Aśka Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 no i ile wydatków przed sezonem... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Druga połowa Lutego to Ferie, więc odpada :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 8 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Tak rzuciłem dla rozwinięcia tematu :banghead: Data jest elastyczna, poprostu chciałem sie pochwalić nowym nabytkiem :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Tak rzuciłem dla rozwinięcia tematu :wink: Data jest elastyczna, poprostu chciałem sie pochwalić nowym nabytkiem :wink:Ooooo a co kupiłeś? Jeżeli nie wybyje na Narty w tym terminie, to sie zjawiem i pochwale swoim :banghead: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Druga połowa Lutego to Ferie, więc odpada :lapad: hehe no jak to, wysyłasz żonę z dziećmi na kolonie no i ogień :icon_mrgreen: :eek: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Kolonie to są w Lecie, w Zime masz Zimowiska ........................... niestety jade z nimi ........................ ale dopiero od 20 Lutego :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Ooooo a co kupiłeś? Jeżeli nie wybyje na Narty w tym terminie, to sie zjawiem i pochwale swoim :icon_mrgreen: W ciemno jestem 100% pewien, że Twój wymięknie :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 heheheee.. też uważam, że to za wcześnie :icon_rolleyes: Proponuję kwiecień-majmoże zdążę się wyrehabilitować ;) ale pomysł dobry :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 heheheee.. też uważam, że to za wcześnie :bigrazz: Proponuję kwiecień-majmoże zdążę się wyrehabilitować :biggrin: ale pomysł dobry :lalag:nie zapomnij o bance oleju :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 17 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Pewnie już nie pije bo sie wymienił ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 myślę o jakimś końcu marca/początku kwietnia, co wy na to? Odpowiada wam termin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 myślę o jakimś końcu marca/początku kwietnia, co wy na to? Odpowiada wam termin? Termin bardzo dobry tylko jakos gdzies tam chyba jakies swieta rodzinne wypadaja - wielka noc czy cos tkaiego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas77 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Ja rowniez najpredzej w marcu :bigrazz: trzeba troche chajsu teraz w moto wsadzic i jak narazie to tylko :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Belgu - nie wiem, nie widziałam go od października :bigrazz: ja wolałabym kwiecień/ maj - na marzec na pewno się nie wyrobię z nogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 18 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Mariani, sprzęt zmieniłeś? Poprzedni kiepsko gumował? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi