Litrus Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 o kurde !!! Niezle ;) To jest wysokosc i odleglosc...Czekam na 100 :P)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossmen7 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Normalnie szokjava script:emoticon(':buttrock:', 'smid_13'):bigrazz: lądałem z 10 razy.Facet ma porąbane w głowie.To ja przez cały dzień muszę skakać na te 100 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Ciekawe co Dr Mentos na to :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 boże, do tego tematu nie wprowadzajcie chociaż mentosa..... wystarczy mu nyska do sławy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 oł je je !!!!!!!!! Rekord poprawiony dziś przez tegoż samego ridera :D bodajże o 9 metrów :buttrock: :buttrock: Tylko czekać na 2 z przodu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 ostatnio słyszałem ze rekord juz wynosi chyba 107 metrów! Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 co ??? no to przecież pisze, że o bodajże 9 poprawiony. Wczoraj w Raporcie nadawali. Rozpędził do 165 i jaaaazdaaaa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi