SZAFARO34 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 WitamMam pytanie Jakie narzędzia (klucze) wozicie przy swoich Dragstarkach Co warto mieć przy sobie w czasie drogi ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Ja mam fabryczny zestaw kluczy + jakies dodatkowe ampulowe klucze, swiece, druciki.Woze bo jest, ale jeszcze NIGDY nie byl potrzebny w trasie :icon_biggrin: To jest NIEZAWODNY motocykl !!!!!!! ;) :icon_razz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 pytanie tylko jak dobrze znasz moto , żeby go na poboczu naprawiać?? można zabrać cały zestaw i nie wiedzieć jak go użyć, bo np. nie można zlokalizować usterki...ale w miarę w nowych moto wystarczy klucz do świec i multitool, ew taśma izolacyjna i świeca. Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 ja w shadowce wozilem klucz do swiec, klucz uniwersalny, srubokret z louisa z wymiennymi koncowkami, imbusy i swiece. w starej shadowce wozilem jeszcze prostownik ;) ale to jak mialem pradnice strzelona ;) a w H-D poki co nic nie woze :) moze dlatego ze nie mam podrecznego zestawu calowego, musze taki kupic Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priest666 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 (edytowane) Tak BTW narzędzi... podłączę się pod temat co by drugiego nie tworzyć... Jaki klucz polecacie do świec przy virówce 535? Zwykle radziłem sobie jakimiś patentami albo w serwisie... Są osadzone bardzo głęboko, a nie chcę na czuja kupować i zachrzaniać za chwil kilka do sklepu by wymienić... Z góry dziękuję za pomoc... Edytowane 4 Stycznia 2008 przez Priest666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 w przypadku mojej shadowki pomogl tylko zakup orginalnego klucza hondowskiego Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RYB@ Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Tak BTW narzędzi... podłączę się pod temat co by drugiego nie tworzyć... Jaki klucz polecacie do świec przy virówce 535? Zwykle radziłem sobie jakimiś patentami albo w serwisie... Są osadzone bardzo głęboko, a nie chcę na czuja kupować i zachrzaniać za chwil kilka do sklepu by wymienić... Z góry dziękuję za pomoc...Ja przez cały ubiegły sezon (póki miałem ''Virażkę'' rocznik '90 )nie woziłem żadnego klucza bo to są sprzęty które się nie psują a tak na marginesie to ja nawet w aucie nie wożę żadnych klamorów rocznik '92.Poza tym to do wymiany świec w tym moto to potrzebny jest jeszcze imbus 4 a co do klucza to wystarczy średniej długości i po zdjęciu jednego dekielka (nie pamiętam z której strony) jest wygodny dostęp do obu świec. ;) pozdr Cytuj ZŁO ZWYCIĘŻA ,BO DOBRZY LUDZIE NIC NIE ROBIĄ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priest666 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Ja przez cały ubiegły sezon (póki miałem ''Virażkę'' rocznik '90 )nie woziłem żadnego klucza bo to są sprzęty które się nie psują a tak na marginesie to ja nawet w aucie nie wożę żadnych klamorów rocznik '92.Poza tym to do wymiany świec w tym moto to potrzebny jest jeszcze imbus 4 a co do klucza to wystarczy średniej długości i po zdjęciu jednego dekielka (nie pamiętam z której strony) jest wygodny dostęp do obu świec. :smile: pozdr Dekielki są dwa :lapad: ... U mnie podobnie nie ma problemów z motocyklem na trasie, ale czasem by się chciało coś pogrzebać w garażu... Poza tym wożę komplecik kluczy "na wypadek" jak by ktoś potrzebował na trasie... Dużo miejsca nie zajmuje (piórnik pod kierą) a jak nie mi, to komuś się przyda (tfu tfu odpukać) ... Brak ino "zaradnego" klucza do świec. Pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDY Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 W Diversji mam fabryczny komplet. Wożę bo jak nie będę miał to na pewno okaże się niezbędny. A w Virażce dodatkowo dwa przewody do pożyczenia prądu, niestety bywały potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHEMP Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 wożę komplet imbusów, bez tego nawet nie dojdziesz do aku. Klucze dopasowałem do oryg. Hondy. te z fabryki nie nadają sie do niczego. fajny komplecik całosci wchodzi do piórnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi