jak będziecie wychodzić z kościoła? :) tak zamiast sypania ryżu, to Was okopcimy z wydechów :D na szczęście oczywiście :) nooo to musowo, ale tez z umiarem, a jak juz odprowadzicie pod lokal to bez bez oporów - niech wiedzą ze MYCIOR sie żeni pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 niech wiedzą ze MYCIOR sie żeni pzdro to się nie martw. całe Podkarpacie usłyszy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wokibart Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Ja niestety nie bede mogl sie pojawic.... obowiazki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 a skoro się wybieram, to niech mam coś w zamian-poprosze o głosy :D http://forum.motocyklistow.pl/Forumowy-Mot...008-t96687.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 z miła chcecią bym odał głosik, ale niestety oddałem juz wczeniej :D pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wokibart Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Ja wlasnie oddalem.... zadbana maszynka :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 (edytowane) a skoro się wybieram, to niech mam coś w zamian-poprosze o głosy :) http://forum.motocyklistow.pl/Forumowy-Mot...008-t96687.htmlAśka ale zacięcie walczysz o głosy ;) Nie widziałem Twojego Motocykla w realu ale patrząc na zdjęcie naprawde jest świetnie utrzymany - wcale nie widać,że ma tyle lat :biggrin: Pozdrawiam i do zobaczyska :) Edytowane 6 Maja 2008 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 ejj, a może ktoś na mnie zagłosuje. Rany to Aśka to lepi każdym temacie ;) I kto tu oszukuje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 (edytowane) oszukuje :biggrin: Nie Ona sie REKLAMUJE :) Zagłosowałbym na TWÓJ ale już oddałem głos na Aśki a Twojego w tej wodzie wcale nie widać ;) Edytowane 6 Maja 2008 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Tak tak mozecie nadal pisać o moim ślubie i paradzie :D :D pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 hmmm to o czym ostatnio pisaliśmy... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 nom tu jest nie ciekawie własnie ,bo kociółek mały a przede nami sa 2 sluby i 2 sa po nas ,wiec zamieszanie sie zrobi niezłe,a i chałasowac nie wypada pod kosciołem kiedy inna para bedzie pod ołtarzem.pzdru mnie przez całą mszę hałasowali :D nawet jak składałem przysięgę-w kościele cisza jak makiem zasiał, a pod kościołem nagle słyszę-bruuuuuuuuuuuuuumnmnmnm :) ;) ;) :) Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 mi by to pasowało, ale wiesz pan społeczeństwo sie bedize nadymać :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 mi by to pasowało, ale wiesz pan społeczeństwo sie bedize nadymać :buttrock: pzdrNo cóż to jednak założe wydechy :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 oszukuje :icon_mrgreen: Nie Ona sie REKLAMUJE :cool: Zagłosowałbym na TWÓJ ale już oddałem głos na Aśki a Twojego w tej wodzie wcale nie widać :icon_mrgreen: hehe, a spod Aśki to tego radiana też dużo nie wystaje :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi