przemek3578 Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 :D :wink: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 no i masz babo placek.... nie wiem czy ekipa warszawska nie będzie o jedną osobę mniejsza, bo remont motocykla pożarł tyle kasy, że najzwyczajniej w świecie może mi nie starczyć na benzynę... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 no i masz babo placek.... nie wiem czy ekipa warszawska nie będzie o jedną osobę mniejsza, bo remont motocykla pożarł tyle kasy, że najzwyczajniej w świecie może mi nie starczyć na benzynę... :( MYCIOR - jeśli TA Forumowiczka nie przybędzie z podanych wyżej powodów to masz Ją usunąć z Forum dożywotnio :icon_eek: ( Aśka Ty się dowiesz czemu już niebawem :crossy: ).A ja jestem na wolności ( a miałam być zamknięta),bo się dochtory postarali ( pogrzebali,wycięli i jest gdzieś około 5 dkg Joaśki mniej ale za to przeżyłam odlot po "Głupim Jasiu" i nie mam kaca :crossy: ) i szykuję się.Kościółkowa odzieżsię wietrzy bo mi ździebko naftaliną podjeżdżała. :biggrin: Tylko dla mnie z alkoholi to poproszę sok porzeczkowy albo jabłko+mięta i chleb z masłem :biggrin: Dziękuję :biggrin: Pozdrawiam --- Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 (edytowane) To i ja pewnie dojadę tylko co bym pamiętał, taż to aż pół roku jeszcze :) Paczta Ludzie jak ten czas leci :lalag: To było dawno i nieprawda :clap: Zaczynamy końcowe odliczanie do ŚLUBU MYCIORADziś jest 20 maja 2008r. Do ZAŚLUBIN pozostało 17 DNI Pozdrawiam --- Joaśka :biggrin: Złote obrączki i róże.................. :biggrin: Edytowane 19 Maja 2008 przez JOAŚKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 20 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Zaczynamy końcowe odliczanie do ŚLUBU MYCIORADziś jest 20 maja 2008r. Do ZAŚLUBIN pozostało 17 DNI Pozdrawiam --- Joaśka :buttrock: o mosz 17 dni :buttrock: no leci leci i powem wam ze chyba mi szybciej czas ucieka niz wam ;-)) pod koncec tyg dam cynk co do miejscówki - bo narazie zbyd duze zamiesznie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bohun Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Mycior, powiedz no nam ... stresujesz sie troche ? :icon_arrow: ja potwierdzam swoje przybycie, eskorta do slubu bedzie ze hoho :) tylko grad wielkosci kurzych jaj moze mnie zatrzymac :icon_arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 (edytowane) o mosz 17 dni :biggrin: no leci leci i powem wam ze chyba mi szybciej czas ucieka niz wam ;-)) pod koncec tyg dam cynk co do miejscówki - bo narazie zbyd duze zamiesznie. pzdr Do ŚLUBU MYCIORA zostało 16 DNI :clap: :flesje: :biggrin: Już mi niosą suknie z welonem,już Cyganie czekają z muzyką,koń do taktu zamiata ogonem........ Wersja Moto: Już przed Ołtarz idzie Aśka z MYCIOREM,już maszyny "grają " swoją muzyką,mechaniczne konie dają znać głosem swoich silników. Nowe Życie -od dziś wspólne- stoi przed Nimi otworemniech w to życie wjadą SWĄ MOTOBRYKĄ : :crossy: :biggrin: Pozdrawiam --- Joaśka Edytowane 21 Maja 2008 przez JOAŚKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UFI Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Jak wszyscy, to wszyscy - babcia też ;-) Stawię się...Mycior, taka przedmałżeńska rada dla Ciebie - na wszystkie pytania odpowiadaj 'NIE!'. Szczególnie jak Cię o cokolwiek zapyta facet w kiecce ;-) -UFI- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Dzień Ślubu Pana MM --- Moda Myciora zbliża się wielkimi krokami :biggrin: Pozostało 15 DNI do jakże ważnej daty :biggrin: Kobiety płaczą bo Mycior założy system GPS na palec i będzie nie osiągalny dla innych przedstawicielek płci pięknej a Koledzy ubolewają nad ograniczeniem dostępu DRUCHA MM do :flesje: .Co to będzie :icon_eek: Pozdrawiam --- Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 (edytowane) Eeee 15 dni to jeszcze ma troszke czasu aby się zastanowić... - albo lepiej niech się nie zastanawia bo dlaczego ma mieć lepiej niż JA :icon_eek: ŻEŃ się... ŻEŃ!!! a zobaczysz jak jest fajnie... :biggrin: POZDRAWIAM!!! -Przemo. :biggrin: Edytowane 22 Maja 2008 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 22 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Ejjjj Wy mnie chyba chcecie zestresoawac hmmm :D No czas ucieka i niby jeszte 15 dni :buttrock: , ale dopiero nie dawno było jeszcze ponad poł roku,a tu masz tak ten czas leci. Wrzucam mapke ,zeby było wiadomo co i jak. Spotaknie wszystkich moto na przystanku /zajezdni koło szpitala Dębickiego - mijscówka przy drodze i 400 m od mojego domkuuu.Spotkanie godzina 12:30, bo wylot kolo 13 - wieć nie spoznić mi sie!!!!http://img182.imageshack.us/my.php?image=m...omycioraqq5.jpg Tam czekamy/czekacie az ja dojade (bo u mnie pod domem zmieszcza sie max 3-4 atuka wiec spotkanie odpada) i jeddziemy do "Młodej" jakies 7 km Bedą osoby odpowiadające za blokowanie ulic /rond itp,ale w razie W jak któs chce moze cos tam pomóc z blokowaniem ,zeby całośc wyszła sprawnie, oczywiscie czerwone swiatełka nas nie obowiązują. :wink: Policja jest wtajemniczona conieco. Od "Młodej" do koscioła jakis 3 - 4 km.Z kosciołka juz po zyczeniach zbieraniu grosików/cukierków itp do lokalu trasa jakieś 10-11 km. Po skonczonej Obstawie udajecie sie na miescówke, o której jeszcze napisze - bo narazie jest zameęt bo to motórzyści ;) Jesli znalazło by sie kilku chetnych to chciałbym aby motórzysci odprowadzili mnie pod ołtarz (oczywiscie nie musza siedziec w kosciele pozniej) Dziekówa i pozdro Od mło pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 (edytowane) Jesli znalazło by sie kilku chetnych to chciałbym aby motórzysci odprowadzili mnie pod ołtarz (oczywiscie nie musza siedziec w kosciele pozniej)Dziekówa i pozdro Ziomus na mnie mozesz liczyc, nawet sie ogole specjalnie na okazje :banghead: :) Pozdro Edytowane 22 Maja 2008 przez enZo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 A ja z drogiej strony bede pilnowal zyby gdzies nam nie uciekl. Oczywiscie w kombi bedziemy odprowadzac, kask w rece (a kominiarka na glowie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 22 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Oczywiscie w kombi bedziemy odprowadzac, kask w rece (a kominiarka na glowie ) zeby koscielny nie rozpoznał :D pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bohun Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 no dobra, mapka jest, ale moze jak nas pojedzie kilku z rzeszowa, to sie ugadamy i smigniemy razem ? :biggrin: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi