Adam Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zlot u mnie w piwnicy bedzie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Statku, mam nadzieję że na wiosennych Borkach się w końcu poznamy, bo na ostatnich jakoś się mnie wystraszyliście :) Trza było popytać, byłem cały czas :)Borki są dość daleko ode mnie, więc żeby dojechać potrzebuję nieco czasu. Ale gdyby tak koniec kwietnia, maj czy początek czerwca, byłoby OK. No, chyba że jesień bo lato mam zapchane po brzegi planami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Statku, mam nadzieję że na wiosennych Borkach się w końcu poznamy, bo na ostatnich jakoś się mnie wystraszyliście :D Trza było popytać, byłem cały czas :)Hmm... no a Ciebie strasznie duzo tam bylo widac... generalnie prawie caly czas w domku przesiedziales :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Greedo w domku?!?! Belgu, cos ci sie pomyliło :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Hej Ja bym tez azaglądnoł, ale Lipec i Sierpień to odpada. NA wrzesniowe dam rade, ale cos wczeniej to moze tak kwiecien/maj/czerwiec??? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 borki borki ? dzien bez alkoholu i papierosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Greedo w domku?!?! Belgu, cos ci sie pomyliło :wink:Nie Klaudio... nie pomylilo... owszem pokazal sie kilka razy ale generalnie nie bylo go widac...I to nie tylko jest moje zdanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 borki borki ? dzien bez alkoholu i papierosaNo cóż WALDI tak to już jest :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CJT7 Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Statku, mam nadzieję że na wiosennych Borkach się w końcu poznamy, bo na ostatnich jakoś się mnie wystraszyliście :D Trza było popytać, byłem cały czas :) Shippa tam nie było tylko Luca i ja. I owszem pytaliśmy o ciebie, ale mówili, że w jakiejś zajęczej jamie przycupnąłeś czy coś i czekasz tam do zmroku :icon_razz: :biggrin: :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Ja tam w Borkach byłem w sobote. Impreza góralska była, dżamp jakich mało :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi