chris888 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 (edytowane) W końcu mam swoją wymarzoną DR'kę!! (Suzuki DR 350 SH 93' ). Przypomnę, że to moje pierwsze moto :D Dziś pierwszy raz jeździłem na jednośladzie z silnikiem :rotfl: bez gleby się obeszło (jeszcze) :DAle co tam będę przynudzał... tu są zdjęcia: http://www.bikepics.com/members/chris888/ Także moja cierpliwość została wynagrodzona :DDziękuję Buli_DR', że sprowadził (no i sprzedał ;) ) tak zadbaną suzi.Dziękuję ironh za cenne rady.Ale przede wszystkim dziękuję Jaca ! :) Jaca bardzo czynnie brał udział w mojej "misji" ;) Pomógł mi wybrać i jeździł ze mną (wcale nie blisko) oglądać moto. Może uda mi się kiedyś odwdzięczyć! Pozdrawiam! :) Edytowane 5 Stycznia 2008 przez chris888 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Gratulacje :) A ile Cie ta maszynka wyniosła? Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Gratuluje motocykla niech Ci służy długo i dobrze:) :D :) PS:ale szkoda tylko, bo chyba rama to była na szybkości machnięta na biało :) … Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiba_Enduro Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Piękna maszynka, nie dość, że enduro to jeszcze... Suzuki :wink: Co to za opony są założone na niej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris888 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Piękna maszynka, nie dość, że enduro to jeszcze... Suzuki :flesje: Co to za opony są założone na niej? MICHELIN (enduro competition III) 120/90 - 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 (edytowane) Chcesz powiedzieć że jest to Twój pierwszy motocykl i od razu tak mocny?? Jeżeli tak to kłaniam się żę padło akurat na DR :clap: Wiem co to za uczucie mieć DR w garażu, sam to przeżywałem. Gratuluję wyboru. Pozdrawiamurban Edytowane 6 Stycznia 2008 przez urban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris888 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Chcesz powiedzieć że jest to Twój pierwszy motocykl i od razu tak mocny?? Jeżeli tak to kłaniam się żę padło akurat na DR :biggrin: Wiem co to za uczucie mieć DR w garażu, sam to przeżywałem. Gratuluję wyboru. Pozdrawiamurban no pierwszy pierwszy :) nawet na przyslowiowym komarku nie mialem nigdy przyjemnosci jezdzic :D takze od zera sie ucze sam :D poki co - daje rade ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 No tak, bo jak ktoś ma olej w głowie a nie plewy, to mu nie zaszkodzi. Takie mam zdanie, bo jak świr komara dorwie to sie zabije. Ale coż, ważne że "dajesz rade" Pozdrourban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi