kuba_195 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 (edytowane) 1 pytanie : czy nadają sie do tego listki z http://www.allegro.pl/item289707123_lamina...bez_miedzi.html2 jaka grubość powinna być??ja stawiam 0.25-0.5mm a wy?3 lepsza metalowa czy z twożywa? 4 mają być to listki do pocketa i nie wiem zbytnio jakie twarde, bo będzie wiekszy gaźnik i inny kruciec i jakmyślicie jakie bedzie optimum listka? Edytowane 5 Stycznia 2008 przez kuba_195 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 kup kilka materiałów o róznych grubosciach, sprawdź na kazdym ;] Wysokie obroty= twardszy materiał(np. stal) niżesze obroty wiekszy moment = materiał elastyczniejszy. Stalowe listki mysle ze nie, raczej ćwiczył bym własnie z tworzywem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Nie nadaje się. Zapomnij o tym materiale bo zniszczysz sobie silnik. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 ale sa w sprzedazy materiały odpowiednie np. w sklepach modelarskich;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 dobra widzeze wiecej zachodu niz to warte.... a jak dam wieksza membrane i nie zwiększe pojemnści cylindra to moze nie iwele dać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 nic nie da:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lidkus Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 ha! mam membrany z laminatu o grubosci 0,35mm i sprawuja sie zajebiscie :lalag: nie wiem jak mogą zepsuć silnik ;// z tego co widze roznia sie tylko kolorem od moich seryjnych membran .pozdro Cytuj Warsztat motocyklowy na warmii i mazurach zapraszamy http://www.facebook.com/fast2fix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi