Skocz do zawartości

CeBula 400

Arkadiusxmoto
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Czolem!

Ladna :notworthy:. Gratuluje utrzymania :rolleyes:.

Silnik jak w CM400 :buttrock:.

Swego czasu naprawialismy biegi w takiej jednej, w polowie drogi na Slowacje :crossy:. Honda byla z z 1978r. Moto obalilismy na bok, zeby oleju nie zgubic i operacja ;].

Pol roku pozniej w tym moto rozlecial sie wal korbowy...

Pozdro

Edytowane przez zbyhu

Czolem!

Spokojnie, Twoja jest wyraznie w lepszym stanie ;]. Z tamtego silnika to juz takie efekty dzwiekowe sie wydobywaly, ze to byla tylko kwestia czasu :notworthy:.

A wiesz, co Honda, to Honda :). Gdyby sie kolega zainteresowal tymi dzwiekami, to moze by jeszcze ta CMka jezdzila.

Pozdro

A ja zobaczyłem post, banan mi się ma robić, ale.... nieee, to nie ta Honda....

Ta właściwa to CB 400F. cztery garki........ to jest to....

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

A ja zobaczyłem post, banan mi się ma robić, ale.... nieee, to nie ta Honda....

Ta właściwa to CB 400F. cztery garki........ to jest to....

Mój znajomy z dzielnicy ma taką w fabrycznym stanie. A osobiście widziałem CB 500 Four w stanie również fabrycznym :icon_biggrin:

Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S

Tez bym wolal "F" na czterech garach ale ... a co do palenia gumy GREEDO masz racje wies na kilometr ale byl pretekst ! Spalilem starego Metzelera gdy zakladalem nowe Arrowmax'y :crossy:

pozdro :icon_biggrin: dzieki za komentarze

P.S Greedo czy to nie twoja SUZI przypadkiem ? Nie ladnie ! ;-) Tak sie podczepiac pod moje "chwalenie sie "

Edytowane przez Arkadiusxmoto